Boş Gebelik ihtimali

Merhaba, 24 haftalık hamileyim. 7.haftada başka bir doktor kesere çok minik bir şekilde gördü ve kalp atışını dinletti çok şükür
Bende bu konu benzerı konu actım bakıp yorum yaparsanız aevınırım bu saat oldu dusunmekten yatamıyorum

Cok şükür kuzum sağ sağlim kucagına al ınsallah
Sizin durum nedir, lütfen stres yapmayın ben çok gereksiz stres yaptım sonra çok üzüldüm en keyifle geçmesi gereken zamanları stresle geçirdiğim iciin. Geç döllenme vs olabiliyormus internette okuyunca insan direk en kötüyü düşünüyor

Konu actım bakabılırsınız vala 3 gundur stresden delı okacagım

son adet tarıhim 9 ekim 5+0 da gittim keseyı ustten kucuk alltan bakılarak net goruldu cuma gunu gebelık haftam 6+4 ıken bebeği görmek için gittiğimde kesenın bos oldugu soylendı ordan ozele gıttım ozeldekı doktorumda ne yolksac ne bebek bısı gormedıgını 1 hafta muhlet verelım dedı kesem 17 mm di haftaya cuma 7+4 oldugumda gidecem basına boyle bısı gelıp sonra bebegı goren varmı? Benm oglumdada 7+6 dıe gıttıgımde 7+0 dı ve oglumu o zaman gormustm dıger 3 kımysalımda oglumda gec dollenmedı belkı buda gec dollenmedır dıe dusunuom bılemıom 3 gundur dusunmekten hasta dustüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…