Çok stresliyim ben de acikcasi kan değeri düşük kese büyük nasıl olacak bilemedimYolk kesesi var mıydı canım
Rabbim yardımcın olsun inşallahÇok stresliyim ben de acikcasi kan değeri düşük kese büyük nasıl olacak bilemedim
Çok teşekkür ederim amin inşallahRabbim yardımcın olsun inşallah
Beta baktirdiniz mi ? Benim de görünmüyor ancak testim 56900 çıktı buna rağmen görünmemesi endişeye düşürdü. Yarın gideceğim ben de görebilecek mıyım bilmiyorumMerhaba arkadaşlar
Dün acile gittim ulturasonda bebek göründü ama bugün özel klinikte vajinal ultrasonda da görünmedi 20 mm 6+3 kese var ama regli düzensizliği ve pcos olduğum için bilmiyorum ama şu an dünden beri yerleşme kanamam var eğer ulturasonda bebek varsa neden vajinal ultrasonda görünmedi özeldeki doktor küçük küçük hücreler var embriyo oluşuyor mu bakacağız dedi cevaplarsanız çok sevinirim.
Benim üç gün önce 10000> üstü acil bu kadar ölçüyor bu değeri gördü sağlıksız dedi lekelenme başlayınca acile gitmiştim özelde de küçük hücre var ama ultrasonda bebek var anlamadım kiBeta baktirdiniz mi ? Benim de görünmüyor ancak testim 56900 çıktı buna rağmen görünmemesi endişeye düşürdü. Yarın gideceğim ben de görebilecek mıyım bilmiyorum
Boş kese böyle olmaz canım ben görüyorum bir çıkıntıMerhaba arkadaşlar
Dün acile gittim ulturasonda bebek göründü ama bugün özel klinikte vajinal ultrasonda da görünmedi 20 mm 6+3 kese var ama regli düzensizliği ve pcos olduğum için bilmiyorum ama şu an dünden beri yerleşme kanamam var eğer ulturasonda bebek varsa neden vajinal ultrasonda görünmedi özeldeki doktor küçük küçük hücreler var embriyo oluşuyor mu bakacağız dedi cevaplarsanız çok sevinirim.
Haftamiz aynı canım ben de 6+3 değerlerime rağmen göremedik 17 mm kesem , ama senin bir çıkıntı var bence umutsuzluğa kapılmadan bir kaç farklı doktora gorunBenim üç gün önce 10000> üstü acil bu kadar ölçüyor bu değeri gördü sağlıksız dedi lekelenme başlayınca acile gitmiştim özelde de küçük hücre var ama ultrasonda bebek var anlamadım ki
Benim üç gün önce 10000> üstü acil bu kadar ölçüyor bu değeri gördü sağlıksız dedi lekelenme başlayınca acile gitmiştim özelde de küçük hücre var ama ultrasonda bebek var anlamadım ki
Canım inan hepsi farklı şey söylüyor çok sıkıldım artık net olmaması kilom var diye üç gün üst üste vajinal ultrasonda bakıldı o kanama yapmıştır inşallah düşük değildirHaftamiz aynı canım ben de 6+3 değerlerime rağmen göremedik 17 mm kesem , ama senin bir çıkıntı var bence umutsuzluğa kapılmadan bir kaç farklı doktora gorun
Doktoruna soyledin mi bu kanamadan sonraki ultrason değil miYerleşme kanamam da pazartesi başladı ilk iki gün pembe galdı sildikçe üçüncü gün adet gibi azdı ama pıhtılı etli iki gündür de pembe kırmızı tarzı var et parçaları gibi olabilir mi rahim duvar kalıntıları vs
Cokk geçmiş olsun burada durumu da haber ver merak ettim umarım bebeğin sagliklidirEvet lekelenme deyince yerleşme olduğunu düşünüyorum dedi üçüncü gün biraz yoğundu acile gittim kese Dr o çıkıntıda sordum duruyor dedi amaa bir dahâ gitmedim acil boş deyip kürtaj yapalım deyip duruyor ikinci gidişimdi maalesef araya haftasonu girince oraya gitmek zorunda kaldım ikinci
Acaba sonucunuz nasıl olduHaftamiz aynı canım ben de 6+3 değerlerime rağmen göremedik 17 mm kesem , ama senin bir çıkıntı var bence umutsuzluğa kapılmadan bir kaç farklı doktora gorun
Merhaba, 24 haftalık hamileyim. 7.haftada başka bir doktor kesere çok minik bir şekilde gördü ve kalp atışını dinletti çok şükürAcaba sonucunuz nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?