Boş Folikül İçin ne yapmamız gerek?

bireylulmeselesi20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2016
611
429
103
Merhaba Arkadaşlar,

yaşım 32
amh degerim 0,14

uc tedavımde yıne ıyı kotu beş yumurtam oluyordu 2 si dölleniyordu ama gelişimi duruyordu falan filan

su dorduncu ve besıncı tedavımde malesef toplanan yumurtalar boş cıktı
fsh 9
bu durumda benım nasıl bır yol izlemem gerek
hangi bitkisel kürleri uygulayabılırım
ne olur yardım edin aban ve benim gibilere

-biraz masraflı ama arısütü temin et soğuk zincir şeklinde al kaliteli yumurta oluşumunu sağlıyor. arısütünün 10gr'mı 60 tl den satılıyo onu al diğerleri (aktarda satılan ucuzları) bi işe yaramıyor. 50 gr kadar alıp yarım kilo hakiki bala karıştır ve günde 2 tatlı kaşığı tüket.
-Günde 1 kaşıkta çörek otu bal tarçın karışımı tüket.
-incir ye canım bol bol hem kurusu hem yaşın mevsimi zaten tüket cevizle,
-doğal keçiboynuzu pekmezi ye yerken limon sık üstüne c vitamini pekmezin emilimini sağlar,
-ada çayı iç.
-hayıt tohumunu öneriyolar bazen onuda araştır.
-ceviz badem kabak çekirdeği ye.
-vitamin al eczaneden D VİTAMİNİ B VİTAMİNİ folik asit, demir magnezyum falan olan karışık onu iç.
- bol yeşillik ye doğal meyve tüket.
-karbonhidratı azalt, beyaz ekmeği kes, pirinç makarna yerine bulgur tüket.
-şekeri hayatından çıkart.
-doğal bol yoğurt süt iç.
-bol su iç.
-yürüyüş yap günlük bunlar kilo yapar mutlaka yürü kiloda sorun yaratıyor biliyorsun.
bunların hepsine tedavinden en az 2 ay önce başla canım. anlıycan beslenme tarzın çok önemli. geçmiş olsun

-biraz masraflı ama arısütü temin et soğuk zincir şeklinde al kaliteli yumurta oluşumunu sağlıyor. arısütünün 10gr'mı 60 tl den satılıyo onu al diğerleri (aktarda satılan ucuzları) bi işe yaramıyor. 50 gr kadar alıp yarım kilo hakiki bala karıştır ve günde 2 tatlı kaşığı tüket.
-Günde 1 kaşıkta çörek otu bal tarçın karışımı tüket.
-incir ye canım bol bol hem kurusu hem yaşın mevsimi zaten tüket cevizle,
-doğal keçiboynuzu pekmezi ye yerken limon sık üstüne c vitamini pekmezin emilimini sağlar,
-ada çayı iç.
-hayıt tohumunu öneriyolar bazen onuda araştır.
-ceviz badem kabak çekirdeği ye.
-vitamin al eczaneden D VİTAMİNİ B VİTAMİNİ folik asit, demir magnezyum falan olan karışık onu iç.
- bol yeşillik ye doğal meyve tüket.
-karbonhidratı azalt, beyaz ekmeği kes, pirinç makarna yerine bulgur tüket.
-şekeri hayatından çıkart.
-doğal bol yoğurt süt iç.
-bol su iç.
-yürüyüş yap günlük bunlar kilo yapar mutlaka yürü kiloda sorun yaratıyor biliyorsun.
bunların hepsine tedavinden en az 2 ay önce başla canım. anlıycan beslenme tarzın çok önemli. geçmiş olsun

sende gelişme gosterdı mı tatlım bunlar
tedavinden once
hepsini yapacağım

benim sorunum yok canım şimdilik. eşimden kaynaklı tüp bebeğe yönlendirildik. konuları araştırırken yumurta kalitesi için bunların faydalı olduğunu deneyenlerden görmüştüm. ki ben kendimde tükettim çoğunu çok faydalı hepsi zaten. günlük tüket bunları. arısütü bal polen karışımını doktor eşime verdi. erkekte ve kadında yumurtlama sağlıyor diye.
sen bunları ihmal etme başla canım uygulamaya farkı görürsün inşallah

Merhaba Arkadaşlar,

yaşım 32
amh degerim 0,14

uc tedavımde yıne ıyı kotu beş yumurtam oluyordu 2 si dölleniyordu ama gelişimi duruyordu falan filan

su dorduncu ve besıncı tedavımde malesef toplanan yumurtalar boş cıktı
fsh 9
bu durumda benım nasıl bır yol izlemem gerek
hangi bitkisel kürleri uygulayabılırım
ne olur yardım edin aban ve benim gibilere
Meraba tedaviniz nasıl gitti neler yaptınız bol yumurta şikayetiniz için Bilgi verebilir misiniz

5 aydır ari sutu keçiboynuzu ara ara vitamin takviyeleri 2 aydır hayıt otu içiyorum ama değişim yok bende folikül sayın artmıyor

Back
X