• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boş boş oturmak yerine sevişmek?

canım benım hem eskıyı hem de yemege cıktın tipik erkeği gonder gitsin. Bak su anda bende cinnet gecırmek uzereyım ama olan bize olacak. o yuzden dıkkatını dagıt anacım. yap bişiler başka erkeklerden uzak durmak kaydıyla:)

Bu erkek ile daha önce birlikte olduysan tekrarını beklemesi normal ama ifade biçimi çok yanlış

Sen belli bir süre kendine odaklan kız arkadaşların ile dışarı çık kafanı dağıt

Bu erkek ile daha önce birlikte olduysan tekrarını beklemesi normal ama ifade biçimi çok yanlış

ah canım bılıorum ben senı cok ta iyi anlıyorum. Emın ol bir farkım yok. Ama dusunmemeye calışman lazım. baska turlu olmuyor cunku. Inan bana bened cok kotu oluyorum aklıma getırdıkce. Icım daralıyor ama yapacak birsey yok. Donusu yok bunun. O yuzden başa çıkmayı öğrenmek lazım. Tabı kı cıkıcaksın gezıceksın tozucaksın. Ama bunları sımdılık arkadaslarınla ailenle yap. Başka bir adamı hayatımıza sokmak daha kötü sonuclara goturebılır bızı.

O adamla bi daha gorusme bence kendinede zaman ver unutursun elbet herkesin bi tarafa gomdukleri var tek sen degilsin unutan böyle düşün

Öküzün önde gideniymiş:sinirli:

sanırım çok değişik bişi var bu adam kendi kendine benimle ilişki yaşıyo sabahtan beri tek kelime yazmadım sayfalarca mesaj attı.

Boş oturmak yerine çekirdek yiyelim der gibi:oha:
Bu kadar basit mi yani?

Boş oturmak yerine çekirdek yiyelim der gibi:oha:
Bu kadar basit mi yani?
Can'ım bayan 1 hafta önce ayrılırken sevişipde ayrılmış vedalaşmış eee yani ne bekliyordu şimdi tadını aldı bari devamı gelsın dıye dedı bence ayrılırken sevişen beraberken neler olur dıye hayallerle geldi demekki :dondurma:

Seks düşkünü malın teki.. Hatta önde gideni...
Sen bu bayanın önceki açtığı konuya bakmadın sanırım o Ada'mdan çocuk bıle aldırmış dalga gecıyo burda bizimle her haltı ye çocuk aldır sevışmek ıstedı dıye konu aç şakamı yapıyon ya sevışme hafıf kalmış bunların yanında :kusmuk::KK67:

Sen bu bayanın önceki açtığı konuya bakmadın sanırım o Ada'mdan çocuk bıle aldırmış dalga gecıyo burda bizimle her haltı ye çocuk aldır sevışmek ıstedı dıye konu aç şakamı yapıyon ya sevışme hafıf kalmış bunların yanında :kusmuk::KK67:

sen karıştırdın sanırım :/ ben 9 aylık ilişkimi anlatmıştım diğer konularda bu bambaşka biri

Evet öyleymiş baktım şimdi.. Bu adam o adam mı onu anlamadım şimdi. Her türlü garip..

merhaba, kötü bir pazartesiden selamlar.. dün gece 2 yıl once yemek yiyip bir daha aramadığım biriyle tekrar yemeğe çıktım. malum eskiyi unutma çabalarındayım. yemek yerken adam bi anda dediki ee şimdi oturduk 1.5 saattir yemek yiyioruz konuşuyoruz. boş boş oturmak yerine eve gidip sevişebiliriz vaktimiz değerlenebilir.???
bi an afalladım ve saçmalıosun muhabbet ediyoruz yani şuanda dedim. birbirimizi tanıyoruz dedim. ten uyumuna bakmak önemli dedi. ben mi önyargılıyım yoksa gerçekten bu adam seks düşkünü malın teki mi?
:oha: a...ya bak sen .masayı kaffasına geçirseydin.

Back
X