- Konu Sahibi baharyeli42
Herkese iyi günler . Bende içimi döküp gidiim 

5 senelik evliyim düğünü eşim kendi yaptı eşyalarımızı kendimiz aldık takıları filanda lemdi aşmış takı dediğimde 4 blezik ilk 6 ay kv ile pturdum eşim fabrikada çalışıyordu kpss ye girmişti ve kazandı memur oldu tayinimizin çıktığı yere gelirken eşyalar için tutulan kamyon için bileziğimi bozdurdum sonra bleziklerin toplaöı 10 bin tuttu 5 bini kayınpeder aldı kaşan 5 binlede izmirden ankaraya geldik yol parası ıvır zıvıra gitti neyse 20 e yakın borç vardı eşimin iş yerine uzaktı ev araba alalım dedik yanlış yaptık tabi neyse 15 bin kredi çektik oldu borç 35 sonra eşim birinin motorsikletiyle kaza yaptı çok ızun mesele kısa anlatıyom . Motor da pahalı motprlardan kırılan parçaları çok pahalıydı etraftan para topladım ödedik motorun. Masrafını oldu borç 50 bin sonra sonra bi kredi çekelim hepsi ödeyelim dedik işler hep ters gitti ve artık çok yoruldum nasıl ödencek dua edin sanki çıkmaz bi yoldayım gibi ve ömrümüz borçla gidecek gibi hiç kimseden fayda yok arayan parayı napıyorsunuz neden ev araba almıyprsumuz millet araba ev alıypr deyip kapatıyor çalışmayı çok istiyorum köyde yaşıypruz ve 2 yaşında oğlum var çok yoruldum kızlar