• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş boğazlıkmi ettim ( görümce )

Kızlar bayram kutlamasi için kaynanaya gittik .kayınbabam kanser hastası onu çok severim .en çok onun için gittim zaten. Asıl konuya gelicek olursak .gorumcelerle sohbet ederken konu benim nisanima geldi ( görümcem bı elbise giymişti kapkara şalli falan . Bana dedi ki bizi x giydirdi o açık giyinmemizi istemiyor falan fistan .o öyle diyince bende yanlış anlama ama cenazeye gelmiş gelmiş gibiydin ve yüzünde peçen eksikti dedim .ben kirilacagini düşünmedim açıkçası çünkü başkasının seçimiyle giyinmiş. Sonra mevzu kapandı başka bı konu hakkında konuşuyoruz bı baktım görümcem dediki ( ama ben sizin kinanizda mini giyinmistim siz görmediniz.diyip güldü.benim ne kına oldu oldu ne düğün kaza oldu iki kisi öldü .ben kuaförde bı tutam saçım kalmisken bize haber geldi . yani hayatımın en korkunç günüydü diyebilirim . Sizce burda bos boğazlık ben mi ettim gorumcemmi bende bunu icerlendim acikcasi

Evet boşboğazlık etmişsiniz.
Çuval giyse yakışır benim görümceme. Ayrıca kapalı da giyinsen gayet şıktın gibi moral düzeltmen gerekirken kızın üzüldüğü bir konuda üstüne gitmişsin. 😀

Görümcenizin söylediği düz bir şey laf sokmaya çalışmamış normal bir cümle kurmuş.

Yani birine salaksın deyince bozulur , çirkinsin deyince kırılır, iğrenç giyinmistin deyince de alınır,bu çok normal değil mi ? Siz ne yapmasını bekliyordunuz boynunuza sarılıp öyle söylediğiniz için teşekkür etmesini mi ? Hayır 4 yıl sonra ne amaçla söyledinizki Allah aşkına,bal gibi de bile isteye laf sokmuşsunuz işte. İlk siz laf sokmuşsunuz o da durumu esitlemiş sadece.Bundan sonra kimseyi kırmayın ki sonradan kırılmayasınız.

Sizin eşiniz madde kullanıyordu naptı bıraktımı inşallah mutlu olusunuz
Çok şükür şimdi kullanmıyor hastaneye yattı zaten suandada ilaç tedavisi görüyor.rabbim bidaha kötü yola saptirmasin inşallah ..kimse istemez yuvası yıkılsın ama öyle şeyler olunca insan mecbur kalıyor.ona dedim zaten son şansın diye inşallah iyi kullanır bunu

Yani birine salaksın deyince bozulur , çirkinsin deyince kırılır, iğrenç giyinmistin deyince de alınır,bu çok normal değil mi ? Siz ne yapmasını bekliyordunuz boynunuza sarılıp öyle söylediğiniz için teşekkür etmesini mi ? Hayır 4 yıl sonra ne amaçla söyledinizki Allah aşkına,bal gibi de bile isteye laf sokmuşsunuz işte. İlk siz laf sokmuşsunuz o da durumu esitlemiş sadece.Bundan sonra kimseyi kırmayın ki sonradan kırılmayasınız.
Yemin ediyorum ister inanın ister inanmayın ben kirilacagini düşünmedim konu konuyu açtı konuştuk .laf sokma gibi bı derdim olsaydı bunun için 4 yıl beklemezdim .çok kirildiysa oda benimle ilgili bisi söyleyebilirdi okadar takmazdim kafaya.ama bu soyledigi çok çok agir

Çok şükür şimdi kullanmıyor hastaneye yattı zaten suandada ilaç tedavisi görüyor.rabbim bidaha kötü yola saptirmasin inşallah ..kimse istemez yuvası yıkılsın ama öyle şeyler olunca insan mecbur kalıyor.ona dedim zaten son şansın diye inşallah iyi kullanır bunu
İnşallah bırakır mutlu olursunuz Allah yardımcınız olsun yaşadığı çevreden uzaklaşmaya gerekiyor

Evet boşboğazlık etmişsiniz.
Çuval giyse yakışır benim görümceme. Ayrıca kapalı da giyinsen gayet şıktın gibi moral düzeltmen gerekirken kızın üzüldüğü bir konuda üstüne gitmişsin. 😀

Görümcenizin söylediği düz bir şey laf sokmaya çalışmamış normal bir cümle kurmuş.
Kapalı değil ki normal de biri öyle giyinmesini istemiş oda giymiş ve çok kötü olmuş .ben onada söyledim ne kapalılar var bakmaya kiyamiyosun okadar güzel giyiniyorlarki diye . Kapalı olsa zaten yorum yapmazdimki

Hassassınız veya görümcemde bana bunu dedi diye vicdanınızı rahatlatmaya çalışıyorsunuz.
Kız kötü bir şey dememiş. Siz çok kapalı giyindin deyince o da evet ama kınada mini giyinmiştim, onu göremedin demiş.
Vefat edenlerle hiçbir bağlantısı yok. Belki aklına bile gelmemiştir böyle bir ima.

