- Konu Sahibi EU1
bu işi bir haftadır yapıyorum.ne kazandıysam aynı şekilde kaybettim.yani 0 kazancım var :) ya da şöyle anlatayım 4 hisseden kazandım 1 hisseden kaybettim.en son aldığım 2 hisse de yükselmedi ama onlar uzun vadeli kar getireceği için satmıyorum elimde tutuyorum.yani kısa vade istesem de bi şekilde uzun vadeye girdim :)) bi de küçük bi meblağ ile oynadığım için pek bişey kazanamıyorum.deneme aşamasındayım.kendimi başarılı bulursam 1 ay kadar sonra yüksek meblağ ile girmeyi düşünüyorum.bakalım:) aslında ben de gördüm uzun vadede daha iyi getiriyor kesinlikle.çok sağlam hisseler de var ama ne bileyim 1 yıl 2 yıl beklemek de bana zor geliyor.insanın bi köşede kullanmadığı bi parası varsa bence sağlam bir senet almalı, bankada durmasından daha iyi gözüküyor bana.hem faiz oranları da düşük zaten.haksız mıyım böyle düşünen arkadaşlar var mı?
canım küçük meblağ dediğin ne kadar mesela... bende bunun için bi bütce ayırmayı düşünüyorum ama ne kadar ayırmalıyım daha karar veremedim. biraz korkuyorum açıkçası...