- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Bişey anlamadım...Faizsiz krediniz ticaret,ekonomide planlama olana şükür :)
Oda olana şükür kısmına giriyor canım. Eskiden herkesin evi mi vardı. Zaten kredi kullanma kullana ev fiyatları bu kadar arttı. Ticaret yapan insan bile 350 binlik evde oturmaz. Ben oturmuyorum. Istesem 300 lük değil 600 lük ev de alırım ama ticaret yapan da parasını ticarette kullanır. Kolay kolay kimse 350 lik ev alamaz ama elde olmayan para kullanıla kullanıla ev fiyatları tavan oldu yine kim Karlı çıktı bankalar.Bişey anlamadım...
Tüccar değiliz, maaşlı çalışıyoruz. Almak istediğim ev 350 bin lira civarında. Bana bu evi kredisiz almanın bir yolunu söyleyebilir misiniz mesela?
Oda olana şükür kısmına giriyor canım. Eskiden herkesin evi mi vardı. Zaten kredi kullanma kullana ev fiyatları bu kadar arttı. Ticaret yapan insan bile 350 binlik evde oturmaz. Ben oturmuyorum. Istesem 300 lük değil 600 lük ev de alırım ama ticaret yapan da parasını ticarette kullanır. Kolay kolay kimse 350 lik ev alamaz ama elde olmayan para kullanıla kullanıla ev fiyatları tavan oldu yine kim Karlı çıktı bankalar.
Iyi ben komiksem sen bildiğimi yap. Banka'nın borç kölesi oluyorsunuz. Buda sizin tercihiniz.İyi de bu dediğim Ev yaşadığım şehrin orta halli semtlerinden birinde 2+1 bir daire. Daha ucuzu ya dağ başında toplu konut ya gecekondu oluyor buralarda.
Evalmayıp ömrümüz boyunca kira mı ödeyelim? Dediğim gibi tüccar değiliz, para kullanacak bir işimiz yok. Yatırımımızı eve arabaya yapıyoruz doğal olarak.
Eskiden herkesin evi mi vardı deyip kira mı verelim yani? Komiksiniz gerçekten.
Iyi ben komiksem sen bildiğimi yap. Banka'nın borç kölesi oluyorsunuz. Buda sizin tercihiniz.
Bizim senelik, bütün ödemeleri kenara çıksak biriktirebileceğimiz para 10 bin lira. Ne yapılabilir bu parayla borca girmeden mesela?Beni ayakta alkışlamışsın
Bizde buna benzer bişey yaptık biraz faiz ödüyorsun ama tek bir yere borcun olucağı için rahatlıyorsun iyi fikir ayrı ayrı ödemeleri düşüneceğine tek yer tek tarih mantıklıArkadaşlar bu kredi banka islerinden pek anlamıyorum ama bir kredimiz var 6000 tl çektik annemin emekli olması için şu an 450 ödemesi var onun dısında evdeki beyaz esyalarımız hepsi bozuldu bulasık makinesinden camasırına kadar onları değiştirmemiz gerekiyor bir de ayrıyetten zamanında abimin eşinin harcayıp harcayıp üstümüze yıktığı taksitler var bu esya konusu bıze suprız oldu bozulması camasır yıkayamıyoruz mecbur alıcaz en kötü camasır makinesi 1000 tl neredeyse benim de aklıma şöyle bişey geldi 10 bin kredi çekip aylık ödemesi 600 tl olucak şekilde ödeyip tüm borcları kapatmak ? çok mu faiz olur 10 bine bilgisi olan var mı bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?