Annen memur emeklisiyse iş bankasında yine indirimli bir kredi var.
Çok güvenme o hesaplama araçlarına. En doğru bilgiyi bankadan alırsın.Maalesef SGK'dan emekli.. Faiz oranlarına bakıyorum da ziraatte sanırım direkt %1.5 çıkıyor otomatik olarak mı ayarlanıyor bu tutar acaba ?
canım o borcunda ayı biir faizi o su busu çıkıyor kısa vadede rahatlatır ama uzun vadede bunaltır bitmek bilmez bir türlü.Makınanızı tamir ettirseniz hai oluyor ya soğutmacılar var bayi gibi tamirciler geçici olarak makinanızı tamir edebilirler bence çok da pahalı değil bir parçasını falan değiştiirirler . ayrıca beyaz eşya da kredi kartına eskiden peşin fiyata taksit vs vardı artık o da yok .abin yardımcı olsa size onların da borcunu ödüyorsunuz sonuçta
evet aynen daha düşük oluyor.Bunu hiç bilmiyorum eğitim kredisi faiz oranı daha mı düşük oluyor acaba ? Bir araştırayım teşekkür ederim...
Çok güvenme o hesaplama araçlarına. En doğru bilgiyi bankadan alırsın.
aralığa kadar idare edersiniz inş. krediye girme bir iki ay içi. öğrencilik zamanı olur hepimiz sıkıntı yaşadık mesleğini alınca okulun bitince hiç sıkıntınız kalmaz Allahın izniyleAbimin yardımcı olması olayı çok karışık şu an onlar için ayrı bir başlık açmam gerekir :)
Dert bitmiyor herşey üst üste geldi bu sıra... Çamaşır mak için tamirci çağıracağız o da servis için 50 tlden aşağı almaz inşallah çözülebilecek bir sorundur da bi süre de olsa idare eder bizi...
Aslında şu an sıkışık olmamızın nedeni ben şehirdışında okuduğumdan okulun açılacak olması...Aralık ayına kadar atlatsak bir şekilde sonrası biraz ferahlıcak ama.. Bakalım...
Kendi maaş ve ödeme durumuna göre bir bankayla konuşursan emin ol banka sana krediyi vermek için iyi bir ödeme planı çıkaracaktır.Arkadaşlar bu kredi banka islerinden pek anlamıyorum ama bir kredimiz var 6000 tl çektik annemin emekli olması için şu an 450 ödemesi var onun dısında evdeki beyaz esyalarımız hepsi bozuldu bulasık makinesinden camasırına kadar onları değiştirmemiz gerekiyor bir de ayrıyetten zamanında abimin eşinin harcayıp harcayıp üstümüze yıktığı taksitler var bu esya konusu bıze suprız oldu bozulması camasır yıkayamıyoruz mecbur alıcaz en kötü camasır makinesi 1000 tl neredeyse benim de aklıma şöyle bişey geldi 10 bin kredi çekip aylık ödemesi 600 tl olucak şekilde ödeyip tüm borcları kapatmak ? çok mu faiz olur 10 bine bilgisi olan var mı bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler
Beni ayakta alkışlamışsınBu devirde borç olmadan bişey sahibi olabilen varsa ayakta alkışlarım.
Evlendik düğün dernek eşya borçlandık, tadilat borçlandık, araba değiştirdik borçlandık. Gelirimiz ortalamanın çok üzerinde ama bunları borçsuz nasıl yapabilirdik hiç bir fikrim yok.
Borç ödeyebilecek gücü olan, borcunu aksatmadan ödeyen ayağını yorganına göre uzatan kimse borçtan batmaz.
Anneniz emekli oldumu suan emekli maaşına kredi çekebilir siniz maaşından kesilir. 36 ay oluyor zaten en fazla.Bana da mantıklı geldi ama 24 ay da çok fazla gibi maksimum 18 ay olsa o da 650 tl yapıyor
Beni ayakta alkışlamışsın
Faizsiz krediniz ticaret,ekonomide planlama olana şükür :)Nasıl oldu peki? Nasıl başardınız, anlatında öğrenelim madem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?