• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borçlar biter mi

düğünde saçıma takılan tel tokayı bile borçla yapmışlar ama ben sonradan ögrendim
tam 5 sene borç ödedik , çok şükür bin şükür bitti ve yenilerini yaptık tabi,

ama senınde yaa tutumlu olacaksın yada çalışacaksın eşini bu yükün altında tek koyma

Borç kredi hiç bitmiyor evlendim evleneli kredi ödüyorum . Borçsuz mal sahibi olunmuyor maalesef . Eşim de ben de çalışıyoruz ona rağmen hep borcumuz var . Araba alıyorsun kredi borç o bitince ev almak istiyoruz o da kredi . Emekli olmaya yakın rahatlarız heralde 😂
Bende öyle düşünüyorum 😂

düğünde saçıma takılan tel tokayı bile borçla yapmışlar ama ben sonradan ögrendim
tam 5 sene borç ödedik , çok şükür bin şükür bitti ve yenilerini yaptık tabi,

ama senınde yaa tutumlu olacaksın yada çalışacaksın eşini bu yükün altında tek koyma
Şuan oğlumu bırakacağım bir yer yok

En azından şöyle düşün millete borç değil de kendi evinin borcunu ödüyorsun. Azaltmıssınız da biter merak etme. Borçlanmadan mal mülk sahıbı olunmuyor

Gerçekten hepsi bir arada olmuyor sabır etmek şart bir anda olmuyor benim çocuğum var şuan çalışamıyorum eşime yüklendi herşey çok şükür ödüyoruz iyi bir geliri var ama ucu ucuna gidiyor
3 yaşındaymış çalışmayı neden düşünmüyorsunuz?
mesleğiniz var mı?

Borç biter de ben evin nişanlılık döneminde alınmış olmasına takıldım. Tapuda söz hakkınız var mı. Sonuçta dünyanın binbir türlü hali var

Borcu olup da bitiren ve yeni borca girmeyen insanları ayakta alkışlıyorum. 7 yıldır evliyim düğünü de kendimiz yapmıştık, 7 yıldır bitmiyor borcumuz ha öyle evimiz falan da yok eşimin ve benim ayrı ayrı arabamız var, 2 çalışan anca bu kadar birikim yaptık ki yarısı borca gider yine.

Borcu olup da bitiren ve yeni borca girmeyen insanları ayakta alkışlıyorum. 7 yıldır evliyim düğünü de kendimiz yapmıştık, 7 yıldır bitmiyor borcumuz ha öyle evimiz falan da yok eşimin ve benim ayrı ayrı arabamız var, 2 çalışan anca bu kadar birikim yaptık ki yarısı borca gider yine.
Bizim çok şükür azaldı ama hala var tabi

Arkadaşlar 4 yıllık evliyiz..

Eşim nişanlılık döneminde ev aldı ve bir hayli borçlandı.. Baya kapadık azalttık ama hala var altın borcu filan ve çok bıktım artık ne zaman bitecek diye eşimin maaşı iyi ama sürekli borca gidiyor bizde ucu ucuna geçiniyoruz ben çalışamam çünkü oğlum var küçük bakacak kimsem yok..
Sorum şu bu borçlar bitiyor mu sizde bu yollardan geçtiniz ve sonunda rahatladınız mı

Hayır malesef. Bitmiyor.

Back
X