kzılar benim bi kardeşim var..benden 3 yaş küçük ve benden önce evlendi..evlendiğinde işi yoktu..bi süre de çalışmadı o zaman bekardım ben yardım ediyoduk..sonra iyi kötü işe başladı hani asgari ücrettenden fazla alıyordu...ama gel gelelim hep borçlu hep parasız...hiç bi lükslerinden vazgeçmiyolar..ne bilim sigaraya para bulunuyo ,giymeye bulunuyo ,gezmeye bulunuyo ama sürekli bi borç içindeler..6 yıl oldu evleneli ve 1 ay istemese diğer ay mutlaka ister para..öle 50 100 tlde değil baya ciddi rakamlar ...ben artık evlendim ve eşime bu konuyu açmak istemiyorum..ayrıca toparlansın artık öğrensin ki taşıma suyla değirmen dönmüyo..aslında çok iyi çocuktu ama çevrenin ve benim kanaatim karısı kötü çıktı...bir yanım üzülüyo ona ama elimden de bişey gelmiyo sonuçta artık ortak eşimle paramız versek geri de ödemez onuda biliyom..laf olsun istemiyorum..bi kere çaldırdı eşime arattım yanlışlıkla aradım demiş..az önce tekrar çaldırdı..aramadım..ama üzülüyorum bilsem ki iyi olacak bütün borçlarını kapatalım...ama biliyorum ki 6 aya kalmaz aynı borcu tekrar yaparlar..şaşkınız ,sıkıldık annemlerde orta halli..borç bulup veriyo adam ..ailem dert eder hasta olur biz çekeriz diye düşünüyolar...çopk sıkıldım yazdım 6 yıl oldu ve artık ümidimde kalmadı..sizce bu evlilik sürer mi..nereye kadar gider...