Borçlar :(

Memur adam iyi arabaya mı biner maliye soruşturma açar ne alaka ya

Allah yardımcınız olsun. Arabayı satıp küçük bir motor alsa 2-3 bine onunla gidip gelse. Borçları da yapılandırın kimseye de para vermeyin. Babasına falan da ileride borç ödüyoruz der bir daha para vermekten kurtulursunuz. İnşallah düzene girer rahatlarsınız.

Köyde yaşıyorsanız en azından şehirdeki gibi pahalı yaşamıyorsunuzdur. Öyle bir artısı var gibi. Allah yardımcınız olsun, inşallah bir kolaylık bulursunuz.

Maliye soruşturma mı acarmıs?Memur adam buna inandı yanı?
Kimler memur oluyor vay arkadaş..

En azından garanti gelecek maaşınız olduğu için borçları yapılandırıp ödeme şansınız var.Mesela benim eşim esnaf; bu ay 1000 tl kazanırken bir sonraki ay 3000 tl veya 500 tl olabiliyor. Bu yüzden şanslısınız, ben arabayı satın bir kısmını kapatıp taksit taksit ödemeye devam edin derim. Allah ödeme kolaylığı versin.

Allah yardimciniz olsun borc odeyen biri olarak merak etmeyin bitiyor ama sizdr bitiyorsunuz benim esimde dugunumuzu kendi yapti babasi vefat etmisti 3yillik evliyiz bu zamana kadar borc odedik tirnaklarimizla geldik hemrn hamile kaldim isten ciktim cocuguma mama almak icin alyanslarimizi bozdurduk o kadar zorluktan gectik yeri geldi ne esimde ne bende 1lira bile yoktu sukur bitti demen o ki bitiyor merak etmeyin ama cok zor donemler gecirdik mumkun oldukca ksrt falan kullabmayin maasi alinca hemen krediyi yatorin ay sonu ne kaliyor ona bakin

Eve iş alıp yapma imkanınız yok mu? Borç çok değil ancak tek maaşla sizi çok zorlar. Arabayı satıp borçların bir kısmını kapatın. Evden yapılabilecek işler araştırın.

Bulunduğunuz caminin lojmanı yokmu oraya yada lojmanı olan biyere taşınıp en azından kiraya vereceğiniz parayı borçlarınıza verebilirsiniz

Bizim okuldaki öğretmenler 4×4'lerle geziyorlar kimse de birşey demiyor. Sizin kayın pederin kafa iyiymiş bir daha dinlemeyin onu bence. hem burunlarını her işin içine sokarlar hem destek çıkmazlar.
Evliliğinin ilk 10 yılı borçla geçti. çok parasız kaldık . alyanslarımıza varıncaya kadar bozdurduk . ama geçti çok şükür . Sizin de geçer ödenir sabit geliriniz var şükür. Stabil gitmeye çalışın ekstra borca girmeyin idare ediverin birazcık.biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…