Borcu borçla kapatmak

canım o borcunda ayı biir faizi o su busu çıkıyor kısa vadede rahatlatır ama uzun vadede bunaltır bitmek bilmez bir türlü.Makınanızı tamir ettirseniz hai oluyor ya soğutmacılar var bayi gibi tamirciler geçici olarak makinanızı tamir edebilirler bence çok da pahalı değil bir parçasını falan değiştiirirler . ayrıca beyaz eşya da kredi kartına eskiden peşin fiyata taksit vs vardı artık o da yok .abin yardımcı olsa size onların da borcunu ödüyorsunuz sonuçta

Abimin yardımcı olması olayı çok karışık şu an onlar için ayrı bir başlık açmam gerekir :)
Dert bitmiyor herşey üst üste geldi bu sıra... Çamaşır mak için tamirci çağıracağız o da servis için 50 tlden aşağı almaz inşallah çözülebilecek bir sorundur da bi süre de olsa idare eder bizi...
Aslında şu an sıkışık olmamızın nedeni ben şehirdışında okuduğumdan okulun açılacak olması...Aralık ayına kadar atlatsak bir şekilde sonrası biraz ferahlıcak ama.. Bakalım...

Çok güvenme o hesaplama araçlarına. En doğru bilgiyi bankadan alırsın.

Annem gidip araştıracak bakalım maaşını ziraat bankasından alıyor emekliler için düşük faizli kredi verir diye duymuştuk malum şu an ülkenin durumu baya karısık dolar 3 tlyi geçti faizler de yüksek en kredi çekilmeyecek zaman aslında..

aralığa kadar idare edersiniz inş. krediye girme bir iki ay içi. öğrencilik zamanı olur hepimiz sıkıntı yaşadık mesleğini alınca okulun bitince hiç sıkıntınız kalmaz Allahın izniyle

Broç borçla kapatılırken büyüyor.. Çok dikkat eder, limitin dışına çıkmazsanız ne ala.
Yalnız şu an kredi faiz oranları çok yüksek.. 1.05'ten kredi alan varken şu an 1.20'den aşağı değil.
10.000 net elinize geçecek, 6000 borcunuzdan kalan ne ise ödeyeceksiniz kalan ana para ile eşya alacaksınız, artan para olursa muhakkak harcanacak. Eli sıkı, hesap bilen, dikkatli biriyseniz olur. Yoksa benim gibi 4000 TL ile başlayıp, 32000 TL'yi görürsünüz..

Bozulan makinelerin hepsinin su ancak yenilenmesi şart mi ?
Borç zaten bir batak , iyice gömülmek hiç akıl karı değil.
Ödeyeceğiniz faiz miktarına neler yapılacağını da düşünün bence. Annenizi hemen bankalara teslim etmeyin.

Sabır ve birikimle insanlar zorunlu ihtiyaçlarını borçsuz elde edebilirler.

valla o değil de kredi kartımın son ödeme tarihini birkaç ay üst üste birkaç gün geçirdiğim için oluşan faizlerden başımı kurtaramıyorum. doğru düzgün harcama da yaptığım yok ama bitmiyor da bitmiyor borç...

Kendi maaş ve ödeme durumuna göre bir bankayla konuşursan emin ol banka sana krediyi vermek için iyi bir ödeme planı çıkaracaktır.
10 bine çok faiz ödemezsin ayrıca.

Beni ayakta alkışlamışsın

Bana da mantıklı geldi ama 24 ay da çok fazla gibi maksimum 18 ay olsa o da 650 tl yapıyor
Anneniz emekli oldumu suan emekli maaşına kredi çekebilir siniz maaşından kesilir. 36 ay oluyor zaten en fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…