Borcum var tanidik emlakci kuyumcu var mi?

Hemen gider satarsin 3 ayda odeyebilcene gore oylede çok uç bir borcun yok git al sat hatta hattının üstüne bile telefon alabiliyorsun bu memlekette
Aynen. Beyaz esya olur telefon olur, 13pro maxi 30bine alıp kutusuyla 25bine bıraksın bak bakalım kimler havada kapıyor. Tefeciden cok daha iyi bir çözüm.

Başınız sağolsun. Babanızdan annenize kalan maaş varsa anneniz kredi çekse? Borcunuz ne kadar ?
Babamla annem ayriydi malesef. Tanimadigim 2.eşine kaldi.Annemde ve kardesimde zaten kredi var.onlar onu ödüyor ve hepimiz kendi icimizde birbirimize borcluyuz. Ama cekirdek ailemizde sorun yok.akrabalar ve arkadaslar sknti. Kimse para vermek zorunda degil tabiki ama oyle bir duruma dustumki bundan sonra sevmedigim biri olsa bile zor durumda kaldiginda ilk yardim edecek ve o borcu sorgulayamayacak kisi benim.

Postane dedim olumsuz dediniz, eşya al sat kredi kartından dedim. Bakiye sorununuz var sanırım. Tüm borçlarını toparlatıcak bazen banka kampanyaları oluyor dedim, sanırım banka dışı borçlarınız. Son bişi geldi aklıma; konunun başında maaşımın 1/4 üne haciz gelceğini bilsem sorun yapmam demeye getirmişsiniz yanlış anlamadıysam. Bazı insanlar kendilerini anlaşmalı olarak tanıdıklarına borçlandırıyorlar. Geriye kalan maaşlarını haczettiryorlar. Başkada önereceğim fikrim kalmadı 🤷‍♀️
bir şey soracağım konu sahibi kızacak.iyi bir üniversite mezunu düzenli işi olan kadınmış kendisi.hiç mi birikimi yok?altın dolar vs .asgari ücretlinin bile var birikimi bir köşede az da olsa.

Cok saolun, cok araştırdım dedigim gibi hapis cezasi maastan kesilse bile gelebilirmis.konuyla ilgili oldukca video var surekli guncelleniyor borcu olanlar icin.taksitle nakit bir urun alip aninda satmam lazim, bu guzel birsey

Babamla annem ayriydi malesef. Tanimadigim 2.eşine kaldi.Annemde ve kardesimde zaten kredi var.onlar onu ödüyor ve hepimiz kendi icimizde birbirimize borcluyuz. Ama cekirdek ailemizde sorun yok.akrabalar ve arkadaslar sknti. Kimse para vermek zorunda degil tabiki ama oyle bir duruma dustumki bundan sonra sevmedigim biri olsa bile zor durumda kaldiginda ilk yardim edecek ve o borcu sorgulayamayacak kisi benim.
Maaşı alırken ikinci eşi alıyor da borcu neden tek başınıza üstleniyorsunuz? Babanızın sizden başka çocuğu varsa onlar da elini taşın altına koysun. Kaldı ki o paraları eşiyle yediyse şimdi de ödesin bir zahmet. Kendinizi sakın tefecilerin önüne atmayın. Lütfen. Bu bir çözüm değil

Bu nasıl iş. Maaş eşine kaliyorsa borç niye size kaliyor oyle bir dunya mi var maaşi kime kaldiysa borcunu da o ödesin. Yıkardım ortaliği şu durumda kalsam.

Bu nasıl iş. Maaş eşine kaliyorsa borç niye size kaliyor oyle bir dunya mi var maaşi kime kaldiysa borcunu da o ödesin. Yıkardım ortaliği şu durumda kalsam.
Kadin baska ulkeye gitti,burali degil.son senesinde evlenmisti hic gormedim gorursem de kendimi tutamam sac bas dalarim

Maaşı alırken ikinci eşi alıyor da borcu neden tek başınıza üstleniyorsunuz? Babanızın sizden başka çocuğu varsa onlar da elini taşın altına koysun. Kaldı ki o paraları eşiyle yediyse şimdi de ödesin bir zahmet. Kendinizi sakın tefecilerin önüne atmayın. Lütfen. Bu bir çözüm değil
Cok saolun cok dogru söylüyorsunuz

Tavsiye edecegin hizli cikacak urun varmi? Aklima telefon geliyor. Uzun zamandir yani 2senedir 1sey almiyoruz
Bunu sadece ürün olarakta düşünmeyin; mesela arkım bi market gibi yerde marketçinin mal dağıtıcısına ödiceği parayı karttan geçip, marketçiden para olarak alıyordu( tabi marketçininde bi karı vardı. 5000 tl lik mal alıosa sallıyorum sana 4000 ödüyodu) varsa etrafınızda bunuda yapabilirsiniz

bu konuda bazı şeyler benim mantığıma sığmadı .
Kadin gocmenmis parasi yok zaten, babamin parasi gelecek diye evlenmis.cok onceden yaptigi isin Parasi gelemeden malesef vefat etti. Hersey mantik aramayin, suan ben de cok mantiksiz seyler yapiyorum.

Dul ve yetim ayligi baglaniyor. Dul ayligi nikahlı eşe,yetim ayligi ise bekar ve çalışmayan kiz cocuklarina baglaniyor. Geri kalan varlik ve borclar mirascilar arasinda bolusturuluyor. Konu sahibine mirasci olarak borc kalmis. Yarin bosanip isten cikarsa yetim ayligida baglanir.
Ekleme yapayim. Nikahli eşede borctan pay duser.

Kadin gocmenmis parasi yok zaten, babamin parasi gelecek diye evlenmis.cok onceden yaptigi isin Parasi gelemeden malesef vefat etti. Hersey mantik aramayin, suan ben de cok mantiksiz seyler yapiyorum.
Peki babanız TR den almıyormu maaşını; yani banka borçları var ise onlar banka tarafından otomatik kesilmiyormu?? Bu borçlar hep şahıslaramı ?

Peki babanız TR den almıyormu maaşını; yani banka borçları var ise onlar banka tarafından otomatik kesilmiyormu?? Bu borçlar hep şahıslaramı ?
Bankalari biz odedik o kadinin hic1seyi yok.annem de diger tarafa borclu gitmesini istemedi. Sahislar suanda gündemde

Back
X