Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

merhaba kızlar bugun hiç giremedim evde değildim. bir ara 2 dak girip çıktım sadece
diloşum özgülüm nasılsınız bakalım
yaprakcık ve iklimsuda girmemişler bugun
sinemcim sende durumlar nasıl
esteryacığım üzülme ne olur enazından hamiş kalabiliyorsun.
1-2 ay korun sonra yine yaparsınız

herkese slm kızlar
umarım hepiniz çok iyisinizdir gerçi geçmişten baktım maşallah turp gibisiniz çok sevindim ...
biz kızımla bugün doktora gitti herşey yolunda dedi doktor c.tesi sabahaı 6:30 da bekliyorlar yalnız kızlar kilosu biraz az baya üzüldüm 3.024 gr dedi son 15 günde 100 gr almış morelim bozuldu gerçi annem zayıf çocuk daha erken toparlanır diyor ama ben şöyle 3.200 falan olsa iyi olacak ama neyse sağlıklı sıhatli olsunda ben onu besiye çekerim tabii boyumuz biraz uzun yaklaşık 55 cm falan dedi ama artık c.tesi belli olacak ben yarın girmeye çalışırım şimdi biraz bilgi verim dedim hepinizi çokkkkkkkkkkk seviyorum

günaydın iklimsu üzülme kilosu için sağlıklı olsunda alır kilo sen sütünle beslersin bebişini kız benim gibi uzun boylu olacak meleğin canım allah bir nefeste kurtarsın iklimsum

esteryacığım merak etme üzülme sonuçta hamiş kalabiliyosun canım bu sayfada bir çok kişi hamiş kaldı yeter ki moralini yüksek tut sağlıklı bebekler nasip etsin allah sana canım

cimbomlum görüşemedik dün canım ben yinede fırsat buldukça yazdım sana

ilsum sen nasılsın umarım herşey yolundadır.

yaprakçım seni unutmadım hadi artık gelinde eski günlerinize dönsün sayfa

incim bebeğin doğum tarihi ne zaman canım dr. kontrolüne ne zaman gideceksin

Selam bacılar vallahı kımse kımseyle karŞılaaŞamaz oldu .....

Esterya canım ÜzÜlme demek dıle kolay ÜzÜl ama hemen toparlan bır kaÇ ay korun kı dr.un daha doĞrusunu Önerecek sonra yıne hamıŞ kalıcaksın...
SÖylemıŞtım boŞ gebelık geÇırdım ben ve Şuan 23 haftalık hamıleyım allahın ıznı ıle .. Sanırım 3-4 ay ıÇınde kaldım korunmayı bırakınca .... Sende rahat ol kı melegın Çabuk gelsın.....

ıklımsu tatlım son gÜnÜnÜz meleĞınle ıÇ ıÇe .. Rabbım senı ve bebeĞını korusun.. O hastaneden gÜlÜcÜkler ıÇınde meleĞınle Çıkın ınŞallah..ŞÖyle gÜneŞlı bır gÜnde.... Ay o melekle eve gelmek ne gÜzeldır.... Kılosunuda hıÇ takma tatlıŞ nıye ÜzÜyon yarım kg doĞanda bÜyÜyo 5 kg doĞanda Öenmlı olan saĞlıklı olması deĞılmı.. MaŞalah sıze....

Bombom dÜn senı yakalayamadım sen Çıktın ben geldım galıba....

ılsu gezen papauÇ oldu tatıl kuŞu senı ben ıyım sen nasıslın bacıko tuana nasıl Özledım vallahı sızı .. Ptesı buradasın allahın ıznı ıle :d

sınem tatlım ben ıyım nısan 6 sında gıdıcem dr. Şeker yÜklemesı yapacak....
Dr.umda 20 temmuz dedı doĞuma ama bebek bu ne zaman gelmek ısterse rabbım mıyadında saĞlıkla doĞmayı nasıp etsın herkesın bebıŞıne ıÇınde de benımkıne ınŞallah..

