Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende baya bi araştırdım ve taç da karar kıldım hem daha şık ben eva modelini aldım hemde nerdeyse 100 tl kadar indirimle görür görmez kaptım:))
ben de taç'ın bir tarafı pamuk bir tarafı kadife olan bornoz takımından aldım. aslında bambu almayı düşünüyodum ama rengine karar veremedim bunun renkleri çok hoşuma gitti. eminönünden aldık 230 tl dedi zar zor 200 e indirttik
Eki Görüntüle 359240
özdileğin bambuları yıkanınca sertleşiyor diye duymuştum. jua ve taç bambuda iyi diye biliyorum. sarevi bilmiyorum. almışken en iyisini alın. ucuz diye içinize sinmeyen bi şey alırsanız sonradan mutlaka değiştirmek istiyosunuz, benim gibi
Ben de jua da var özdelik de var burda bahsi geçmeyen bir marka daha var. Özdilek markasının beden sorunu var, aşmışlardır gerçi bu sorunu son modellere bakmadım. Ama jua mükemmel kullan kullan yıka yine yumuşacık. 1,5 senedir kullanıyoruz eşimle çok da memnunuz.
Bedenleri de çok iyi.
kızlar ben soley den aldım bornoz takımımı bambu. henüz kullanmadım ama kullananlar soley in kalitesinin iyi olduğunu söylüyorlar. benden konusunda da benim aldığım takımda bayan bornozunun bedeni S/M erkek bornozunun bedeni L/XL idi bedeni var yani ben minyonum bornoz azcık büyük durdu ama idare etcez artık :))) soley seçeneğini de de göz önünde bulundurun derim
ben taç aldım canım.... taçı öneririm :)
bende taç aldım .. taçın kalitesinden hiç şüphe etmedim.. tavsiye ederim canım![]()
bende uzun bir araştırma döneminde sonra taç aldım canım tavsiye ederim![]()
2. sayfaya taç ve sarevin modeleni ekledim taç olan nasıl sen ce bakar mısın ?
bide taç havlu işinde nevresim kadar iyi değil diyıorlar ama annemde taç yada özdilek diyo bana![]()
bence annen haklı taç daha güzel ben bütün modellerini beğeniyorum zaten nevresimde özdilek aldım taçdan pamuk saten nevresimimi alacam
Merhaba kızlarr,
Konunun tamamını neredeyse okudum bi kaç şey söylemek istiyorum izninizle :)
Öncelikle bir kaç arkadaş havluların sertliğinden bahsetmiş. El yüz havlularınız da dahil eğer deterjan ile yıkama yapıyorsanız markası modeli ne olursa olsun mutlaka sertleşme yapar. Sabun tozu ile yıkamanızı öneririm. Sabun tozları piyasada detejanlara kıyasla biraz pahalıdır. Onun yerine kalıp sabun alın ve rendeleyin aynı işlevi görür. Bütün havlularımız özdilekten bambuları da var normal dokumada. Ve sertleşme yok :)
Diğer bir nokta ise havlu ve bornozlarınızı asla kadife (Çok sık dokumadır aslında, üstleri kesilir ve kadife görünümünde olur.) almayın. Suyu normal dokumaya göre çok daha az çeker, görüşünü güzeldir ama kullanım açısından kötü.
Ve ben özdileği tavsiye ederim, dedim ya tüm havlularımız özdilektir. Çok şükür hiç bi problemle karşılaşmadık :)
Sevgilerle[/QUOTE
teşekkür ederım bu bılgıler cok ıse yarayacak :)ya zaten sertlesme konusu havludan zıyade suya deterjanada baglı yumusatucu kullanmak sart bence
Kızlar bende almadan önce hep taç diyordum, ta ki almaya gittiğim satıcının bana aradaki farkı göstermesine kadar. Taç sareve göre daha sert geldi ve satıcı taçtan daha kaliteli olduğunu taçın yıkandıkça sertleştiğini söyledi. Benim aldığım yer bu ürünlerin toptancısıydı o yüzden de fiyat farkı çok azdı, daha kullanmak nasip olmadı ama memnun kalacağıma emin![]()
ya aslına bakarsa banada hem tac hemde sarev satan bı magazada en ıyı sarev dedıler ama ben guvenemedım :S
Konuk icerik nedeniyle "Banyo Ürünleri ve Aksesuarları" basligina tasinmistir. Bilginize..
pekala teşekkürler
[/quote]arkadaşlar size bişe sormak istiyorum. Burda bi taç mağazası var resimdeki bornoz setini 180 liraya bırakıyor ve taksit de yapıyor internetde baktım fiyat aralığı 230-330tl.ama internetde dışarda fiyatlar nası bilmiyorum.uygun mu sizce? Bu kadar ucuz vermesinin sebebi ki uzun pazarlıklar sonucu bu fiyat çıktı,fabrikada elde kalan ürünlermiş kendi diğer siparişlerini alırken bunları da almışlar. Renk seçeneği yok sadece krem rengi var.teyzem eşi ve kendisi için aldı.acaba ben de alsam mı?
Taç microcotton aile bornoz seti %100
1- bornoz: M+l
2-yüz havlusu 50x90- iki adet
3-banyo havlusu 90x150- iki adet
4- banyo terliği -iki adet
erkek bornoz floşlu, bayan bornoz taş baskılıEki Görüntüle 361897 Eki Görüntüle 361896
canım bana ince gibi geldi ama fihyat fena değilmiş. Taçın kaliteli olduğunu söylüyor burdaki arkadaşlarda, modeller hoşuna gittiysse düşünülebilir :)