- 3 Eylül 2012
- 21.854
- 57.513
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle düşünüyorumBorç kredi hiç bitmiyor evlendim evleneli kredi ödüyorum . Borçsuz mal sahibi olunmuyor maalesef . Eşim de ben de çalışıyoruz ona rağmen hep borcumuz var . Araba alıyorsun kredi borç o bitince ev almak istiyoruz o da kredi . Emekli olmaya yakın rahatlarız heralde![]()
Çok şükür bir an önce bitmesi dileği ile Rabbim herkese yardım etsinHiç uğruna borç ödeseniz kafayı yersiniz demek.
Mal sahibi oldunuz farkında mısınız?
Şuan oğlumu bırakacağım bir yer yokdüğünde saçıma takılan tel tokayı bile borçla yapmışlar ama ben sonradan ögrendim
tam 5 sene borç ödedik , çok şükür bin şükür bitti ve yenilerini yaptık tabi,
ama senınde yaa tutumlu olacaksın yada çalışacaksın eşini bu yükün altında tek koyma
3 yaşındaymış çalışmayı neden düşünmüyorsunuz?Gerçekten hepsi bir arada olmuyor sabır etmek şart bir anda olmuyor benim çocuğum var şuan çalışamıyorum eşime yüklendi herşey çok şükür ödüyoruz iyi bir geliri var ama ucu ucuna gidiyor
Biz bu niyetle düşünmedik hiç önce almanızın sebebi bir an önce ödemeye başlamaktıBorç biter de ben evin nişanlılık döneminde alınmış olmasına takıldım. Tapuda söz hakkınız var mı. Sonuçta dünyanın binbir türlü hali var
Bizim çok şükür azaldı ama hala var tabiBorcu olup da bitiren ve yeni borca girmeyen insanları ayakta alkışlıyorum. 7 yıldır evliyim düğünü de kendimiz yapmıştık, 7 yıldır bitmiyor borcumuz ha öyle evimiz falan da yok eşimin ve benim ayrı ayrı arabamız var, 2 çalışan anca bu kadar birikim yaptık ki yarısı borca gider yine.
Lise mezunuyum açık öğretim üniv okuyorum3 yaşındaymış çalışmayı neden düşünmüyorsunuz?
mesleğiniz var mı?
Yarııs bitti diyeyimMiktar nedir ?
Kaç sene daha ödenecek ?
Arkadaşlar 4 yıllık evliyiz..
Eşim nişanlılık döneminde ev aldı ve bir hayli borçlandı.. Baya kapadık azalttık ama hala var altın borcu filan ve çok bıktım artık ne zaman bitecek diye eşimin maaşı iyi ama sürekli borca gidiyor bizde ucu ucuna geçiniyoruz ben çalışamam çünkü oğlum var küçük bakacak kimsem yok..
Sorum şu bu borçlar bitiyor mu sizde bu yollardan geçtiniz ve sonunda rahatladınız mı
Kalanı da biterYarııs bitti diyeyim
İnşallahKalanı da biter
Bir an önce bitirmek istedik ev almaya bir anda karar verdiEsiniz neden nisanli iken aldi evi???
Benim kuzum da 3 yaşında ve ben o 2 yaşındayken çalışmaya başladım. Eğer geçerli bir mesleğiniz varsa bence çalışın.3 yaşında