- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #6.901
Selam bacılar vallahİ kİmse kİmseyle karŞılaaŞamaz oldu .....
Esterya canım ÜzÜlme demek dİle kolay ÜzÜl ama hemen toparlan bİr kaÇ ay korun kİ dr.un daha doĞrusunu Önerecek sonra yİne hamİŞ kalıcaksın...
SÖylemİŞtİm boŞ gebelİk geÇİrdİm ben ve Şuan 23 haftalık hamİleyİm allahın İznİ İle .. Sanırım 3-4 ay İÇİnde kaldım korunmayı bırakınca .... Sende rahat ol kİ melegİn Çabuk gelsİn.....
İklİmsu tatlım son gÜnÜnÜz meleĞİnle İÇ İÇe .. Rabbİm senİ ve bebeĞİnİ korusun.. O hastaneden gÜlÜcÜkler İÇİnde meleĞİnle Çıkın İnŞallah..ŞÖyle gÜneŞlİ bİr gÜnde.... Ay o melekle eve gelmek ne gÜzeldİr.... Kİlosunuda hİÇ takma tatlıŞ nİye ÜzÜyon yarım kg doĞanda bÜyÜyo 5 kg doĞanda Öenmlİ olan saĞlıklı olması deĞİlmİ.. MaŞalah sİze....
Bombom dÜn senİ yakalayamadım sen Çıktın ben geldİm galİba....
İlsu gezen papauÇ oldu tatİl kuŞu senİ ben İyİm sen nasıslın bacİko tuana nasıl Özledİm vallahİ sİzİ .. Ptesİ buradasın allahın İznİ İle :d
sİnem tatlım ben İyİm nİsan 6 sında gİdİcem dr. Şeker yÜklemesİ yapacak....
Dr.umda 20 temmuz dedİ doĞuma ama bebek bu ne zaman gelmek İsterse rabbİm mİyadında saĞlıkla doĞmayı nasİp etsİn herkesİn bebİŞİne İÇİnde de benİmkİne İnŞallah..
Yaprakcım bacım sen nerlerdesİn ya ... Çok oldu gelmedİn artık..........
canım cok sagol senin bos gebelikten sonra kurtaj mi yaptilar kendi mi dustu
kurtaj olmaktan cok korkuyorum ya
ya tekrar hamile kalamazsam
gülüm bak çocukluktan beri kürtaj nefret ederdim ve korkardım
asla yaptrmam derdim
gerçi o zaman ki kürtaj fikri hani keyfi yapıyor ya bazı insanlar demek de istemiyorum ya onlara anla işte
ve benim kadar korkak olma bitanem
muayene anında bile mahvoluyorum ben ma hiç mi hiç korkma
çünkü genel anestezi altında yapılıyor hiç hissetmiyorsun bile
uyadığında herşey bitmiş oluyor ve genel bi inanış var güzelim
duymuşsundur sende kürtaj veya düşükten sonra çok daha kolayhamile kalınıyormuş
ki burdaki çoğu arkadaş korunma sürelerinden sonra hemen hamile kaldı
sende yine ama bu sefer sağlıklıbi hamilelik yaşıyacaksın
ben bu umudumu 1 yıldır muhafaza ediyorum bak
mrb kızlar nasılsınız iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim dediğiniz gibi inşallah doğunca ben ona bakar kilo aldırırım demi verin gazı bacınıza
adaşım dediğin gibi allahım nasip ederse yarın bebeğim bu saatlerde kucağımda olacak çok heycanlıyım karmakarışık duygular içindeyim bir ağlıyorum bir gülüyorum saolsun eşim çok destek oluyor o olmasa nasıl olurdum bilmiyorum sizleri çok seviyorum sizin dualarınıza ve iyi dileklerinize çok ihtiyacım var ....
iklimsu Allah yardimcin olsun..
Hayirlisi ile kurtulursun arkadasim insallah..
Gule gule saglikla huzurla mutlulukla buyut bebegini arkadasim..
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?