Boş evde yalnız kaldım

Esin ısyerınden bırıyle birlikte oldu.. Arkadası da sana kanıtlarla bunu gosterdı.
Kanıtlar neydi?
Kanitlar esimin arkadasina anlattiklari. Yani aslinda kolpa oyle bisey yok . Esimin arkadasida bana soyledi durumu boyle boyle diye ekran goruntulerini atti
Ben git evi bana birak aileme donemem demistim oda uzatmadi benden korktu boyle bi olayi afise edecegimden
Hic hos bisey degildi cunku
Aldatildiniz ama aslında geyik falan mi dedi adam.
Ah keşke baştan anlatsanız da düzgün böyle kerpetenle laf alır gibi. Herkes başka bir şey anlıyor.
Suan toparlayamiyorum. Adam guya beni aldattmis ovunerek bunu anlatiyo arkadasina bu arkadasida bana ekran goruntuleri atti. Ama oyle bi olayin olmasi imkansiz kolpa yani.

Adam aldattığını itiraf etmıs. Neye dayanarak kolpa diyorsunuz.
Evlı barklı adam arkadasına hava atmak ıcın karısını aldattığını anlatır mı?

Nereden biliyorsunuz olmadığını? Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.. Eşiniz arkadaşını ayarlamış olabilir.

Arkadaşı kanıtlar dediğin yazışmaları attı sende buna inandın. Belki o yazışmalar bilerek yapıldı ve sen öğrenince sana gönderip "kolpa" diye inkar etmekte planın bir parçasıydı? 26 yaşında olduğunu söylemişsin muhtemelen eşinde 25 30 yaş arasıdır. Evli bir erkek neden arkadaşlarına cool olmak için eşini "aldatmış" gibi yapar hiç sorguladınız mı? Yani aldatan kişi iyi bir şey mi başarmış oluyor arkadaş çevresinde yükselmiş havalı mı oluyor? Ben böyle aptalca bir bahaneye ve 3 5 mesaja inanmazdım. Gerçekleri görmek istemiyorsun ama kocan seni gayet aldatmış

Adam aldattığını itiraf etmıs. Neye dayanarak kolpa diyorsunuz.
Evlı barklı adam arkadasına hava atmak ıcın karısını aldattığını anlatır mı?
Haklisin asagilik psikolojisi bence arkadasi benim mutsuz oldugumu biliyo oda benim cevremdede baska kadinlar var diye hava atiyor igrenc bi durum
Niye düzgünce anlatmiyorsunuz?
Kendime yediremiyorum hala aileme ne dicem
Peki bu olayi afise edeyimmi?

Haklisin asagilik psikolojisi bence arkadasi benim mutsuz oldugumu biliyo oda benim cevremdede baska kadinlar var diye hava atiyor igrenc bi durum

Kendime yediremiyorum hala aileme ne dicem

Peki bu olayi afise edeyimmi?
Benım demek ıstedıgım su, aldatma olayına neden kolpa diyorsunuz. Evlı bir adam karısını aldatmadıgı halde aldattım diye yalan atmaz lisede skor pesinde kosan bebe degılse.
Ve hıcbır arkadas gercek olmayan yazısmayı evlı adamın karısına atamaz, korkar bası belaya girer diye.
Evlilik boyle bu kadar basit degıl yani.
Kanıtlar varken kocanın aldatmadıgını soylemen enteresan geldi bana. Olayı dogru duzgun anlatsan belki anlardım. Suan anlamiyorum. Kocanda evden gittıgınde gore aldatmayı kabul etmıs
Senın kabul etmeme ısrarın niye?
Ben kanıt varsa, kanıta inanırım.

Şimdi doğru mu anladım?
Eşiniz gidip bir arkadaşına sizi aldattığını anlatıyor. Sonra arkadaşı gelip size anlatıyor. Siz terkediyorsunuz adamı. Sonra adam itiraf ediyor. Ama arkadaş daha sonra uydurma olduğunu söylüyor. Ve ona inanıyorsunuz.
Bence siz kendinize yediremiyorsunuz bu durumu.. İnanmak istediğinize inanıyorsunuz. Ama üzgünüm 25 30 yaşlarındaki bir adam tutup olma ihtimali %0 olan olayı gerçek diye anlatmaz. Sizi aldatmış.

Canım öncelikle büyük geçmiş olsun zor bir durum ama bi tanem sakın yehise kapılma ALLAHA sığın ve dua et samimi bir bayan arkadaşın varsa onla bu durumunu paylaş inan rahatlarsın canım..inşaAllah tez zamanda herşey gönlünce olur..yanlız kalma mutlaka birine güvendiğin dök içini..Seviyoruz seni mutlu ol

Simdi okudum yorumlarınızı, resmen aldattığını itiraf etmis. Ayrica bu kimseye soylenmeyecek birsey değil. Aldatan o niye siz cekiniyorsunuz? Beni aldatan isinden olursada olsun hic umrumda olmaz herkese rezil ederim onları

Ben anlamadım siz evi terk ettiniz de nereye gittiniz ev mi tuttunuz? Yeni mobilya mı aldınız?
Eşinizin yaptığı iğrenç şey ne? Geri dönüşü yoksa ailenize neden gidemiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…