- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
6 Kişilik
Haz. Süresi: 60 dak
Pişirme Süresi: 30 dak.
Eti hasliyoruzEti kusbasindan daha buyuk dogruyoruz
Pancar ve havucu ise rendeden geciriyoruz
Hepinize afiyet bal seker olsun:)Pataesler pismishse yemek pismis oluyor
Yaninda sarmisakli yogurtla birlikte servis edin
tesekkur ederim canim sana ve katilan diger arkadaslara da basarilar dilerimEllerine sağlık, sunumuna bayıldım. Başarılar
ilk defa gördüm bu çorbayi yeni seyler denemeyi seviyorum, acaba tadi nasil oldu?
ellerine saglik basarilar :)
tesekkur ederimellerine sağlık bors çorbasımı borş çorbasımı ?
cok tesekkur ederim canim elimden geldigi kadar acik ve net anlatmaya calistimCanım anlatmış tarzın ve sunumuna bayıldım çok açık ve net olmuşellerine sağlık
Sansın bol olsun tatlım
cok tesekkur ederim libyana cimÇok değişik bir çorba.. ilk defa duydum.. Ellerine sağlık canım.. Başarılar dilerim..
O ne hoş bir sunum öyleee =)) Çok beğendim resimleri, eminim tadıda çok daha güzeldirBaşarılar dilerim canım
tesekkur ederim rabyasimazerinnn ellerine sağlık süper görünüyor çorbannn
cok tesekkurler kurabiyem denersen mutlaka paylasAzerinim çorban harika görünüyor ellerine saglık en yakın zamanda bende deniycem
Ellerine sağlık,yarışmada başarılar dilerim...
oncelikle tesekkur ederim canimsanırım yarışmanın en değişik çorbası, hani diyolar ya tadını bilemicez bilmiyoruz falan, aslında yarışmadaki çorbaların tadını tahmin etmek hiçte zor değil, ama bunun tadını inan tahmin edemedim, çokta merak ettim, yemek takımında çok hoş, eline sağlık canım, başarılar:13:
canım ellerine sağlık gerçekten uğraştırıcı bir çorba bildiğin bir yenek nerdeyse. Çok merak ediyordum bu çorbayı ismini biliyorum tarifini okumuştum bir keresinde ama resimli görmek daha iyi oldu.
Sunum gerçekten çok güzell. Başarılar dilerimm..
oncelikle tesekkur ederim canimaslinda tadini tahmin edemicek bi sey yok yani oyle degisik bi sey yok icinde
malum azeri ve turklerin damak tadi ayni
tesekkur ederim lokumumevet canim bu corbayi yaptiysan yanina yemek olarak hafif bi seyler yapmak gerek
valla canım ben kişnişin tadını hiç bilmiyorum, pancarında sadece turşusunu yedim şimdiye kadar, o yüzden tadı hakkında hiç bi fikrim yok
ayrıca yanılmıyorsam senin çorban içinde un olmayan tek çorba şimdiye kadar, bu da dikkatimi çekmedi değil, sağlıklı bir çorba:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?