• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borcum var tanidik emlakci kuyumcu var mi?

Beğenilmeyeceğini tahmin ediyordum.
Zaten uyarım iyi niyetle tavsiye veren üyelerin yasal açıdan sorun yaşamaması içindi.

Burası bir forumda olsa , üye adlarıyla da yazsak kanuna aykırı tavsiye ve yorumlar yazanı bağlar ve şikayeti halinde cezai işlem ne ise uygulanır.
saçmalığa bakar mısın kuzum.annesi üzülecekmiş.anneyi ne ilgilendirir boşandığı adamın borcu?benim annemle babam çok uzun yıllardır ayrı.babam vefat etse borcu kalsa anneme ne.öbür dünyada ki kul hakkından vs anneme ne?bu baba yasadışı işlere mi bulaştı diye bile aklıma gelir benim yazılanlardan.yoksa ne diye o borcu kızı taksitlere böldürüp ödemiyor da 1 2 haftada bulamazsa sanki öldürülecekmiş gibi davranıyor?

Arkadaslar yorumlardan görüyorum ki insanlik yuzde 80 ölmüş en azindan burdaki yorumlar icin söylüyorum.disarida durum daha da kötü.
1- **bu aciklamam kotu niyetli cam fanusta yetismis hayati bilmeyen arkadaslar icin***borclarin en ince detayina kadar belgeleriyle sunmami bekleyen kotu niyetli arkadaslar!!! Başlık acik ve net, bilen varsa yazar bilmeyen varsa da ceker gider. Ben olsam soyle yapardim diyorsunuz ya, dualarim benzer bir durumda dediginizi yapmanizdan yana hic merak etmeyin! Biri de kalkmis #biri de#bayileri uyarmis allah seni bildigi gibi yapsin.

2-**iyi niyetli arkadaslar***** sagdan soldan ailecek borc isteyerek bu durumu pazartesi halletmis olacagiz insallah. Dolar ve altin sekilde borc aldik. Annem de malesef konuyu ogrendi tabi farkli 1 borc gibi acikladim. En azindan okadar uzulmez diye. Nakit taksitli Alisverislerde de sicilinizin iyi olmasi gerekiyor,malesef birsey alamadim. Ozetle her yontemi denedim basliktaki haric(bircok yere sordum ama bulamadim), buyuk bir faciadan döndüm. Psikolojik anlamda desteginiz icin cok tesekkurler!!!! 1haftadir ne yemek ne uyku ne is, hiçbirini yapamiyordum.

saçmalığa bakar mısın kuzum.annesi üzülecekmiş.anneyi ne ilgilendirir boşandığı adamın borcu?benim annemle babam çok uzun yıllardır ayrı.babam vefat etse borcu kalsa anneme ne.öbür dünyada ki kul hakkından vs anneme ne?bu baba yasadışı işlere mi bulaştı diye bile aklıma gelir benim yazılanlardan.yoksa ne diye o borcu kızı taksitlere böldürüp ödemiyor da 1 2 haftada bulamazsa sanki öldürülecekmiş gibi davranıyor?
Ama hakettin,sanirim klavye ergenlerindensin.hayati en guzel sekilde ogrenirsin,bu tecrubesizlik, kin ve düşmanlık inanilmaz boyutta.Mazlumun bedduasından korkun! Çünkü onun bedduası göğe çıkar.

Ama hakettin,sanirim klavye ergenlerindensin.hayati en guzel sekilde ogrenirsin,bu tecrubesizlik, kin ve düşmanlık inanilmaz boyutta.Mazlumun bedduasından korkun! Çünkü onun bedduası göğe çıkar.

Avrupa ülkelerinin , müslümanlara önyargılı olma sebebini bu yorumunuzla çok güzel açıklamışsınız. Tebrik ederim.

