Boş gebelik korkusu ve hafta karışıklığı

patrusk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
1
0
1
31
Merhaba hanımlar. Regl başlangıcına göre 5+1 haftalık hamileyim ancak 3 gün önce yaptırdığım kan testinde beta 12562 çıktı. Buraya kadar her şey normal ancak doktorum gebeliği 6. Hafta olarak saydı sebebini anlayamadım 6+2 dedi hatta yanlış hatırlamıyorsam. Çok şaşırdım çünkü zaten regl tarihinin başlangıcına göre hesaplandığında 5+1 çıkıyor hani nasıl daha fazla hafta olarak belirlenebilir. Her neyse bunun üzerine bugün ultrasona aldı beni. Keseyi gördü ancak bebeğin olmadığını söyledi. Boş gebelik ihtimalinden bahsetti. Haftası hesaplanan haftadan fazla çıkan ve boş gebelik şüphesi sonrası bebeği gören oldu mu? İçim içimi yiyor buna benzer bir deneyim sahibi olan birileri varsa paylaşırsa çok mutlu olurum kızlar

Kesenin boyutundan dolayı 6+2 demiş olabilir ama bebeği gormesi gerekiyor çünkü 6 hafta büyük bir süre hatta kalp atışı bile duyuluyor başka doktora gitmeni öneririm özelde baktirabilirsin cihaz farkindan dolayi gorememis yada duyamamis olabilir

Son durumun ne oldu canım

7. ve 8. hafta kalp atisi duyumu icin cagiriyor genelde doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…