İsyerinde aslinda olmayan bi olayi sirf hava atmak amaciyla olmus gibi gostermesi eger ortaya cikarsa bu durum isinden bile olabilirİgrenc olay ne?
Ben uyurken evi terkettin diyo benim diyecegim hisey yok dediKendisi bir şey yapması ama göz mu yumdu?
Eşiniz yapma etme, olmaz falan demedi mi hic?
Yada internet paketinizi yükseltin.TV alın.
Tv izlemekten nefret ederim . Sadece yerinin bos olmasi cok koyduTV alın.
Aslinda gerceklesse suc teskil edecek bisey ama gerceklesmedigine eminim sadece ego tatmini . Ortaya cikarirsam yinede problem olurYa olay be anlayamadım. Bir suç mu demek istemiyorum.. ama öyle birşeyse saklamanız doğru mu?
Sadece yeri bos oldugu icin kotu oldum beklemiyodum boyle bi hisYada internet paketinizi yükseltin.
Netflix e abone olun.
Acıkcası olayı bende merak ettim, evlerinizi ayıracak kadar.Tv izlemekten nefret ederim . Sadece yerinin bos olmasi cok koydu
Aslinda gerceklesse suc teskil edecek bisey ama gerceklesmedigine eminim sadece ego tatmini . Ortaya cikarirsam yinede problem olur
Tek vakit gecirmeye bayilirim. Ama ben suan yalniz kaldim hani bidaha hic gelmicek anladiniz mi . O his cok kotu yoksa herzaman yalniz zaman geciririm ama birinin varligini hissetmekte guzel biseyKitap yok mu hiç?
Gece de kapını kitle yat
Meditasyon yap uyku meditasyon iyi gelir hemen uyursun
Yani evde kalmak güzel bir şey aslında kafanı dinle
İsyerinde aslinda olmayan bi olayi sirf hava atmak amaciyla olmus gibi gostermesi eger ortaya cikarsa bu durum isinden bile olabilir
Ben uyurken evi terkettin diyo benim diyecegim hisey yok dedi
Acıkcası olayı bende merak ettim, evlerinizi ayıracak kadar.
Kisaca isyerinden biriyle aldatma diyelimAnlatsan güzelce sana çok daha yararlı yorumlar gelirdi
Esin ısyerınden bırıyle birlikte oldu.. Arkadası da sana kanıtlarla bunu gosterdı.Kisaca isyerinden biriyle aldatma diyelim
Sadece yeri bos oldugu icin kotu oldum beklemiyodum boyle bi his
İzlemediğiniz bi şeyin yokluğu niye üzüyor sizi ayrıca farkında bile olmamanız lazım şu durumdayken. Konuyu bilmiyoruz tabi ama ego tatmini olsun diye söylenen yalandan sebep ayrılmaya karar vermeniz çok değişik geldi bana.Tv izlemekten nefret ederim . Sadece yerinin bos olmasi cok koydu
26 yasindayim ya olay ergence sacma sapan bi olay ama asiri gereksiz yani anlamlandiramadim ama evdede duramazdim uyanmasini bekleyemezdimKaç yaşındasınız?
E diyeceği bir şey yoksa sizin de yapacağınız şey belli.
Olayı anlamadigim için yorum yapamıyorum.
Ergen gibi salakça bir şey mi yaptı, yoksa ciddi bir şey mi anlamadım.
Ikisi arasında fark var
Eğer bu surecte pişman olur kapınıza gelirse de yaptığı saçma sapan bir şeyse, biraz göz korkutun ama uzatmayın
Yok ciddi bir şeyse, birilerini kandirmasina göz yumacak biri değilseniz, ayrılın.
Kisaca isyerinden biriyle aldatma diyelim
26 yasindayim ya olay ergence sacma sapan bi olay ama asiri gereksiz yani anlamlandiramadim ama evdede duramazdim uyanmasini bekleyemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?