Hassassınız veya görümcemde bana bunu dedi diye vicdanınızı rahatlatmaya çalışıyorsunuz.
Kız kötü bir şey dememiş. Siz çok kapalı giyindin deyince o da evet ama kınada mini giyinmiştim, onu göremedin demiş.
Vefat edenlerle hiçbir bağlantısı yok. Belki aklına bile gelmemiştir böyle bir ima.
Bunu söylerken güldü ben ona takıldım ve biz başka konuya gecerken pat diye böyle bişi söyleyip güldü

Böyle yorum yapılmaz, silah zoruyla giyinmiş olsa ne fark eder?
Görümcenizin dediğini cenazelere nasıl bağladınız onu hiç anlamadım.

Siz ayıp etmişsiniz. Kıyafet seçimi başkasının da olsa kıyafeti taşıyan görümceniz. Eleştirinin dozunu kaçırmışsınız. Ayrıca ısrarla görümcenin de ayıp edip etmediğini sorgulamışsınız ama görümcenin söylediğinde hiçbir şey yok. Siz hassas olduğunuz için çok gereksiz bir alınganlık göstermişsiniz, kasıtlı bir cümle olduğunu hiç sanmıyorum. Kınada daha güzel olduğunu ama görmediğinizi söylemiş siz konuyu nasıl böyle şey söyler o gün iki kişi öldüye bağlamışsınız. E siz de kadına cenazeye gider gibi giyinmiştin demişsiniz. Kusura bakmayın hiç haklı değilsiniz, görümce nasıl haksız çıkar diye uğraşıyorsunuz ama maalesef görümcede hata bulamadım.

Kızlar bayram kutlamasi için kaynanaya gittik .kayınbabam kanser hastası onu çok severim .en çok onun için gittim zaten. Asıl konuya gelicek olursak .gorumcelerle sohbet ederken konu benim nisanima geldi ( görümcem bı elbise giymişti kapkara şalli falan . Bana dedi ki bizi x giydirdi o açık giyinmemizi istemiyor falan fistan .o öyle diyince bende yanlış anlama ama cenazeye gelmiş gelmiş gibiydin ve yüzünde peçen eksikti dedim .ben kirilacagini düşünmedim açıkçası çünkü başkasının seçimiyle giyinmiş. Sonra mevzu kapandı başka bı konu hakkında konuşuyoruz bı baktım görümcem dediki ( ama ben sizin kinanizda mini giyinmistim siz görmediniz.diyip güldü.benim ne kına oldu oldu ne düğün kaza oldu iki kisi öldü .ben kuaförde bı tutam saçım kalmisken bize haber geldi . yani hayatımın en korkunç günüydü diyebilirim . Sizce burda bos boğazlık ben mi ettim gorumcemmi bende bunu icerlendim acikcasi
Siz bosbogazlik edip dalga gecmissiniz. Herkes istediği gibi giyinir siyah giyse cenazeye gelir gibi beyaz giyse sanki kendi düğünü gibi... Karışmayın insanların zevklerine.

Evet sizin yaptığınız boşboğazlık olmuş ama görümcende bunun üzerine hassas noktandan vurmuş. Ödeşmişsiniz.

Görümceniz kendini açıklamaya calışmış sadece amacı laf sokmak değilmiş. Asıl sizin düğünde cenazeniz olduğu halde nişan için bile olsa “cenazeye gider gibi giyinmişsin” demeniz çok abes cünkü düğününüzde cenaze varmış bunu düşünerek bile o benzetmeyi kurmamalıydınız siz kendinize ayıp etmişsiniz önce. Şu sizin dediğinizi başka biri size söylese linç edilirdi öyle sey mi söylenir düğünlerinde cenazeleri vardı diye. Görümcenizde hiç suç aramayın kendisi çirkin olduğunu söylediğiniz için kendini açıklamak adına ama o zaman şöyle giyinmiştim aslında ama onu da siz göremediniz demiş hiç mi hiç laf sokmaya çalıştığını sanmıyorum. Başınız sağolsun.

Back
X