boş boş oturmak yerine sevişmek?

eskus122

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
66
86
8
34
merhaba, kötü bir pazartesiden selamlar.. dün gece 2 yıl once yemek yiyip bir daha aramadığım biriyle tekrar yemeğe çıktım. malum eskiyi unutma çabalarındayım. yemek yerken adam bi anda dediki ee şimdi oturduk 1.5 saattir yemek yiyioruz konuşuyoruz. boş boş oturmak yerine eve gidip sevişebiliriz vaktimiz değerlenebilir.???
bi an afalladım ve saçmalıosun muhabbet ediyoruz yani şuanda dedim. birbirimizi tanıyoruz dedim. ten uyumuna bakmak önemli dedi. ben mi önyargılıyım yoksa gerçekten bu adam seks düşkünü malın teki mi?

Belli ki yanlış bir çevren var arkadaşım.
Bir süre herkesten uzaklaşıp kafanı dinlemelisin.
Kendi psikolojini düzeltmelisin.
Görüşme bu garip insanlarla.

Belli ki yanlış bir çevren var arkadaşım.
Bir süre herkesten uzaklaşıp kafanı dinlemelisin.
Kendi psikolojini düzeltmelisin.
Görüşme bu garip insanlarla.

Resmen karaktersiz ne kadar insan varsa çekiyorum yalnız kaldım iyice kimse yok çevremde bir kişi bile gerçekten intihar edicem kendimle kalmaktan

Resmen karaktersiz ne kadar insan varsa çekiyorum yalnız kaldım iyice kimse yok çevremde bir kişi bile gerçekten intihar edicem kendimle kalmaktan
Koskoca kadınsın!
İnsan yalnız kaldı diye intihar eder mi?
Arkadaşım topla kendini!
Aksine yalnız kal,yalnız kal ki tek başına ayakta durmayı öğren şu acımasız hayatta.
Yoksa daha çok canını yakarlar.

şimdi güzel bi mesaj atmam lazım başımdan defetmem lazım akşam baya bi yazmış eve döndükten sonra " ben eve geldim haberin olsun" uydun mu yoksa" seninle yeniden yemek yemek güzeldi" falan
Yooo hiç de cevap vermek zorunda değilsin.

daha fazlasını kaldıramam dediğim ne varsa yaşadım hemde bin kat fazlasıyla yoruldum be artık.. çok yoruldum hemde

yahu ben anlamıorum. ayrıldıgın adamı sevıosun dımı. hala sevıosun. ben bırak bırıyle oturup yemek yemegı su adna başkasının gozu gozume degsın ıstemıorum. sındıremem başkasını hazmedemem. Azcık ızın verın kalbinize. Bırakın ceksın o acıyı. Oyle de boyle de cekıceksın cunku. Az kafayı dınleyın. Daha once de soyledim çivi çiviyi sökmüyor. Söküldüğü zannediliyor ılk başta ama sonra bı bakıosun hoppppp yıne bir oncekındekı hataları yapmışız. Neden, cunku oturup kendımızle kalmıyoruz hiç. O acıyla yuzleşmekten korkuyoruz. Bıraz zaman ver kendıne, kalbıne, aklına.

konuşmuştuk ya senle defalarca çok seviyorum sabahtan beri gözümdeki yaş dinmedi ofiste şuan çalışamıyorum kimseyle konuşamıyorum telefonum çalıo onu bile açamıyorum içime içime ağlıyorum sessiz sessiz. artık napıcagımı şaşırdım. çokta kötü bişi yaptım dün ona mesaj attım sinirden ağzıma gelen tüm bedduaları ettim. sayfalarca mesaj attım sonra hiçbişi yapmamışım gibi bu öküzle yemeğe çıktım.

şimdi güzel bi mesaj atmam lazım başımdan defetmem lazım akşam baya bi yazmış eve döndükten sonra " ben eve geldim haberin olsun" uydun mu yoksa" seninle yeniden yemek yemek güzeldi" falan

Yazma canım. Hiç cevap verme.. Anlasın mal.. Gerçi böyleleri de anlamaz da neyse...

ah canım bılıorum ben senı cok ta iyi anlıyorum. Emın ol bir farkım yok. Ama dusunmemeye calışman lazım. baska turlu olmuyor cunku. Inan bana bened cok kotu oluyorum aklıma getırdıkce. Icım daralıyor ama yapacak birsey yok. Donusu yok bunun. O yuzden başa çıkmayı öğrenmek lazım. Tabı kı cıkıcaksın gezıceksın tozucaksın. Ama bunları sımdılık arkadaslarınla ailenle yap. Başka bir adamı hayatımıza sokmak daha kötü sonuclara goturebılır bızı.

O adamla bi daha gorusme bence kendinede zaman ver unutursun elbet herkesin bi tarafa gomdukleri var tek sen degilsin unutan böyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…