Eşim üzülmesin , bana trip attığı için huzurumuz kaçmasın diyerek söz vermesine güvendim ve verdim. 1 sene oldu hatta geçti, para hala yok. :) benim gibi olan ya da olacak varsa borç dahi vermesin, cidden çok pişmanım.
Sakin yapmayin çok üzülürsünMerhaba , kayinpederlere 20 milyar lazım ve benim birikmişime göz dikildi. Borç aldığı kızı(görümcem) borcunu ödemelerini istiyor ve elden kızına biz vericez. Birkaç ay sonra verilmesi kaydıyla kabul ettim daha bunu eşim bildirmedi kafam karışık olduğu için ama bendeki birikmiş euro cinsinden ,onlara tl cinsinden lazım. Bozdurup versem değer kaybı yaşayabilirim zarara girebilirim. Euro cinsinden versem diyorum ama onlar yine tl olarak ödeme yaparlar. Sizce ne yapmalıyım? Euro günden güne düşüyor. En güzeli hiç vermemek midir? Akil akıldan üstündür yardımcı olun bacılar
Belki o an görümcen de sıkışık vardır bir konu gelir bence neden vermesinler ama zarar etmemek adına altın daha mantıklı bence tek tek öderler tembihlersin euro olarak da versen böyle istiyorum diye esin söyler sonuçta aile olunmuş dar gününde onlar da sana yardım eder ben olsam kıyamam bu durumda.
Sakin yapmayin çok üzülürsün
Benim kp. Benim düğünümden hemen 2 ay sonra diger ogluna dugun yapti bizden para aldi vericem fındık parasi ile kredi cekip oducem dedi uzerinden 8ay gecti vermedi. Simdi bi miktar kredi çektim araba almak için bunu duymuş eşim sagolsun yetiştirmiş 8aydir bi kere bile aramayan hamileligin nasil bisıkıntı varmi diye sormayan kp. Kv hergun arıyor.
Ay yeni gördüm sağol canım.Konu şubat-
2019 da açıldı
Konu sahibi yazdı 1 yıl olmuş gelmemiş para
Çok kötü olmuş buradaki arkadaşlar haklı çıkmış.Vermemeleri ile ilgili açıklama yaptılar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?