- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #6.861
sevgili bacım yapraknil tatlım allahım sağ salim bebklerimizi bize kavuştursun inşallh .
1- haytaım ben bebek çamaşırlarımı hacı şakirin bebkler için olan sıvı sabununu kullandım tozu da olur acayip güzel kokuyor ben sadece kıyafetlerini deil perdesini nevresimini falan hepsini onla yıkadım yani dalin kullanmadım ablamda bunla yıkamıştı ayrıca yumuşatıcı kullanmadım zaten aldığım deterjanın içinde vardı
2-canım ben hastanede sezeryan yapacağım için yaklaşık 2,5 gün kalacağım o yüzden herşeyden fazla fazla koydum çantalara eğer sen normal doğum yapacaksan daha az koy
bebek için aldıklarım yanıma
3 tk hastane çıkışı komple set battaniyeler dahil ama onlar biraz ince oluyor
3tk ayrıca zıbın takımı
çorap batik şapka
biberon - emzik
alt açma mindere
1 kalın battaniye
ıslak mendil -bebk bezi
kendim için
2 tk pijama biri gece yatmak pamuklu biri gündüz için saten muakka sabahlıklı olanlardan al
çorap, iç çamaşırı alt üst 3 er takım , emzirme sütyeni almadım kullanışlı deil
göhüs pedi orkid piş fırçası macunu
bide bir kaç adet tişört falan aldım
canım ben göhüs kremi almadım şimdilik kullanmadım orda gerk duyulursa hemşire söylerse eşim gder alır bende belki sezeryandan dolayı sütüm gelmezse diye süt pompası aldım phılıps çok güzel ve kullanışlı onuda yanıma aldım hastanede lazım olur diye hayatım bne kimseye sormadım hemşirelere falan kendim ne istiyorsam onu aldım bide ablamla konuştum bunlar ilk çok acil olanlar bide evim hastaneye yakın eşim bişey olursa eve gelip getirir diye düşündüm tatlım umarım bunlar sana bir fikir verir ben sorularınızı zevkle cevaplıyorum güzleim başka sorun olursa sor muakak 1 hafta daha buralardayım
canım benim anlıyorum ve hak veriyorum sana ama
benim beklemek ya da tedaviyi ertelemek gibi bi lüksüm ne yazık ki yok
yaşımdan dolayı zaman kaybetmemem gerekiyor ki yeteri kadar kaybettim zaten
10 gün sonra kuzenin geliyor almanya da acayip seviyorum onu 15-20 gün bizde kalıcaz bende işe gelmicem stresten uzak olucam ve gezip tozucam inş. kuzenimle ve tam zamanı işte aşılamanın yani ben umudumu kaybetmemeye çalışıyorum gülüm zor da olsa
direniyorum işte
ne yapayım
yok be kuşum nerde
çrb adet günümdü ya zaten
işte 2 gün önceden de lekeler gelmeye başladı
her zaman ki gibi
ben hazırlamıştım kalbimi yüreğimi bu adete
bak ağlamıyorum ağlayamıyorum bile artık
öyle uyuştu ki ruhum
Arkadaslar moralim cok bozuk
6+0 iken doktora gitmistim 2 tane kese gormustu ne kdar sevinmistim ikiz diye. 6+1 iken beta hcg yaptırdım 7407 cıktı bugun yani 6+5 iken yaptırdım 8400 cıktı.
doktor vajinal ultrasonla baktı kese var 1 cm altı ve icinde henuz bebek olusumu yok
cok uzuldum kızlar
bos gebelik olsa beta hcg bu kadar artarmı
siz deneyimlerinizi paylasabilir misiniz benşmle
merhaba arkadaslarrr
izinde olduğumdan ötürü pek giremedim .şimdi;;;;;
YAPRAKCIĞIM göğüs kreminden bahsetmişsin canım bn simdiden kullanmaya basladım catlamasın diye ,dr emzirirken bile kullanabilirsin dedi.22 tl ye aldım ismine bakıp yazarım sana .ben biras erken basladım cünkü catallasmaya baslamıştı bir göğüsümün ucu bende koparttım ve kanadı:)))) düşündüm ki şimdiden böyle olursa emzirirken kimbilir nasıl olur .sende şimdiden kullanırsan doğuma hazır olur .
Ve kızın baya iyi kilo almış masallah .seninde yemen işe yaramış demekki.
İKLİMSUCUĞUM canım benim son 5 günün kaldı seninle o heyecanı bizde yasıyoruz .cantana koyduklarını yazmışsın bizede fikir olur tşkler bitanem inş acısız kolayca bir doğumun olur .eşinde eve gelince resimlerini ekler prensesin .
