bos gebelik mi???

canim o doktorda salakmis 9 haftaliga kadar beklemek ne sacma keseyi gorunce 1 hafta snr gene muayene etmesi lazim insallah duyarsin kalp atisini simdi bsy soylemek istemem
Bilmiyorum ama bu yawrumu da kaybetmek istemiyorum baska birine mi.gitsem. bilmiyorum persembe gunu bana almak zorundayiz kelimesini kullanmasini istemiyorum ve benim.minigim.bi hafta kucuk.gorunuyor gittigimde 7+5 dedi o gun oyle derse sizce baska bi yere de goruneyim mi

tabiki gorun bir doktorla kalma sakin moralini bozma ilk gebeligimde kese gorduk kalp atisi yoktu ama benimki tup bebekti kurtaj oldum ikincide bebis vardi kalp atisini 6 haftalik gorduk kanamam geldi igne vuruldum ama o kanama bebisin gidis sinyaliymis kalbi durdu 7 haftalik cok az atti sonra durdu 9 haftalikken kurtaj oldum gene gercekten zor surecler eger seninki normal yolla olduysa gec dollenme olabilir insallahta oyledir

Evet benim normal.yolla ve ikinci gebeligim.Kizimi 35+2 dogdu 41 gun yasadi Kuzum kaybettim bunu kaybetmek istemiyorum.minigimi almasinlar dua edin bana inanin ben herkese ve suandan itibaren size de dua edecegim.insallah bende oyle disunuyorum gec dollenme diye cunku bence ultrasonda bile hala yeni olusmus gibi duruyor

cok uzuldum kavusup kaybetmek daha zordur allah sabir versin baska doktorlarada gorun her ultrason bir olmuyo

cok uzuldum kavusup kaybetmek daha zordur allah sabir versin baska doktorlarada gorun her ultrason bir olmuyo
Evet hemde cok zor 41 gun yasadiklarimi anlatsam aglarsin gunlerime yawrumun cektiklerine birde hastane ihmaliyle kaybetmek yok mu ahh ahh Rabbim sana da saglikla evlatlarini kucagina almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…