• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş boğazlıkmi ettim ( görümce )

Ben gorumcenizin yerinde olsam alınır altında kalmazdım başkası seçmiş giymiş falan neyse ne patadak öyle söylenmez diye düşünüyorum ayrıca o sizin lafınıza gucenmemis alınmamış siz neden onun lafina icerlendiniz ki

Görümceniz ne güzel gündü ne eğlendil filan dememiş ki
Siz nişandaki kıyafeti beğenmeyince kınada daha iyi giyindiğini ama göremediğinizi söylemiş
Günü hatırlayıp üzülebilirsiniz de alınmak biraz abartı olur
Üzüldüm zaten .alınacak kadar takmıyorum onu zaten bizim çok büyük kavgalarimizda oldu onunla .o gün sadece benim değil abisininde kinasiydi .ve iki insan öldü .o gün çok korkunçtu ben o iki insandan birinin yeğenim olduğunu sandım hatta ablamda öyle sandı kendi oğlu .o günü yaşamakla anlatmak bir olmaz .benim sadece nisan fotolarim bır tane bile evimde asılı değil bir tanesi bile ben düğün goruncede öyle oluyorum o gün geliyor aklıma çok korkunçtu .bunu nasıl rahatlıkla soyleyebildi anlamış degilim

Kapıyı siz açmışsınız o da girmiş. Simdi de neden girdi demis oldunuz.
Nasıl isterse giyinir , rengine siz neden karışıyorsunuz. Ki siyah ve matem kültürel bir anlam yüklemedir.
Sizinki gereksiz onunki sacmalik olmuş.
Ben siyaha aşık bir kadinim .bı siyah bir elbisede bukadar kötü durabilirdi. Elbise zaten berbatti ve üstüne de siyah bı şal atınca şahdi şahbaz olmuştu

Kızlar bayram kutlamasi için kaynanaya gittik .kayınbabam kanser hastası onu çok severim .en çok onun için gittim zaten. Asıl konuya gelicek olursak .gorumcelerle sohbet ederken konu benim nisanima geldi ( görümcem bı elbise giymişti kapkara şalli falan . Bana dedi ki bizi x giydirdi o açık giyinmemizi istemiyor falan fistan .o öyle diyince bende yanlış anlama ama cenazeye gelmiş gelmiş gibiydin ve yüzünde peçen eksikti dedim .ben kirilacagini düşünmedim açıkçası çünkü başkasının seçimiyle giyinmiş. Sonra mevzu kapandı başka bı konu hakkında konuşuyoruz bı baktım görümcem dediki ( ama ben sizin kinanizda mini giyinmistim siz görmediniz.diyip güldü.benim ne kına oldu oldu ne düğün kaza oldu iki kisi öldü .ben kuaförde bı tutam saçım kalmisken bize haber geldi . yani hayatımın en korkunç günüydü diyebilirim . Sizce burda bos boğazlık ben mi ettim gorumcemmi bende bunu icerlendim acikcasi
Ayıp etmişsiniz bence.Ben olsam kirilirdim ne olursa olsun.

Kadını fena bozmussunuz. Sizin tarzınızda böyle istediği şekilde eleştiren insanlardan hoşlanmıyorum gündelik hayatımda :63:
Sonrasında onun söylediği de hoş değil ama siz başlattığınız için siz suçlusunuz.
Yemin ediyorum ben öyle bı insan değilim gerçekten kirilacagini düşünmedim .sonuçta kendi seçimi değil başlasi giydirmis

İyi söylemiş görümcen. Senin ki laf degil yani 😮 Kırılmak istemiyorsan kırmayacaksın. Hatta senin söyledigin çok daha kötü

İki insan öldü diyorum bakın iki insan nasil benim söylediğim daha kötü olabilir
Kızın giydigi elbiseyi rengi yakısıp yakısmadıgını agır bir şekilde eleştiriyorsun. Görümcende gayet normal kına için gıydıgı elbiseyi görseydin begenırdın dıyor hani sana karsılık senin gelinliginde şöyle kötüydu makyajın boyle kötüydu demıyor genede. Sanki ölen kişiler ile ilgili birşey söylemiş. Nereden nereye cekıyorsun. Allah rahmet eylesın nasıp böyleymıs olamamıs kınan yıllar boyu her konusmayı buraya cekemezsin.
Son olarak konuyu acan dert yanan sensin ben ikinizide tanımam etmem hatta görümce bile degilim ama haklıyı soruyorsan ortada yani

Kızın giydigi elbiseyi rengi yakısıp yakısmadıgını agır bir şekilde eleştiriyorsun. Görümcende gayet normal kına için gıydıgı elbiseyi görseydin begenırdın dıyor hani sana karsılık senin gelinliginde şöyle kötüydu makyajın boyle kötüydu demıyor genede. Sanki ölen kişiler ile ilgili birşey söylemiş. Nereden nereye cekıyorsun. Allah rahmet eylesın nasıp böyleymıs olamamıs kınan yıllar boyu her konusmayı buraya cekemezsin.
Son olarak konuyu acan dert yanan sensin ben ikinizide tanımam etmem hatta görümce bile degilim ama haklıyı soruyorsan ortada yani
Peki teşekkürler

Görümcenizin size söylediğini neden ölen kişilere bağlıyorsunuz ki?
Sizin söylediğiniz gereksiz sözlerin karşılığında kına da şöyle giymiştim ama sen görmedin demek istemiş.
Hem suçlu hem güçlü olmaya çalışıyorsunuz.

Son düzenleme:
Bence alınmayın ama boşboğazlığın bayrak taşıyanı olmuş. Yani yok cenazeye gelmiş gibi yok peçen eksikti falan ağır olmuş. İsterse peçede takabilirdi. Niye taktın diyebilir miydik ? Onun söylediğinde de laf sokma yok sizin söylemlerinize karşılık kınada mini giyinmiştim göremedin demiş. Kaza anıyla bağdaştıramayız hani o günde öyle giyinmiştim demiş. O kötü günle ilgili laf sokma değil bence

Back
X