11 yaşındaki bir çocuğa şu yazdıklarınız normal mi cidden.Param var ,harcarım bile diyemezsiniz.Bu doyumsuz ,büyüdükçe maddiyatla mutlu olamayan hep daha fazlasını isteyen bu çocuklar korkutmuyor mu sizi.ya ortanız yok mu sizin ? ben size saygı duyup açıklaöa yaptım, verdiğiniz cevaba bak. 9 sayfa yazanlar aptal saptal bir siz akıllısınız. ben kızıma kısmadım, benim ailem çoluğum çocuğum nerden geldi gündeme. ona yetebilmek adına 2. dahi yapmadım. en iyisini yer en iyisini giyer sağlık eğitim kendime dair tüm şartların en iyisini sağlarım. ben size o kafayı izah ettim, ailesi böyle ne yapsın öldürsün mü ailesini ? anlamadım ki seçemiyoruz annebabamızı , ben önerimi ilettim 55 bin lik maaşınla çek git zaten liseden beri çalışıyormuşsun dedim. bence ekonomiden haberi olmayan sizsiniz kızımın okulu bu yıl 650 bin( neyse ki burslu ) bugün 3 kozmetik aldı 3 bin, markete gittim 2 bin tuttu, soda o bu, şort aldı 1400 tl di galiba, charm aldı 1000 tl tuttunbişeyler ekletti. bunlar bugün oldu ? işte gerçek ekonomi bu, 11 yaşına bu çocuk. Bu kız nasıl okudu etti acaba bu cimri aile ile ? o kadar cimriler ki istediği bölüm olsun diye özele göndermişler. yapmayın Allah aşkına ergenlik cidden 30 dan önce bitmiyor bu konuyla anladım.
Bir öğretmen olarak son yıllarda öğrencilerimde gördüğüm en büyük problem bu.Çocuk her istediği ile şımartılmışsa ailesine asla vefası yok.İstediklerine ulaşamadıkça hırçınlaşıyor,aileyi yok sayıyor.Yapılan bunca fedakarlık onların gözünde çöpe dönüşüyor.Konu sahibi gibi.