Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin olmayan bi borç için niye bu kadar darlıyorlar nereye yapmış bu borcu sizi boşuna daha da borçlu yapçaklar makul bi şekilde taksitlendirme yapsalar hiç yok mu bu imkanBeni bu noktaya getiren borc 55bin tl. Yoksa ii kotu yaşıyordum ay sonunda hic param olmasa da.
Malesef önceden taksit yapilmis ztn. Artik son careSizin olmayan bi borç için niye bu kadar darlıyorlar nereye yapmış bu borcu sizi boşuna daha da borçlu yapçaklar makul bi şekilde taksitlendirme yapsalar hiç yok mu bu imkan
Allah yardım etsin yasal olmayan yollara sapmayın çok abartı bi para değil tabi hiç hesapta yokken çıkması zorluyor insanıMalesef önceden taksit yapilmis ztn. Artik son care
Buyuk firma malesefiş yerinizle görusseniz belki peyder pey maasla odeyeceginiz sekilde verirler size bu parayi.
özel sektörse tabi genelde yaparlar
olsun yinede verebilirler, bir cok is yeri yapiyor bunu.Buyuk firma malesef
Suresi 3aymis malesef bilmiyorduk, ani kaybettigimiz icin kotu durumdaydik.para mevzularina giremedik
Babamla annem ayriydi malesef. Tanimadigim 2.eşine kaldi.Annemde ve kardesimde zaten kredi var.onlar onu ödüyor ve hepimiz kendi icimizde birbirimize borcluyuz. Ama cekirdek ailemizde sorun yok.akrabalar ve arkadaslar sknti. Kimse para vermek zorunda degil tabiki ama oyle bir duruma dustumki bundan sonra sevmedigim biri olsa bile zor durumda kaldiginda ilk yardim edecek ve o borcu sorgulayamayacak kisi benim.
bu konuda bazı şeyler benim mantığıma sığmadı .
Kadin gocmenmis parasi yok zaten, babamin parasi gelecek diye evlenmis.cok onceden yaptigi isin Parasi gelemeden malesef vefat etti. Hersey mantik aramayin, suan ben de cok mantiksiz seyler yapiyorum.
Beni bu noktaya getiren borc 55bin tl. Yoksa ii kotu yaşıyordum ay sonunda hic param olmasa da.
Bakin telefondur beyaz eşyadır hala elden verenler var alıp satabilirsiniz borcunuz ne kadar
Yani ne diyelim git tefeciden mi al diyelim kadının borcu bile değil sonuçta kendi üstüne borç yapacak sonunuda o düşünsün ödemezse kendi daha çok mağdur olur firmalar o parayı her türlü alır kendisindenİyi niyetle tavsiye verdiğinizi anlıyorum. Ancak konu sahibi mal aldığı kişilere ödeme yapamazsa ( ki maaştan kalan miktara bakarak ödemesi zor gözüküyor ) bu işlem sadece yeni mağdurlar yaratır.
Snlammadigim nokta babanızın borcundan neden size hapis cezası geliyor.Ikincidi babanızın yeni eşini ilgilendirir bu borçlar sonuçta onunla yaşayan oydu. Neden sizin anneniz üzülsün.Cok saolun, cok araştırdım dedigim gibi hapis cezasi maastan kesilse bile gelebilirmis.konuyla ilgili oldukca video var surekli guncelleniyor borcu olanlar icin.taksitle nakit bir urun alip aninda satmam lazim, bu guzel birsey
Hadi Konu sahibini evlat olarak bağlayabilir ama eski eşi kesinlikle bağlamaz dediğiniz gibi..Snlammadigim nokta babanızın borcundan neden size hapis cezası geliyor.Ikincidi babanızın yeni eşini ilgilendirir bu borçlar sonuçta onunla yaşayan oydu. Neden sizin anneniz üzülsün.