Dini içerikli paylaşım yasak. Konunuzdaki kimseye beddua etmeye hakkınız yok. Dini açıdan ne yaptığınızı da okuyup öğrenebilirsiniz.

İTÜ mezunu mühendisim deyip , beddua mesajlarıyla yaptığınız kapanış yakışmadı.

Eğitim kalitesinin çoğu okulda düştüğü dile getiriliyordu.

Keşke telif atan eser sahipleri gibi , İTÜ de sizden şikayetçi olsa ; okulun saygınlığına gölge düşürmek nedeniyle.

ölen babanın borcundan dolayı büyük facia falan olmaz.anlatmadığınız şeyler varsa biz nereden bilelim.burada yazdıklarınız çoğu üyeye mantıklı gelmedi ben dahill.beddua etmek şık bir davranış mı peki?
Amaaan kendi de bilmiyor ne dediğini!! Dün, annem "baban borçlu gitmesin evladım" dedi biz de her yere borçlandık diyordu..bu gün "annem de öğrendi borcu " diyor! Etrafında borç alabileceği eş dost varmış da niye bu işlere girmeye çalışıyor

Amaaan kendi de bilmiyor ne dediğini!! Dün, annem "baban borçlu gitmesin evladım" dedi biz de her yere borçlandık diyordu..bu gün "annem de öğrendi borcu " diyor! Etrafında borç alabileceği eş dost varmış da niye bu işlere girmeye çalışıyor
dayım icra davalarına da bakan bir avukattı.vallahi sordum.reddi miras yapılabiliyor.borcun miras kalacak kadar kısmı da adamın eşine kalıyormuş.yani yüzde 25 ini alabiliyorsa borcunda yüzde 25 i onun.o kadın reddi miras yaptı mı ki?o borç ta icra dairelerinde taksitlendiriliyormuş.tahahhüt gibi bir şey imzalıyormuşsun orasını pek anlamadım.ama taksitli ödüyormuşsun.beni ergen bile yaptı ya pessss. :KK45:

Hem aileme ettiginiz hakaretlerden dolayi hem de empati kurmadan fazlasiyla yoksun oldugunuz icin konuyi takip etmeyi bırakıyorum.
Algi sıkıntısından konu yakinda siyasete de baglanir, kin ve nefret dolu yorumlarinizla iyice birbirini doldurun gaza gelin ne diyim.
Gercekten yardimci olmaya calisan arkadaslar teşekkürler, bir derdim var platformunda daha pozitif arkadaslarin olmasi dilegimle

dayım icra davalarına da bakan bir avukattı.vallahi sordum.reddi miras yapılabiliyor.borcun miras kalacak kadar kısmı da adamın eşine kalıyormuş.yani yüzde 25 ini alabiliyorsa borcunda yüzde 25 i onun.o kadın reddi miras yaptı mı ki?o borç ta icra dairelerinde taksitlendiriliyormuş.tahahhüt gibi bir şey imzalıyormuşsun orasını pek anlamadım.ama taksitli ödüyormuşsun.beni ergen bile yaptı ya pessss. :KK45:

Günden güne gençleşiyorsun , maşallah :nazar:

Günden güne gençleşiyorsun , maşallah :nazar:
dün konuya avukat bir arkadaş yazdı her yolu anlattı.hepse falan girmeyeceğini söyledi borcun taksitlendirildiğini söyledi.90 günlük reddi miras süresi geçse bile gene de dava açabileceğini söyledi.para fazla bir miktar olmadığı için kolayca ödenirdi zaten hepsini söyledi kadın.ama yokkkk illa telefon alınmaya kalkıldı üyelerden kuyumcu tanıdığı var mı diye soruldu?satılabilecek ürün araştırıldı.e ne yapaydım ben de aa şurada kuyumcum var git borç al mı diyeydim ergen olmamak için :işsiz:

