aylardır evde bereketimiz kalmadı, kartlarını da hep saklıyordu. bi saat önce bütün maillerini kontrol ettim, ek hesaba girip sıfırlamış, kredi kartına da 4bin tl borç yapmış. aylardır soruyorum bi yere borcun var mı diye, yok diyor. az önce öğrendim. bütün ödemeleri internet üzerinden oynadığı bir oyuna. yıkıldım, tükendim, kaldıramıyorum. "senden nefret ediyorum, senin kadar adi ve yalancı başka birini daha hiç görmedim, yaza tayinimi isteyip boşanıyorum" dedim. annesi ve babası yan odadaydı, duymuşlardır onlar da sanırım. buraya kadarmış, güvenemediğim, kazandığı parayı da kendi zevki için harcayan, evde hiç bir şeye elini sürmeyen, pcnin başından kalkmayan, çocuğunun rızkını internetteki bir oyuna yatıran bir koca istemiyorum. kendi kendime de her şeyi halledebiliyorken bu kadar yalana daha fazla tahammül edemicem. kararımı verdim ve üzülemiyorum bile.
daha önce de ödedim dediği faturaları ve taksitleri ödememişti, girmedim diye yemin ettiği ek hesaba girdiğini öğrenmiştim. güvenimi zedelediğini ve bir daha böyle bir şeyi kaldıramayacağımı söylemiştim. bağımlılık bu olsa gerek.
ona hiç bu kadar ağır konuşmamıştım. bana söylediği tek şey "sus". bu problemin halledilebileceğini düşünüyor belliki ve yan odadaki anne ve babasının bu konuyla ilgili bilgileri olmasını istemiyor. şimdi yattı, yarın bana söylemek üzere bin tane yalan kurgulamıştır eminim.
daha önce de ödedim dediği faturaları ve taksitleri ödememişti, girmedim diye yemin ettiği ek hesaba girdiğini öğrenmiştim. güvenimi zedelediğini ve bir daha böyle bir şeyi kaldıramayacağımı söylemiştim. bağımlılık bu olsa gerek.
ona hiç bu kadar ağır konuşmamıştım. bana söylediği tek şey "sus". bu problemin halledilebileceğini düşünüyor belliki ve yan odadaki anne ve babasının bu konuyla ilgili bilgileri olmasını istemiyor. şimdi yattı, yarın bana söylemek üzere bin tane yalan kurgulamıştır eminim.