Boş evde yalnız kaldım

Eşinizin arkadaşı FBI ajanı gibi sizinle neden haberleşiyor? Eşinizin bundan haberi yok mu?
Olaylar kopuk ve mantık hatası dolu.
Bende gözü var dediğiniz adamla konuşmayın madem, erkeklerin herkesde gözü var. imkanları olsa güvercin gözlü olmak isterlerdi. Bi gözleriyle bir tarafı, diğer gözleriyle bi tarafı yemek için

Bilgisayar onundu onuda aldi gece gecti cok sukur ama gunduz daha kotu bence aileme soyledim 1 hafta kalayim sizde diye kocanla gel kal diyorlar
Ev cok daginik cok huzursuzum ekmek yok hicbisey yiyip icmek istemiyorum
Evet haberi yok esimin arkadasinin bana laf tasidigindan. Ya nefret ettim erkeklerden

Bu arada gece bi kiz mesaj atti evli oldugumuzu biliyodu. Esim kiza mesaj atmis kizda bana iletti

çok üzüldüm durumunuza. kapınızı güzelce kitleyin. güzel müzikler dinleyin, kitap okuyun, temizlik yapın, internette el işi ev süsleme tarzında videoları izleyerek yapabileceğiniz şeyler çok, bir kaç küçük çiçek alın. şuan avukat mahkeme işlerine bence karışmayın. eviniz gibi kafanızı da toplayın. etrafınıza bakınca içiniz açılırsa huzuru da bir miktar toplarsınız.

çok değerli olduğunu ve hayatın sana daha güzel insanlar, yaşamlar getireceğini bil, ruhunu da buna hazırla. avukat mahkeme işlerine ondan sonra başlayın bence.

ev korkusuna gelince ben de koronadan dolayı neredeyse bomboş bir eve tek çıktım. pencerelerin koruması dahi yok (zemin kat) konserve tenekesi gibi ses yapacak şeyleri koydum perde önlerine, hangi odaya gidersem kapıyı kitliyorum geceleri. bir odadan girildiğini hissedersem pencereden kaçarım vs diye:)) geceleri sürekli ses duydum zannedip korkuyla sıçrayıp kontrol ediyorum. bu yüzden bu yönden sizi çok iyi anlıyorum. bunun çaresini ben de bilemedim:) ama üst katlardaysanız, kapınızı kitlemeniz yeterli olacaktır.

Anlamadım ki ben şimdi siz evinizi mi ayırdınız? Eşinin ailesiyle mi yaşıodunuz?

İsyerinde aslinda olmayan bi olayi sirf hava atmak amaciyla olmus gibi gostermesi eger ortaya cikarsa bu durum isinden bile olabilir

sırf hava attığı birşeyden işinden olacaksa ve siz buna iğrençlik diyorsanız burada ahlaka aykırı bir durum olmuş ve suç işlemiş demektir.
eşiniz suçluysa bu durumda onu şikayet etmeniz daha doğru. siz içinize sindiremyip 7 aylık eşinizden bu nedenle ayrılmışsanız başka insanların da bilmek hakkı.

Anlamadım ki ben şimdi siz evinizi mi ayırdınız? Eşinin ailesiyle mi yaşıodunuz?
Hayir birlikte yasadigimiz evden o gitti esyalarin bi kismini alip
Yani kim kimi öpüyor belli değil
Hii evet

ben bu sabah avukata gittim avukat bana cekismeli onermedi cok yipranirsin dedi hem zaten isyerinden o kisiyi bulmam gerekli imis sahit vs gerekliymis ee dedim peki hersey yanina mi kalacak. İstersen bosanabilirsin ama cok bi tazminat alamazsin ama isyerine sikayet et isinden olur dedi . 4 ay sonrada anlasmali olarak ayrilirsiniz hic yorulma bence dava masraflarida sana ait olacak alacagin tazminatta pek bisey olmaz cunku adamin durumu belli dedi aldigi 2.500 tl maas.

Aynısını eşim yapsa bosarim onu bu konunun şakası yok olmaz siz yapsaydiniz aynısını kocanız ne yapardı bence ailenize hemen söyleyin o kanitlarida alın lazım olacak

Olumsuzluk yaşadığımda, problem yaşayan yalnız kalan dünyadaki tek kişi olmadığımı düşünürüm daha iyi hissederim. Canın sağolsun sağlıpın yerinde olsun yeter. İnternetin var. Aç ışıkları eğlenceli bişeyler bul oku. Benim son yıllarda ailemden yediğim kazıkları görsennnnn oooooo

Tek basına mutlu olmayı ogren hersey olacagı na varır bazen yalnızlık iyidir huzur verir. Bu dunya da ki en mutlu insan kendısıyle vakit gecırebılen kendiyle mutlu olan ınsandır

Senle eşini çözemedim de arkadaş bildiğin ş.refsiz

Bu olay kolpa bile olsa imkansiz bile olsa esiniz kafasinda aldatmis sizi. Hayal etmis düşünmüş arzulamış keske olsa deyup fantezi kurmuş. Bahsedilen konusmada bir de kadin is arkadasi var anladigim kadariyla. Bu işin kolpalığı kalmamış bence.

Ya arkadaşlar doktora gitmeden sistitime bir çare bulamaz mıyım purinol var sadece evde. Aile hekimine gitmem lazım illa. ya bi çözüm yok mu bunu evde kesebileceğim. Aile hekimine gitmek istemiyorum
Sanırım her şey için çok geç konuyu anlayım derken msjınızı kaçırmışım. Eğer hala işe yararsa bir tutam maydanozu 5 dk kaynatın, ılıtıp suyunu için. Gün içinde bardak bardak için. İnanamayacaksınız mucize gibi bişey. Konuyu anlamadık bari bu bi işe yarasın

Bu kolpa aldatma hikayesinde yasadışı olan ne acaba? Grup seks mi pedofili mi? Esiniz kolpa bir hikâyede esyalari alip evi terkedecek kadar sevgisizmiydi size karsi? Neden ağlayıp ozur dilemedi bir kez bile plsmanim demedi. Yalansa bile özür dilenmeliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…