- 28 Şubat 2018
- 1.332
- 4.332
- 133
- 32
Sadece mango zara Bershka gibi ürünleri satıyorlar dolaba girip satıcının ürünlerini ve sattığı ürünler hakkında yorumları okursanız az çok anlarsınız
Teşekkür ederimBir de dikkat edilmesi gereken mango zara deyip o ürünün çakmasını satanlar da oluyor.bir kez hırka aldım zaten hırka elime ulaştığında içime hiç sinmedi bir iki giymede kendini saldı. yorumları okıduğumda ve satıcının diğer ürünlerini incelediğimde çakma olduğunu farkettim
eski eş üstüme yüklü miktarda borç bıraktı maalesefBirine kredi mi çektiniz ?
eski eş üstüme yüklü miktarda borç bıraktı maalesef
inşallah çok teşekkür ederim...Canım benim Allah yardımcın olsun inşallah bitirirsin bi an önce
merhabaMerhaba nasıl gidiyor hesap kitap işleriniz ?
Merhaba lütfen kendinizi kötü hissetmeyin ilk mesajınıza baktım da 635 binden bu rakama ulaşmışsınız az bi rakam değil sağlığınız yerinizde olsun para bulunur sağlık bulunmaz derler.Allah yardımcınız olsun tekbaşınıza mı yaşıyorsunuzmerhaba
ekstra giderler çıktı hesap kitap baya sarsıldı bu da benim motivasyonumu biraz kırdı açıkçası
güncel borç miktarım 582,600
inşallah başka kötü süprizlerle karşılaşmam çünkü ödediğim faiz miktarı o kadar fazla ki bazen bu döngüden hiç çıkamayacak gibi hissediyorum..
Evet tek yaşıyorumMerhaba lütfen kendinizi kötü hissetmeyin ilk mesajınıza baktım da 635 binden bu rakama ulaşmışsınız az bi rakam değil sağlığınız yerinizde olsun para bulunur sağlık bulunmaz derler.Allah yardımcınız olsun tekbaşınıza mı yaşıyorsunuz
Ailenizle yaşamayı düşündünüz mü peki en azından masraflarınız azalır aileniz ile aranız nasıl bilmiyorum amaEvet tek yaşıyorum
Sağlık olsun hallederiz inşallah..
çok teşekkür ederim desteğiniz için
Annem babam yılın büyük kısmını başka bi şehirde geçiriyor (annemin sağlık durumu yüzünden)Ailenizle yaşamayı düşündünüz mü peki en azından masraflarınız azalır aileniz ile aranız nasıl bilmiyorum ama
Geçmiş olsun Allah şifasını versin anneciğinizinAnnem babam yılın büyük kısmını başka bi şehirde geçiriyor (annemin sağlık durumu yüzünden)
ben borcumu 3-5 ay erken bitiricem diye onların düzenini bozmak istemem
çok teşekkür ederim Allah razı olsunGeçmiş olsun Allah şifasını versin anneciğinizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?