- Emoji Skoru
- 78
- Puanlar
- 28
- Konu Sahibi bilirbilmezbirkimse
Herkese merhaba Kızlar fikirlerinizi merak ediyorum. Çok fazla borcumu var. İcra durumu olduğu için eşim işe giremiyor, girse bile kesilen kısımdan geriye kalan para evimizi geçindirmeye yetmez. Evimiz kira, 2 küçük çocuğumuz var. Eşim şu anda süt ve süt ürünleri tüccarlığı yapıyor ama çok fazla iş yok. Kalan zamanımızda da kendi evimizden online sütlü tatlı satıyorduk. Ama durumlar ilerledikçe evden de iş yapamaz duruma geldik. Eşimde kayınvalideme taşınmak istiyor ordan çalışalım diyor. Görümcem ve kv yalnız yaşıyorlar. Yani insanlığına iyiler herkes gibi iyisi de kötüsü de var ama abes bir durumları yok. Genelde de iyi anlaşırız ama iş taşınmaya gelince bilmiyorum ruhum sıkışıyor eşime diyorum işe gir kesilirse de kesilsin borç ödenmeye başlandığı için icra da gelmez tatlı işine devam ederiz evden diyorum o da bizim evden ne olursa olsun riskli olacağını söylüyor evinde şu an için masraf olduğunu söylüyor işe girse para kesilse bile diğer bankaların da faiz işletmeye devam ettiğini söylüyor zaten başka türlü de ödeyecek gücümüz yok şu anda kendimiz çalışıp çabalayıp toplu para biriktirip öyle kapatabiliriz diyor yine de içim buruk aynı evin içine girince her şeyin böyle şimdiki gibi olmayacağını düşünüyorum ister istemez bir burukluk üzüntü olacak ama bunu birine anlatmaya çalışmak bile bana ağır geliyor şu an. Tabi ki bunca şeyin yanında bu küçük bir şey ama en küçüğü. Taşınsak Daha büyük sorunlar olursa diye korkuyorum. Çok kötü bir ruh hali ve psikolojideyim lütfen eleştirmek için değil dışarıdan mantıklı bakmak ve fikir vermek için yorum yapın. Teşekkür ederim