Arkadaslar yorumlardan görüyorum ki insanlik yuzde 80 ölmüş en azindan burdaki yorumlar icin söylüyorum.disarida durum daha da kötü.
1- **bu aciklamam kotu niyetli cam fanusta yetismis hayati bilmeyen arkadaslar icin***borclarin en ince detayina kadar belgeleriyle sunmami bekleyen kotu niyetli arkadaslar!!! Başlık acik ve net, bilen varsa yazar bilmeyen varsa da ceker gider. Ben olsam soyle yapardim diyorsunuz ya, dualarim benzer bir durumda dediginizi yapmanizdan yana hic merak etmeyin! Biri de kalkmis #biri de#bayileri uyarmis allah seni bildigi gibi yapsin.
2-**iyi niyetli arkadaslar***** sagdan soldan ailecek borc isteyerek bu durumu pazartesi halletmis olacagiz insallah. Dolar ve altin sekilde borc aldik. Annem de malesef konuyu ogrendi tabi farkli 1 borc gibi acikladim. En azindan okadar uzulmez diye. Nakit taksitli Alisverislerde de sicilinizin iyi olmasi gerekiyor,malesef birsey alamadim. Ozetle her yontemi denedim basliktaki haric(bircok yere sordum ama bulamadim), buyuk bir faciadan döndüm. Psikolojik anlamda desteginiz icin cok tesekkurler!!!! 1haftadir ne yemek ne uyku ne is, hiçbirini yapamiyordum.