Yaprakcım bacım sen nerlerdesın ya ... Çok oldu gelmedın artık..........

canım cok sagol senin bos gebelikten sonra kurtaj mi yaptilar kendi mi dustu

geldim ben ama kimse yok niye yaaaaa
esteryacım cnm benim çok üzgünüm cnm
taı tamıma bir sene önce aynı şeyler yaşadım canım
çok üzüldüm ve çok ağladım krizler geçirdim ama
hemen topaladım kendimi toparlamak zorundaydım çünkü
yeni meleğimin gelmesi için di mi kızlar çok güçlüydüm o zamanlar
hoş gelmedi daha annesine ama meleğim bu ay yola çıkıcak inş.
bu sefer göstericek ve hissettircek kendini annesine

ilsum;çok özledim seni çokkkkkkkkkkkkk

özgülüm kuşum evet cnm bi karşılaşamadık nasılsın dünya güzeli

sinemcim iminik kuş sen nasılsın bitanem yumurtan çatladı mı acaba

yaprakım oksun yine bitanem mailin çok güzeldi bitanem çok güç veriyorsun bana çokkk

adaşım diloşum meleğim meleğinle son günün yarın bu saatlerde kollarında onucak inş.
mis kokusunu içine çekiceksin
bizim için de öpüp kokla olur mu
bugun ve yarın herkesin duları sennle ve sizinle olucak
allaha emanetsiniz bitanem
herşey öyle güzel olucak ki
dünyanın en güzel günü yarın gülüm
seni düşününce yüzümde bi gülümseme oluyor
çok seviyorum seni ben yaaaaaa

inş. özgülcüm inş. dediğin gibi olur bitanem

özgül siz isim düşündünüz mü sayfamızın erkeki için
sayfamızın meda-rı iftiharı

ayyy maşallah maşallah yağız ismini çok severim
kardeşime diyorum diyorum ben de yağız koyun diye
oy oy oy sayfamızın yağız delikanlısı
küçük adam seni
cnm yılmaz soyadını mı yoksa 3 isim mi olucak bu arada

kurtaj olmaktan cok korkuyorum ya
ya tekrar hamile kalamazsam

gülüm bak çocukluktan beri kürtaj nefret ederdim ve korkardım
asla yaptrmam derdim
gerçi o zaman ki kürtaj fikri hani keyfi yapıyor ya bazı insanlar demek de istemiyorum ya onlara anla işte
ve benim kadar korkak olma bitanem
muayene anında bile mahvoluyorum ben ma hiç mi hiç korkma
çünkü genel anestezi altında yapılıyor hiç hissetmiyorsun bile
uyadığında herşey bitmiş oluyor ve genel bi inanış var güzelim
duymuşsundur sende kürtaj veya düşükten sonra çok daha kolayhamile kalınıyormuş
ki burdaki çoğu arkadaş korunma sürelerinden sonra hemen hamile kaldı
sende yine ama bu sefer sağlıklıbi hamilelik yaşıyacaksın
ben bu umudumu 1 yıldır muhafaza ediyorum bak

canım ya acaba kurtaj olmasam da beklesem kendisi mi dusse?

mrb kızlar nasılsınız iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim dediğiniz gibi inşallah doğunca ben ona bakar kilo aldırırım demi verin gazı bacınıza
adaşım dediğin gibi allahım nasip ederse yarın bebeğim bu saatlerde kucağımda olacak çok heycanlıyım karmakarışık duygular içindeyim bir ağlıyorum bir gülüyorum saolsun eşim çok destek oluyor o olmasa nasıl olurdum bilmiyorum sizleri çok seviyorum sizin dualarınıza ve iyi dileklerinize çok ihtiyacım var ....

iklimsu Allah yardimcin olsun..
Hayirlisi ile kurtulursun arkadasim insallah..
Gule gule saglikla huzurla mutlulukla buyut bebegini arkadasim..

Sevgiler

iklimsu Allah yardimcin olsun..
Hayirlisi ile kurtulursun arkadasim insallah..
Gule gule saglikla huzurla mutlulukla buyut bebegini arkadasim..

Sevgiler

canım çok teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun allahım hakkında hayırlısını nasip etsin bende geçen yıl nisanda 8 haftalık hamile iken kürtaj oldum bebğimin kalbi durdu gerçekten çok zor günler yaşadım ama bak şimdi yarın allahım nasip ederse doğum yapacağım herşey hayatta bizler için sende bir an önce toparlan her son bir başlangıçtır ve emin ol önemli olan senin hamile kalıyor olabilmem tekrar olursun ve bu sefer sağlıkla bebğini kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…