• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş boğazlıkmi ettim ( görümce )

Kapalı değil ki normal de biri öyle giyinmesini istemiş oda giymiş ve çok kötü olmuş .ben onada söyledim ne kapalılar var bakmaya kiyamiyosun okadar güzel giyiniyorlarki diye . Kapalı olsa zaten yorum yapmazdimki
Farketmez ki geçmiş gün kapalımgiyinmiş işte ben de tesettürlü olduğunu varsayarak yorum yapmamıştım zaten.
İnsan kendi bilse de kötü olduğunu kıyafetin, karşındakinden iyi bir şey duymak istiyor.

Kızlar bayram kutlamasi için kaynanaya gittik .kayınbabam kanser hastası onu çok severim .en çok onun için gittim zaten. Asıl konuya gelicek olursak .gorumcelerle sohbet ederken konu benim nisanima geldi ( görümcem bı elbise giymişti kapkara şalli falan . Bana dedi ki bizi x giydirdi o açık giyinmemizi istemiyor falan fistan .o öyle diyince bende yanlış anlama ama cenazeye gelmiş gelmiş gibiydin ve yüzünde peçen eksikti dedim .ben kirilacagini düşünmedim açıkçası çünkü başkasının seçimiyle giyinmiş. Sonra mevzu kapandı başka bı konu hakkında konuşuyoruz bı baktım görümcem dediki ( ama ben sizin kinanizda mini giyinmistim siz görmediniz.diyip güldü.benim ne kına oldu oldu ne düğün kaza oldu iki kisi öldü .ben kuaförde bı tutam saçım kalmisken bize haber geldi . yani hayatımın en korkunç günüydü diyebilirim . Sizce burda bos boğazlık ben mi ettim gorumcemmi bende bunu icerlendim acikcasi
Kabaca şöyle söylemeliyim attiginiz taş başinizi yarmis baya dalga gecmek istemissiniz ama gorumce lafi gedige tikamis yaranizi biliyor çünkü ve kanser hastasi kalp hastasi kisaca kronik hasta insanlardan korona belasi bitinceye kadar uzak durulmali.

Üzüldüm ben ya.ben her düğün gördüğümde o gün geliyor aklıma ve sonuçta abisininde kinasiydi iki insan öldü nasıl bunu der
Yahu kendimize yapilmasini istemedigimiz seyleri neden baskasina yaparken sacma bir hak iddia ederizki biz insanoglu. Başka giydirdi diye bende rahatca elestiri yaptim yazmissiniz sonuçta çirkin oldun diye elestirdiginiz bizzat kendisi. Kirmayin kirilmayin formul basit . Ben önüme gelene laf atim onlar domor olsun lafı sindirsin ama cevap vermesin yok öyle bir dünya

Back
X