• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borcum var tanidik emlakci kuyumcu var mi?

Beni bu noktaya getiren borc 55bin tl. Yoksa ii kotu yaşıyordum ay sonunda hic param olmasa da.
Sizin olmayan bi borç için niye bu kadar darlıyorlar nereye yapmış bu borcu sizi boşuna daha da borçlu yapçaklar makul bi şekilde taksitlendirme yapsalar hiç yok mu bu imkan
Ayrıca bu kadar ödenemeyecek para değil niye bu kadar sıkıştırıyorlar

Sorun zaman kisiti ve tabiki istenen meblag.hepsi birlesince bu baslik aciliyor.

Olmadı biz siz bi anneniz üzerine telefon alirsiniz borcun çoğunu odersiniz inş. 🙏🙏

iş yerinizle görusseniz belki peyder pey maasla odeyeceginiz sekilde verirler size bu parayi.
özel sektörse tabi genelde yaparlar

Buyuk firma malesef
olsun yinede verebilirler, bir cok is yeri yapiyor bunu.
yada bir akrabamiza mesela yigeninin ameliyati icin para lazimdi is yeri girdi cikti yapip tazminatini odedi eline toplu para gecmesi icin.
boyle bisey yaparlarmi durumunuzu anlatsaniz.
tefeciye gitmektense ilk once is yerimle gorusurdum.

Babamla annem ayriydi malesef. Tanimadigim 2.eşine kaldi.Annemde ve kardesimde zaten kredi var.onlar onu ödüyor ve hepimiz kendi icimizde birbirimize borcluyuz. Ama cekirdek ailemizde sorun yok.akrabalar ve arkadaslar sknti. Kimse para vermek zorunda degil tabiki ama oyle bir duruma dustumki bundan sonra sevmedigim biri olsa bile zor durumda kaldiginda ilk yardim edecek ve o borcu sorgulayamayacak kisi benim.

Babanızdan kalan toplam borç nedir ? 2.eşi de borca ortak değil mi ?

Kadin gocmenmis parasi yok zaten, babamin parasi gelecek diye evlenmis.cok onceden yaptigi isin Parasi gelemeden malesef vefat etti. Hersey mantik aramayin, suan ben de cok mantiksiz seyler yapiyorum.

Bu durumda babanızın maaşına haciz konmuyor mu ? Babanızın evliliğinin formalite evliliği olduğunu düşünüyorsanız ; hukuki yardım alıp evliligin iptali ve haksız maaş alımını engellemek için başvuruda bulunun.

Babanızla uzun zamandır görüşmüyor , evlendiği kadını dahi tanımıyorsanız alacaklılar sizi nasıl eliyle koymuş gibi buldu ?

Borçlanılan yer neresi ve borç ne kadar ?

Beni bu noktaya getiren borc 55bin tl. Yoksa ii kotu yaşıyordum ay sonunda hic param olmasa da.

55 bin size düşen borç miktarı mı ? Babanızdan kalan mal varlığı yokken ve annenizle resmi nikahlı değilken , babanızın emekli aylığı da varken neden banka borçlarını ödediniz ?

Bakin telefondur beyaz eşyadır hala elden verenler var alıp satabilirsiniz borcunuz ne kadar

İyi niyetle tavsiye verdiğinizi anlıyorum. Ancak konu sahibi mal aldığı kişilere ödeme yapamazsa ( ki maaştan kalan miktara bakarak ödemesi zor gözüküyor ) bu işlem sadece yeni mağdurlar yaratır.

İyi niyetle tavsiye verdiğinizi anlıyorum. Ancak konu sahibi mal aldığı kişilere ödeme yapamazsa ( ki maaştan kalan miktara bakarak ödemesi zor gözüküyor ) bu işlem sadece yeni mağdurlar yaratır.
Yani ne diyelim git tefeciden mi al diyelim kadının borcu bile değil sonuçta kendi üstüne borç yapacak sonunuda o düşünsün ödemezse kendi daha çok mağdur olur firmalar o parayı her türlü alır kendisinden ;)

P prettty babanız ne zaman vefat etti?Burada hukukçu arkadaşlar var belki yapılabilecekler hakkında bilgi sahibidirler.Babanızın imzaladığı borç senetlerini kabul etmeme /babamın imzası değil şeklinde itirazda bulunup süreci uzatmanız mümkün değilmi ki acaba

Cok saolun, cok araştırdım dedigim gibi hapis cezasi maastan kesilse bile gelebilirmis.konuyla ilgili oldukca video var surekli guncelleniyor borcu olanlar icin.taksitle nakit bir urun alip aninda satmam lazim, bu guzel birsey
Snlammadigim nokta babanızın borcundan neden size hapis cezası geliyor.Ikincidi babanızın yeni eşini ilgilendirir bu borçlar sonuçta onunla yaşayan oydu. Neden sizin anneniz üzülsün.

Snlammadigim nokta babanızın borcundan neden size hapis cezası geliyor.Ikincidi babanızın yeni eşini ilgilendirir bu borçlar sonuçta onunla yaşayan oydu. Neden sizin anneniz üzülsün.
Hadi Konu sahibini evlat olarak bağlayabilir ama eski eşi kesinlikle bağlamaz dediğiniz gibi..

Back
X