- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Hakikatten ya.Aldatildiniz ama aslında geyik falan mi dedi adam.
Ah keşke baştan anlatsanız da düzgün böyle kerpetenle laf alır gibi. Herkes başka bir şey anlıyor.
Kanitlar esimin arkadasina anlattiklari. Yani aslinda kolpa oyle bisey yok . Esimin arkadasida bana soyledi durumu boyle boyle diye ekran goruntulerini attiEsin ısyerınden bırıyle birlikte oldu.. Arkadası da sana kanıtlarla bunu gosterdı.
Kanıtlar neydi?
Ben git evi bana birak aileme donemem demistim oda uzatmadi benden korktu boyle bi olayi afise edecegimdenInsanın masanın üstünde duran vazoya gözü alışıyor da kırıldığında yeri bos geliyor.
Tabiki hissettiğiniz normal
7 ay geçirmişsiniz, e sevmişsiniz ki evlisiniz.
Biraz zaman verin kendinize
Yerinin boşluğu değil, hemen kabullenip evden gitmesini düşünürdüm ben olsam.
Hic hos bisey degildi cunkuİzlemediğiniz bi şeyin yokluğu niye üzüyor sizi ayrıca farkında bile olmamanız lazım şu durumdayken. Konuyu bilmiyoruz tabi ama ego tatmini olsun diye söylenen yalandan sebep ayrılmaya karar vermeniz çok değişik geldi bana.
Suan toparlayamiyorum. Adam guya beni aldattmis ovunerek bunu anlatiyo arkadasina bu arkadasida bana ekran goruntuleri atti. Ama oyle bi olayin olmasi imkansiz kolpa yani.Aldatildiniz ama aslında geyik falan mi dedi adam.
Ah keşke baştan anlatsanız da düzgün böyle kerpetenle laf alır gibi. Herkes başka bir şey anlıyor.
Adam aldattığını itiraf etmıs. Neye dayanarak kolpa diyorsunuz.Kanitlar esimin arkadasina anlattiklari. Yani aslinda kolpa oyle bisey yok . Esimin arkadasida bana soyledi durumu boyle boyle diye ekran goruntulerini atti
Ben git evi bana birak aileme donemem demistim oda uzatmadi benden korktu boyle bi olayi afise edecegimden
Hic hos bisey degildi cunku
Suan toparlayamiyorum. Adam guya beni aldattmis ovunerek bunu anlatiyo arkadasina bu arkadasida bana ekran goruntuleri atti. Ama oyle bi olayin olmasi imkansiz kolpa yani.
Nereden biliyorsunuz olmadığını? Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.. Eşiniz arkadaşını ayarlamış olabilir.Kanitlar esimin arkadasina anlattiklari. Yani aslinda kolpa oyle bisey yok . Esimin arkadasida bana soyledi durumu boyle boyle diye ekran goruntulerini atti
Ben git evi bana birak aileme donemem demistim oda uzatmadi benden korktu boyle bi olayi afise edecegimden
Hic hos bisey degildi cunku
Suan toparlayamiyorum. Adam guya beni aldattmis ovunerek bunu anlatiyo arkadasina bu arkadasida bana ekran goruntuleri atti. Ama oyle bi olayin olmasi imkansiz kolpa yani.
Haklisin asagilik psikolojisi bence arkadasi benim mutsuz oldugumu biliyo oda benim cevremdede baska kadinlar var diye hava atiyor igrenc bi durumAdam aldattığını itiraf etmıs. Neye dayanarak kolpa diyorsunuz.
Evlı barklı adam arkadasına hava atmak ıcın karısını aldattığını anlatır mı?
Kendime yediremiyorum hala aileme ne dicemNiye düzgünce anlatmiyorsunuz?
Peki bu olayi afise edeyimmi?Kocaman kadinsiniz,yabanci yerde veya sokakta bank uzerinde kalmis degilsiniz,neyden endise ediyorsunuz ki? Kendi evinizde oturun iste. Ayrildiysaniz ayrildiniz. Hazir vaktiniz varken bosanma sartlarini dusunun,kitap okuyun,tv alin izleyin,internetten bir seyler okuyun.
Kime afise edeceksiniz? Afise edince ne kazanacaksiniz size ne faydasi olacak?Peki bu olayi afise edeyimmi?
zevk alıyor gizemli olunca herkes detay soruyor çünkü ilgi daim oluyor. malum evde sıkılıyor şu an.Niye düzgünce anlatmiyorsunuz?
Benım demek ıstedıgım su, aldatma olayına neden kolpa diyorsunuz. Evlı bir adam karısını aldatmadıgı halde aldattım diye yalan atmaz lisede skor pesinde kosan bebe degılse.Haklisin asagilik psikolojisi bence arkadasi benim mutsuz oldugumu biliyo oda benim cevremdede baska kadinlar var diye hava atiyor igrenc bi durum
Kendime yediremiyorum hala aileme ne dicem
Peki bu olayi afise edeyimmi?
Canım öncelikle büyük geçmiş olsun zor bir durum ama bi tanem sakın yehise kapılma ALLAHA sığın ve dua et samimi bir bayan arkadaşın varsa onla bu durumunu paylaş inan rahatlarsın canım..inşaAllah tez zamanda herşey gönlünce olur..yanlız kalma mutlaka birine güvendiğin dök içini..Seviyoruz seni mutlu olkızlar evliligimin 7. Ayindayim zaten sallantidaydi ve igrenc bir olayi bana arkadasinin kanitlariyla anlatmasi uzerine esim uyurken evi terkettim cuma gunu . Boyle bi olayi kabul etti ve acikcasi boyle bi olay ogrenilirse basi derde girebilir. Bu yuzden burnu havada olsa bile alttan aldi ve bugun evi ayirdi ben gectim eve . Ama evde suan tv falan yok bazi esyalar yok ve ben cok kotu oldum gece olunca nasil uyuyacagim bilmiyorum korkuyorum ve cok berbat hissediyorum. Ailene git diceksiniz ama suan onlara soyleyemem. O kadar kotuyum ki size anlatamam aglasam fayda etmiyo umarim akil sagligimi koruyabilirim henuz 1 saat oldu bu evime geceli. Bana ne onerirsiniz
Arada pencere cami var zaarKolpa ihanet nasıl oluyor mesela öpüşüyor ama şakacıktan mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?