- Konu Sahibi EU1
-
Merhaba
Arkadaşlar borsaya yatırım yaparken tek bir hisseye yapmayın zarar edersiniz en az 10 farklı hisseye dağıtın ozaman kazanmaya başlarsınız.Ve geçmiş fiyat analizlerini takip edin yüzdesel olarak artış ve düşüş ile.Başarılar bol kazançlar herkese
Slm bende yeni katıldım aranıza hatta bu konuda topik bile açtım bir arkadaşım 1500TL sini iki ayda 15000-Tl yapınca bu konuya eğilmeye karar verdim.kağıt istediği kadar yükselince parasını çekti.arabalarını satıp üzerinede krediyle ev almayı düşünüyorlar inş darısı başımıza...kağıdın adını yazamıyorum VK....ile başlıyodu sanırım şuan düşüşte ama dibi gördüğünde tekrar almayı düşünüyormuş .Ayrıca önerdiği bir kağıt daha var AF.. diye şimdi eşimle o kağıtları inceliyoruz Sizlerde getirisi olacağını düşündüğünüz kağıtları paylaşırsanız çok sevinirim ÖZELDEN msjlarınızı beklerim.
benimde şuan 750 liralık kağıdım var, babam işletiyor.Son düşüşte ne oldu sormadım ama babam çok kaybetti(
arkadaşlar bu düşüşler altına yaradı altın sizce daha da çıkmaya devam eder mi?
şuan 60 yani 70 i görür mü?
evet dıs piyasalar kotuye gidiyor dogal olarak bizim piyasalarda nasibini alıyor ama ben seninle aynı fikirde degilim, fiyat olarak evet bir doygunluk var ama isteyen bu dususte bile firsat yakalayabilir düşüncesindeyim
bu dönemler genelde bir hisseye bağli kalma dönemi değil daha çok al sat dönemidir ( beklentisi olan hisseler hariç tabiki )
bu tür yükselişler geçici anlıktır kalıcı değildir.
son bir kaç günkü tatsız durumda neler yaptınız zararınız varmı arkadaslar?
Ben hisselere bulaşmıyorum bu aralar,vobtayım şimdilik durum iyi,zararım yok şükür ama yinede temkinli davranıyorum,2-3 kontratla işlem yapıyorum
gunaydın, daha kotusune daha risklisine bulasmıssın:)) vobda bu aralar bir liman degil bence,
:)) haklısın zaten bu matrıks tarzı ızleme programları ınsanın gozunu acayıp yoruyor, para kazanıcaz derken kor olmayında:)
hissede dusus kazanc demek ama vobdakı bu sert haraketler urkutucu gelıyor bana acıkcası,
Merhaba berfinbilgen,
Evet vob konusunda haklısın,hissedeyken düşüşe yakalansanda bunu tolere etmek,çıkış fırsatı yakalamak voba göre daha kolay ama vobta ters harekette yakalandığında hiç affı yoka.s vobta en küçük bir hareket bile 1000-2000 puandan başlıyor,aman yakalandım,pozisyon kapıyayım diyene kadar işler sarpa sarıyor,eh tabii aracı kurumunun uyguladığı komisyonda eğer kabul edilebilir rakamların üzerindeyse zararın dahada büyüyor,aslında işin mantığı ister borsada ister vobta yatırım yap belli bir disiplinle hareket etmek gerekiyor.
Matriks dedinde yarım saat evveline kadar önemde açıktı,bir yandan siteye bakarken bir yandan gözüm ordaydı:)))
Gözmü dayanır buna hem siteye bak hem borsaya bak:) şaka bi yana piyasaların tadı iyice kaçtı bu aralar
munecim nerelerdesin sesin çıkmıyor tatil modunamı girdin yoksa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?