Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah canım bılıorum ben senı cok ta iyi anlıyorum. Emın ol bir farkım yok. Ama dusunmemeye calışman lazım. baska turlu olmuyor cunku. Inan bana bened cok kotu oluyorum aklıma getırdıkce. Icım daralıyor ama yapacak birsey yok. Donusu yok bunun. O yuzden başa çıkmayı öğrenmek lazım. Tabı kı cıkıcaksın gezıceksın tozucaksın. Ama bunları sımdılık arkadaslarınla ailenle yap. Başka bir adamı hayatımıza sokmak daha kötü sonuclara goturebılır bızı.
O adamla bi daha gorusme bence kendinede zaman ver unutursun elbet herkesin bi tarafa gomdukleri var tek sen degilsin unutan böyle düşün
Bu erkek ile daha önce birlikte olduysan tekrarını beklemesi normal ama ifade biçimi çok yanlış
Sen belli bir süre kendine odaklan kız arkadaşların ile dışarı çık kafanı dağıt
Öküzün önde gideniymiş![]()
engelle canım benım. ondan bi cacık olmaz.sanırım çok değişik bişi var bu adam kendi kendine benimle ilişki yaşıyo sabahtan beri tek kelime yazmadım sayfalarca mesaj attı.
Engelle gitsin hiç uğraşma gereksiz insan tipisanırım çok değişik bişi var bu adam kendi kendine benimle ilişki yaşıyo sabahtan beri tek kelime yazmadım sayfalarca mesaj attı.
Boş oturmak yerine çekirdek yiyelim der gibi
Bu kadar basit mi yani?
gerizekalı yaa hayır muhabbet etmek boş oturmak mı napıcaz acaba sevişmek gerçekten çok müthiş bi aktivite inanılmaz yanı![]()
Can'ım bayan 1 hafta önce ayrılırken sevişipde ayrılmış vedalaşmış eee yani ne bekliyordu şimdi tadını aldı bari devamı gelsın dıye dedı bence ayrılırken sevişen beraberken neler olur dıye hayallerle geldi demekki
Boş oturmak yerine çekirdek yiyelim der gibi
Bu kadar basit mi yani?
Seni basıte almış ekmek yerım dıye dusunuyo Allah askına çok turk fılmı izlemişin sen erkeklerin tek çalışan yeri var oda malumsanırım çok değişik bişi var bu adam kendi kendine benimle ilişki yaşıyo sabahtan beri tek kelime yazmadım sayfalarca mesaj attı.
Sen bu bayanın önceki açtığı konuya bakmadın sanırım o Ada'mdan çocuk bıle aldırmış dalga gecıyo burda bizimle her haltı ye çocuk aldır sevışmek ıstedı dıye konu aç şakamı yapıyon ya sevışme hafıf kalmış bunların yanındaSeks düşkünü malın teki.. Hatta önde gideni...
Sen bu bayanın önceki açtığı konuya bakmadın sanırım o Ada'mdan çocuk bıle aldırmış dalga gecıyo burda bizimle her haltı ye çocuk aldır sevışmek ıstedı dıye konu aç şakamı yapıyon ya sevışme hafıf kalmış bunların yanında![]()
Sen bu bayanın önceki açtığı konuya bakmadın sanırım o Ada'mdan çocuk bıle aldırmış dalga gecıyo burda bizimle her haltı ye çocuk aldır sevışmek ıstedı dıye konu aç şakamı yapıyon ya sevışme hafıf kalmış bunların yanında![]()
Evet öyleymiş baktım şimdi.. Bu adam o adam mı onu anlamadım şimdi. Her türlü garip..
yok değil dun akşam yemege cıktım bambaska biri daha önce ilişkim olmayan önceden tanıdıgım sadece
merhaba, kötü bir pazartesiden selamlar.. dün gece 2 yıl once yemek yiyip bir daha aramadığım biriyle tekrar yemeğe çıktım. malum eskiyi unutma çabalarındayım. yemek yerken adam bi anda dediki ee şimdi oturduk 1.5 saattir yemek yiyioruz konuşuyoruz. boş boş oturmak yerine eve gidip sevişebiliriz vaktimiz değerlenebilir.???
bi an afalladım ve saçmalıosun muhabbet ediyoruz yani şuanda dedim. birbirimizi tanıyoruz dedim. ten uyumuna bakmak önemli dedi. ben mi önyargılıyım yoksa gerçekten bu adam seks düşkünü malın teki mi?
Peki öyleyse bu adam sana bunu söyleme cesaretini nerden alıyor acaba??? Bi düşün derim..