DİLOŞUM benim o 4 yumoş enişte yüzünden boşu boşuna telef oldu ne diyim .ama sen mutlusun umutlusun .aşılama deneyeceksin buay .enazından önemli günlerde gıcıklık yapma gibi bir sansı olmayacak beyefendinin .
SİNEMCİM seninde durumunu okudum azönce seninde eşin dileğinki gibi yapmış ne diyim bunları kaynar kazana atmalı. Senin yasında çok büyük değil istersen oluruna bırak tatlım ,eğer ki eşinde böyle large davranıyorsa sende ona göre davranırsın .
Gelelim bizeee :)))
Bugun ayrıntılı ultrasyona girdik 4 boyutlu gördüm kızımı .amanın ne biçim bir aletmiş o öyle çok detaylıca gördük .çok şükür bir sorunumuz yok .466 gr olmuş 22 hafta ile uyumluymuş .İklimsu benim kızda seninki gibi uzun bacak. Annesine çekmiş :)) Benimde bacak boyum cok uzundur .Birasdan resimini ekliycem bakalım. yüzünü göstermedi ama dr biyerden yakalamış işte .
arkadaslar bos gebelik yasayan bir arkadasla ayrıntılı konusmaya ihtiyacım var
* hiç agrınız sızınız kanamanız oldu mu?
* bos gebelik kanısına hangi kontrollerden ve sonuclardan sonra varıldı
* bos gebelik oldugu kesin olarak kaçıncı haftada belli olur ?
yaprakım canım arkadaşım gülüm benim nerdesin bitanem yaaa
kaç gündür yoksun gözümden kaçtın sanma yani
bak ben adet oldum ama çok umutluyum ve üzülmüyorum
dr dan aşılama isticem bitanem
iklimsu canım arkadaşım, kardeşim. çok az kaldı meleğine kavuşmana. inşallah çok kolay ve güzel bir doğum hikayen olur. hayırlısıyla ve sağlıkla prensesini kucağına alırsın ve sağlıkla, mutlulukla büyütürsün yavrunu. darısı da bizim başımıza olsun.
canım dualarımız seninle, sen de bizlere dua et. özellikle doğum anında dileğime çok dua et. zeytine ve esteryaya ve tabi dırımkızına. ona da acil şifalar diliyorum tekrar inşallah sorunsuz alır bebeklerini kucağına.
bana, ilsuya ve özgüle de hayırlısıyla doğum yapıp bebeklerimizi kucağımıza almak için dua edersen çok seviniriz canım.
bu arada sabırsızım esra ne yaptı acaba, doğum yapmış olabilir. inşallah almıştır meleğini kucağına.
ayrıca aysimacım bir ce deyip kayboldu gelişmelerden haberdar etmedi bizi. inşallah hiç bir sorun yoktur ve hamileliği güzel bir şekilde devam eder.
canım benim, hiç unutmuyor arkadaşını.
ay sorma dilekcim ya dün ayrıntılı usg ye gittim, çıkınca da alışverişe. pazar günü de yemekte 10 kişi misafirim vardı, eşim de gündüz çalıştı, tek başıma canım çıktı 2-3 gündür kendime gelemedim ya. bir koşuşturmadır gidiyor canım ya. alışverişi de sonlara bırakarak hata ettik belki ama şartlar onu gerektirdi. daha da çok eksik var. 2 -3 hafta içinde tamamlamam gerek, daha yıkanacak ütülenecek. çanta hazırlanacak. zaman daralıyor. Allah yardımcımız olsun.
canım kesin adet oldunmu , üzüldüm ya. yerleşme kanaması falan olmasın. bak sizin aysonu kızlarında da birisi yazmış lekelenmesi olmuş adet oldum sanmış ama hamileymiş. seninki de öyle olmasın canım ya. neyse bunda da vardır bir hayır. neyse sen şu aşılamanı bir yaptır. kuzenin de gelecekmiş biraz stres at. inşallah olur canım ya. neden olmasın, sorununuz da yok. bir tek rahim filmin eksik. burda dr lar rahim filmi olmadan aşılama yapmıyor seninki yapıyor demek. hayırlısı olsun canım ya. çok sabrettin biraz daha sabır. gelecek meleğin merak etme.
buradayım cimbomlum nasılsın canım esteryacım inş. geç döllenme olmuştur bidahaki sefere bebişini görürsün canım
canım akşam aldım herifin ifadesini önce halı sahada maç yaotı sonrada evde kaydirigubbakcemile:jeyyar::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?