• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borçlar biter mi

Arkadaşlar 4 yıllık evliyiz..

Eşim nişanlılık döneminde ev aldı ve bir hayli borçlandı.. Baya kapadık azalttık ama hala var altın borcu filan ve çok bıktım artık ne zaman bitecek diye eşimin maaşı iyi ama sürekli borca gidiyor bizde ucu ucuna geçiniyoruz ben çalışamam çünkü oğlum var küçük bakacak kimsem yok..
Sorum şu bu borçlar bitiyor mu sizde bu yollardan geçtiniz ve sonunda rahatladınız mı
ne güzel eviniz olmus daha yeni sayılır evlilliğiniz kimler kimler var 30 yıllık evli hala ev borcu ödüyolar halinize şükredin borç tabii ki biter. güzel düşünün güzel olsun siz bıktıysanız eminim ki eşiniz daha cok bıkmıstır çünkü eve para getiren o . bence buna şükür deyip sukunetle hayatınıza devam etmek bıkmadan sıkılmadan..

Biter herhalde. Ben evli de degilim ama ev alip kendimi borca soktum. 1.5 yil gecti bile. Hayatimi kredi borcu fazla etkilemiyor ama yine de borc borctur. Diger turlu parayi da degerlendiremezdim. Simdi bakiyorum da krediler yuksek diye almasaydim, simdj o para heba olmustu. Evler de artti ama TL yerinde sayiyor.

Esinizin dedigi gibi biraz sabir.

ne güzel eviniz olmus daha yeni sayılır evlilliğiniz kimler kimler var 30 yıllık evli hala ev borcu ödüyolar halinize şükredin borç tabii ki biter. güzel düşünün güzel olsun siz bıktıysanız eminim ki eşiniz daha cok bıkmıstır çünkü eve para getiren o . bence buna şükür deyip sukunetle hayatınıza devam etmek bıkmadan sıkılmadan..
Çok doğru Rabbime binlerce şükürler olsun yaşımız genç ev sahibi olduk eşimede üzülüyorum mesai yapıyor sırf biran önce bitsin diye Rabbim bütün borçlu kardeşlerime yardım etsin

Biter herhalde. Ben evli de degilim ama ev alip kendimi borca soktum. 1.5 yil gecti bile. Hayatimi kredi borcu fazla etkilemiyor ama yine de borc borctur. Diger turlu parayi da degerlendiremezdim. Simdi bakiyorum da krediler yuksek diye almasaydim, simdj o para heba olmustu. Evler de artti ama TL yerinde sayiyor.

Esinizin dedigi gibi biraz sabir.
Evet sabırdan başka yapacak bir şey yok siz kaç senelik çektiniz

Şu dönem çocuk istegi geldi ama araba aldık, kredi borcumuz var.. üstelik yeni işe girdim birikim yapmak istiyorum. Yani öyle hem evim olsun hem sadece kocam çalışsın hem çocuk yapayım hem de borcum olmasın olmuyor maalesef eğer bir taraf üst düzey maaş almıyorsa.
Borç bitmesine biter de biraz da öngörülü olmak lazım.

Altına imzamı atarım. Ben de mesela hem en güzelinden evim arabam olsun istiyorum hem çocuğumla evde kalayım, hem gezeyim, hem hiç borcum olmasın hem de standartlarım hiç bozulmasın

Çok doğru Rabbime binlerce şükürler olsun yaşımız genç ev sahibi olduk eşimede üzülüyorum mesai yapıyor sırf biran önce bitsin diye Rabbim bütün borçlu kardeşlerime yardım etsin
beni kardeşiniz gibi görün ve dediklerime kulak verin eşinizin yanında olun bıkkınlığınızı dile getirmeyin rabbim can sağlığı versin Allahım evinizde huzurla oturmayı nasip etsin :)

Altına imzamı atarım. Ben de mesela hem en güzelinden evim arabam olsun istiyorum hem çocuğumla evde kalayım, hem gezeyim, hem hiç borcum olmasın hem de standartlarım hiç bozulmasın
Gerçekten hepsi bir arada olmuyor sabır etmek şart bir anda olmuyor benim çocuğum var şuan çalışamıyorum eşime yüklendi herşey çok şükür ödüyoruz iyi bir geliri var ama ucu ucuna gidiyor

Ben yaşam kalitesini düşürecek ev borclarına karşıyım.tabi ki ev almak istenir kredi cekilir ama ne bileyim 2+1 alınır, bir tık eski ev alınır .yeni evli insanlar pat diye borcun içine düşüyor gezme tozma eğlenme yok .borc bitince cocukların masrafı cosuyor zaten.bana ne kaldı diye sorguluyorum o zaman.biter konu sahibi kira ödemiyoruz en azından diye motive et kendini

Ben de araba iatiyorum. Ev kredisi bitmeden kredi cekip kendimi bir borca daha sokarak araba alacaktim ama firsati kacirdim. Alamam artik. Fiyatlar inanilmaz artti. Hayatimi yasarim ben de 😀

Borçlar biter tabi ama en güzel yaşlarınız da ziyan olur böylece. Asla anladığım bi şey değil evliliğin ilk yıllarında borç ödemek. Ki zorlanıyorsunuz besbelli çalışmak yerine çocuk yapmayı seçmişsiniz. Evi satın borçları kapayın yaşayın rahat rahat desem yanaşmazsınız. Üstelik evlilik öncesi alınan evde hakkınız bile yok allah korusun ayrılık olsa boşa çekilen yıllar resmen. Ne diyeyim kolay gelsin.

Ben yaşam kalitesini düşürecek ev borclarına karşıyım.tabi ki ev almak istenir kredi cekilir ama ne bileyim 2+1 alınır, bir tık eski ev alınır .yeni evli insanlar pat diye borcun içine düşüyor gezme tozma eğlenme yok .borc bitince cocukların masrafı cosuyor zaten.bana ne kaldı diye sorguluyorum o zaman.biter konu sahibi kira ödemiyoruz en azından diye motive et kendini
Evet en azından kendi evimizi ödüyoruz bunada şükür

Borç kredi hiç bitmiyor evlendim evleneli kredi ödüyorum . Borçsuz mal sahibi olunmuyor maalesef . Eşim de ben de çalışıyoruz ona rağmen hep borcumuz var . Araba alıyorsun kredi borç o bitince ev almak istiyoruz o da kredi . Emekli olmaya yakın rahatlarız heralde 😂

Borçlar biter tabi ama en güzel yaşlarınız da ziyan olur böylece. Asla anladığım bi şey değil evliliğin ilk yıllarında borç ödemek. Ki zorlanıyorsunuz besbelli çalışmak yerine çocuk yapmayı seçmişsiniz. Evi satın borçları kapayın yaşayın rahat rahat desem yanaşmazsınız. Üstelik evlilik öncesi alınan evde hakkınız bile yok allah korusun ayrılık olsa boşa çekilen yıllar resmen. Ne diyeyim kolay gelsin.
Satmayız çünkü yavaş yavaş rahata eriyoruz çok şükür ayrılma konusu şuan söz konusu değil onları düşünürsek hayatımız hep kararır güzel düşünelim güzel olsun

Back
X