Borçları azaltmak için eşime nasıl destek olabilirim ?

birsenn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
39
0
36
Ankara
mrb arkadaşlar ben 1,5 yıllık evliyim.evlenirken bir sürü borç harç oldu eşyalar fln şuana kadar hiç yol alamadık ikimzde çalışıyoruz ekstra bi harcamamızda olmuyo ama bi türlü borçları azaltamadık çalışıyorum ve ayrıyettn eşime yardımcı olmak için bişeyler yapmak istiyorum benim aklıma tek gelen el işi yapmak sizlerin fikirleri varsa lütfen bi akıl verin yardım edin düşünmekten heba oldum artık....

Allah mesut etsin öncelikle.bu kadar düşünüp dert etme.sonuçta ikinizde çalışıyorsunuz.çalışmasan tamam ama yani sen yapabileceğini yapıyorsun zaten.herkes borçla harçla evleniyor.benm arkadaşımda borçla evlendi onlarda karı koca anca 2-3 senede ödeyebildiler.şuanda da araba almışlar araba borcu ödüyorlar.yani ikinizde çalışıyorsanız ödenir sadece sabret.kafana da takmamaya çalış.sen eşinle mutluysan zaten gerisi teferruat.her şey zamanla düzelir.Allah yardımcınız olsun...

çok borcunuz var sanırım maaşlarınızda iyidir umarım..elişi yapabilirisn canım gerçi onda da fazla gelir yok ama maaşınız iyiyse illaki biter bukadar yıpratma kendini derim bebn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…