Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seni çok iyi anlıyorum.. geldi mi dertler hep üst üste gelir zaten... çalışma gibi bi şansın varsa erteleme sakın.. anlamıyorum erkeklerin bunu gurur yapmasını. çok klişe bir laf vardır: gecenin en koyu zamana sabaha en yakın olanıdır diye.. allah sabır versin
Sen çalışmak istiyorsun eşin borçlara rağmen istemiyor. Böyle derin fikir ayrılıkları olan bir evlilikte bir de çocuk işine hiç kalkışma uzun süre bence.
Sağa sola borçlanacağınıza ailenize borçlanın
Bu bana daha mantıklı geldi açıkcası
borcumuz sağa sola değil ev kirası aidat falan işte![]()
eşimin işleri çok ters gidiyo bu sene ne yapacağımı bilemiyorum evde huzur kalmadı ev sahibi avukata verdi tam çıkmazdayım nasıl kurtulurum bu durumdan( engelli olduğum için memurluk bekliyorum eşimde bunca sıkıntıya rağmen çalışmamı istemiyor
![]()
Ev sahibiniz sağ sol olmuyor mu :26:
Size öneride bulundum tabi siz bilirsiniz
Ev sahibiniz sağ sol olmuyor mu :26:
Size öneride bulundum tabi siz bilirsiniz
çalışma imkanınız varsa mutlaka çalışın derim. ben de aynı dertten muzdaribim eşimin bütün işleri, maddi durumu alt üst olmuştu ve o sıkıntıda düğünümüzü bile yaptık. benim aylığım çekip çeviriyo şuan bizi ve borçlarımızı. bu durumu sorun etmedik çok mutluyuz.
tam bir çıkmazdayım çok da seviyorum eşimiböyle olursa sevsem bile ne olacak bilmiyorum .. Maddiyatçı bir insanda değilim sadece biraz rahat olma açısından çalışmayı istiyorum
![]()
belki esin sana kiyamiyordur...
ama ne olursa olsun bu senin en dogal hakin!
elbet herkez rahat olmak ister.. istemiyorum diyen zaten, bir tuaflik vardir.
Insallah esinizi ikna edebilirsiniz.
belki esin sana kiyamiyordur...
ama ne olursa olsun bu senin en dogal hakin!
elbet herkez rahat olmak ister.. istemiyorum diyen zaten, bir tuaflik vardir.
Insallah esinizi ikna edebilirsiniz.
İnsallah canım!inşallah ikna edebilirim
inşallah ikna edebilirim