ölümünü geç duydum haberim yoktu o yüzden reddi miras sürecini kaçırdım diyecek.1 2 de şahit buldun mu tmm

boşandığı adamın borcu için anne neden üzülüyor benim aklım buna ermedi bir türlü.adam evliymiş zaten başka kadınla o kadın üzülsünn.ayy eski kocam öldüüü borcu da kaldıı bu borcu ödemek için benim kızım her yere borçlansın akla zarar çareler düşünsün anne de ne güzel eski kocam huzur içinde uyuyacak mı desin?bir annem yeni öğrendi diyor bir annem istedi borcun ödenmesini çünkü üzülüyor babanın hakkı kimsede kalmasın istiyor diyor.ee 5 parasız kalan kızının hakkı ne olacak?

boşandığı adamın borcu için anne neden üzülüyor benim aklım buna ermedi bir türlü.adam evliymiş zaten başka kadınla o kadın üzülsünn.ayy eski kocam öldüüü borcu da kaldıı bu borcu ödemek için benim kızım her yere borçlansın akla zarar çareler düşünsün anne de ne güzel eski kocam huzur içinde uyuyacak mı desin?bir annem yeni öğrendi diyor bir annem istedi borcun ödenmesini çünkü üzülüyor babanın hakkı kimsede kalmasın istiyor diyor.ee 5 parasız kalan kızının hakkı ne olacak?
Evli bir kadının annesi der mi hiç öyle şey "baban borçlu gitmesin..onun borcunu sen üstlen ..gerekirse yuvan da bozulsun bu konu yüzünden,hatta işsiz kal " der mi hiç !! hem her yerde kara listede arkadaş ..hem 3 aylık maaşı zaten borcu karşılıyor (neredeyse var mı bana borç verecek diyecek).Hem bu borcun nedeni babası ama konu sahibi gırtlağına kadar borçta ..hem daha geçen yıldan bankalar kredi vermeyi bırakmış..hem geçen yılın tüm konuları "burun yaptıracağım nerede kaça yaptırsam!!" ne perhiz ne lahana turşusu! Bu arada arkadaş guru filandı ama bu konu harici toplam 10 yorumu yok sitede ..kimsenin yaralı parmağına işemeyen insan burada " kk sitesinde insanlık ölmüş" sitemi yapıyor 🙄

Malesef emlakcidan almis o da bekletip suanda kullaniyor. Normal faizi uzerinden. Icralik durumdayız.akrabalar zaten onceden az birsey yardim etmisti. Paramiz yok diye aglayan sizlayan durumu ii ve hayatimiz boyunca artik gorusmeyecegimiz insanlar. Annemin üzülmesini istemiyorum, isimi kaybetmek istemiyorum.kafamda milyon tane sey
Annen çalışiyor mu

konuda öyle tutarsızlıklar var ki zaten.biri de bu sizin yazdığınız.
Büyuk ihtimal kendi borcu annesinden gizleyerek ödemeye çalışıyordu başaramayınca soylemek zorunda kaldı ki annesi de etraftan borç ayarlamaya çalişıyor şimdi bu yuzden artık cevreden alcaz dedi

Büyuk ihtimal kendi borcu annesinden gizleyerek ödemeye çalışıyordu başaramayınca soylemek zorunda kaldı ki annesi de etraftan borç ayarlamaya çalişıyor şimdi bu yuzden artık cevreden alcaz dedi
konuyu sorgulayınca da suçlu olduk.ne ergenliğim kaldı ne bir şey.üstüne de beddua aldıkk

konuyu sorgulayınca da suçlu olduk.ne ergenliğim kaldı ne bir şey.üstüne de beddua aldıkk
Ya hepimiz dedik bu borç senin belli ki, ortada baba maba yok diye, o kadar belliydi ki. Cin olmadan adam çarpacakti burda ama olmayınca sinirlendi....aramızdan bir saf çıkıp tefeciye aracı olsaydı da hayatta odemeyecekti zaten.allahtan düşen olmadı

Back
X