boş boş oturmak yerine sevişmek?

canım benım hem eskıyı hem de yemege cıktın tipik erkeği gonder gitsin. Bak su anda bende cinnet gecırmek uzereyım ama olan bize olacak. o yuzden dıkkatını dagıt anacım. yap bişiler başka erkeklerden uzak durmak kaydıyla:)

Bu erkek ile daha önce birlikte olduysan tekrarını beklemesi normal ama ifade biçimi çok yanlış

Sen belli bir süre kendine odaklan kız arkadaşların ile dışarı çık kafanı dağıt

Bu erkek ile daha önce birlikte olduysan tekrarını beklemesi normal ama ifade biçimi çok yanlış

O adamla bi daha gorusme bence kendinede zaman ver unutursun elbet herkesin bi tarafa gomdukleri var tek sen degilsin unutan böyle düşün

Öküzün önde gideniymiş

sanırım çok değişik bişi var bu adam kendi kendine benimle ilişki yaşıyo sabahtan beri tek kelime yazmadım sayfalarca mesaj attı.

Boş oturmak yerine çekirdek yiyelim der gibi
Bu kadar basit mi yani?

Boş oturmak yerine çekirdek yiyelim der gibi
Bu kadar basit mi yani?
Can'ım bayan 1 hafta önce ayrılırken sevişipde ayrılmış vedalaşmış eee yani ne bekliyordu şimdi tadını aldı bari devamı gelsın dıye dedı bence ayrılırken sevişen beraberken neler olur dıye hayallerle geldi demekki

Seks düşkünü malın teki.. Hatta önde gideni...
Sen bu bayanın önceki açtığı konuya bakmadın sanırım o Ada'mdan çocuk bıle aldırmış dalga gecıyo burda bizimle her haltı ye çocuk aldır sevışmek ıstedı dıye konu aç şakamı yapıyon ya sevışme hafıf kalmış bunların yanında

sen karıştırdın sanırım :/ ben 9 aylık ilişkimi anlatmıştım diğer konularda bu bambaşka biri

Evet öyleymiş baktım şimdi.. Bu adam o adam mı onu anlamadım şimdi. Her türlü garip..

a...ya bak sen .masayı kaffasına geçirseydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…