Boş Gebelik ihtimali

yarin

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2023
14
2
6
26
Kızlar merhabalar son adet tarihim 8 haziran ben 9 temmuz tarihinde henüz 1 gün gecikmisken öğrendim beta testim 321 çıktı. 13 temmuz tarihinde doktora gittim henuz 4+4 iken kese var bebek yok 4 mm dendi. 17 temmuzda beta 2186 çıktı bugün 20 temmuz tekrar vajinal ultrasona girdim kese 15*10 mm 6.hafta ancak yine bebek gorunmedi. Bu beta artışı ve ultrasonda anormallik var mı hamilelik boş ihtimali nedir ?

Doktor bununla ilgili bir şey söylemedi sadece bir hafta daha bekleyeceğiz olumlu olumsuz bir şey diyemiyorum dedi

Merhaba arkadaşlar

Dün acile gittim ulturasonda bebek göründü ama bugün özel klinikte vajinal ultrasonda da görünmedi 20 mm 6+3 kese var ama regli düzensizliği ve pcos olduğum için bilmiyorum ama şu an dünden beri yerleşme kanamam var eğer ulturasonda bebek varsa neden vajinal ultrasonda görünmedi özeldeki doktor küçük küçük hücreler var embriyo oluşuyor mu bakacağız dedi cevaplarsanız çok sevinirim.

Eklentiler

• Screenshot_2023-07-22-19-17-00-59_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG-20230719-WA0013.webp
    20 KB · Görüntüleme: 77
Beta baktirdiniz mi ? Benim de görünmüyor ancak testim 56900 çıktı buna rağmen görünmemesi endişeye düşürdü. Yarın gideceğim ben de görebilecek mıyım bilmiyorum

Beta baktirdiniz mi ? Benim de görünmüyor ancak testim 56900 çıktı buna rağmen görünmemesi endişeye düşürdü. Yarın gideceğim ben de görebilecek mıyım bilmiyorum
Benim üç gün önce 10000> üstü acil bu kadar ölçüyor bu değeri gördü sağlıksız dedi lekelenme başlayınca acile gitmiştim özelde de küçük hücre var ama ultrasonda bebek var anlamadım ki

Boş kese böyle olmaz canım ben görüyorum bir çıkıntı

Haftamiz aynı canım ben de 6+3 değerlerime rağmen göremedik 17 mm kesem , ama senin bir çıkıntı var bence umutsuzluğa kapılmadan bir kaç farklı doktora gorun

Yerleşme kanamam da pazartesi başladı ilk iki gün pembe galdı sildikçe üçüncü gün adet gibi azdı ama pıhtılı etli iki gündür de pembe kırmızı tarzı var et parçaları gibi olabilir mi rahim duvar kalıntıları vs

Haftamiz aynı canım ben de 6+3 değerlerime rağmen göremedik 17 mm kesem , ama senin bir çıkıntı var bence umutsuzluğa kapılmadan bir kaç farklı doktora gorun
Canım inan hepsi farklı şey söylüyor çok sıkıldım artık net olmaması kilom var diye üç gün üst üste vajinal ultrasonda bakıldı o kanama yapmıştır inşallah düşük değildir

Doktoruna soyledin mi bu kanamadan sonraki ultrason değil mi

Evet lekelenme deyince yerleşme olduğunu düşünüyorum dedi üçüncü gün biraz yoğundu acile gittim kese Dr o çıkıntıda sordum duruyor dedi amaa bir dahâ gitmedim acil boş deyip kürtaj yapalım deyip duruyor ikinci gidişimdi maalesef araya haftasonu girince oraya gitmek zorunda kaldım ikinci kez

Cokk geçmiş olsun burada durumu da haber ver merak ettim umarım bebeğin sagliklidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…