Boş folekul sendromu tekrar tekrar yaşayıp sonunda bir şekilde yumurtasi bulunan varsa Allah rızası için yazsin bize de ümit olsun

Ghhg1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
879
200
103
33
Tekrarlayan boş folekul sendromu yaşayan varsa ve sonrasında yumurtası bulunan lütfen bizimle paylaşın arkadaşlar gerçekten cok moralim bozuk

Mahallemizde biri vardı zorla bir yumurta bulup embriyo oldu o da tuttu. Sora kızı büyüdü yine denemek istedi oda tuttu hatta ikiz olabilir. İnanın yeterki eğer yumurta varsa carede bulunur

Tekrarlayan boş folekul sendromu yaşayan varsa ve sonrasında yumurtası bulunan lütfen bizimle paylaşın arkadaşlar gerçekten cok moralim bozuk
Canım seni çok iyi anlıyorum. Doktor be sağlık merkezi hatası olabilir.
Bekarken 6 tane yumurta dondurmuştum. 41 yaşında Evlenince hemen tüp bebeğe başladık.
İlk önce dondurulmuşlara değil yumurta toplamayı denedik. Denememde dört folükül oluştu ve opuda folüküllerin içi boş dedi doktor. Doktor sebebini bilmiyorum dedi. Çok travmatik oldu bu durum benim için bir süre atlatamadım.

Sonra istanbul Şişli memorial e Semra kahraman hocaya gittim. Hocaların hocası kendisi. Hikayemi anlattım dediği doktor hatası. Yeniden tedaviye başladık. O kadar hassas davrandılar ki iğne dozlarını belirlerken sayısız defa kan tahlili yaptılar. Üç yumurta toplandı çok şükür ve bir tanesi genetikten sağlıklı geldi hamileyim. Lütfen ümitli olun Doktora dair kafanızda şüphe varsa devam etmeyin derim. Şişli memorial çok iyi bu konuda. Güzel haberler alırsınız inşallah

Merhaba öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun. Ben neden var olan yumurtalardan denemek yerine en baştan tedaviye başladığınızı merak ettim

6kez tüp deneyip hala boş folikul sendromu yaşayan biri olarak bir umut bekliyorum inşallah yazan olur

16 denemede 1 tane kaliteli yumurta elde edemedik

En son şafak hatirnaza gitmistiniz sanki süreç nasıl işledi olumsuz oldu sanırım bende şafak hatirnazla denemeyi dusunuyorum
Tedavide Femara x2 kullandım göbek altına günde 1 tane testojel sürdüm. Sonuç; Boş yumurta
Açıkçası Şafak hocanın durumunla ilgili konuşma ve değerlendirmelerinden dolayı daha iyi bir tedavi protokolü beklerdim. Büyüme hormonu olabilirdi ya da ek başka birşey..

Çok uzulddum. Bende şafak beye başlamayı düşünüyordum

Şafak bey ilaçsız tüp bebek gibi birşeyden bahsediyordu baya da olumlu konuştu aslında size de genetik test yaptirdi mi peki

Şafak bey ilaçsız tüp bebek gibi birşeyden bahsediyordu baya da olumlu konuştu aslında size de genetik test yaptirdi mi peki
Evet tubb8 gen mutasyonundan şüpheleniyordu ama test sonucum temiz çıktı. Bu anlattığım yöntem ilaçsız tedavi oluyor zaten. Ama hepimizin sonucu aynı olacak diye birşey yok. Ben çok zor hastayım. Şafak hoca da ilgili, sevecen bir doktor. Sürekli iletişim halindeydik. Sorun bende İnşallah sizin tedaviniz olumlu olur

İnşallah hepimize şifa verir Allah'ım. Mfk ilaçlarıni almayı düşünüyorum ben birde sizde bakın isterseniz.

Merhabalar ilk tüp bebek denememde değerlerim çok iyi olmasına rağmen boş folikul çıktı bu durumda olup daha sonra dolu çıkan yada hamile kalan var mı

Mahallemizde biri vardı zorla bir yumurta bulup embriyo oldu o da tuttu. Sora kızı büyüdü yine denemek istedi oda tuttu hatta ikiz olabilir. İnanın yeterki eğer yumurta varsa carede bulunur
Adetleri düzenli miymiş?

6 deneme cok agir gecmis olmalı. Ankarada göğşen önalan hocayi öneriyorum. Bir şansınız varsa fikrini almanızı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…