- 26 Aralık 2006
- 4.250
- 77
- 683
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #7.061
fışşşşt ıslıkkk çaldım ıslığı kızlar denetim yarına ertelendi bende soluğu burda aldım canlarım
hoşbuldum canım nasılsın görüşmeyeli yarın mı gidecektin canım dr. yanlış mı hatırlıyorum
elifcim kaç yıllık evlisin canım kaç aydır bebiş için uğraşıyosun
cimbomlu gözüktü embriyo ama klap atışı yoktu tabi sonra klap atışını gördük ama normalde dak 100/120 olması lazım mış bizimki 86 çıktı dr problem olduğunu söyledi ama ben pek inanmamıştım ne bilim inanmak istemedim. Bende bu adetten sonra denemek istiyorum ama doktor 2 ay dedi rahim toplanması gerekiyormuş.Bizi emin ol en iyi bu dururmu yaşamış biri anlar yani bizler birbirimizi iyi anlarız.Herkes aman çok küçüktü zaten bebek bile deildi neden kendini bu kadar üzüyorsun diyor emin ol 2 katı üzülüyorum o benim canımdan bir candı içimdeydi neyse burdan yazışırız
sevgili iklimsu bende dün öğrendim böyle birşeyi,ilk gebeliğim,doktorum korkutmamak için tam açıklama yapmadı bebek 8 haftalık çıktı ultrasyonda kalp atışını duyamadı,,daha sonra alttan baktı kalp atışı 120 dedi..ama 160-180 olması gerekiyormuş,,bana aspirin ve progestan verdi kanama falan olmazsa 2 hafta sonra tekrar gel dedi..kızlar ben çok korkmaya başladım bu progesta normalde düşük yapmak için kullanılmıyor mu?
ooo elifcim maşallah hemencik hamile kalmışsın
ayyy ben kafamı nerelere vuram yaaaaaa
sende beni hamileden sayiyon ya neremle gulem kızım sanaaaaaaaaa:)
hayir canim o ilac dusugu onlemek icin kullaniliyor
cemilecim hoşgeldin cnm
cnm yaa oalıntı yaptığın mesaj bende okuyunca şaşırdım
iklimsu arkadaşımız c.tesi yeni ve sağlıklı bi meleği oldu
gülüm benim durumum biras daha farklıydı tam bilemicem şimdi ama
progestanı düşük olmasın ve işte rahmi güçlendirsin diye veriyorlar sanırım
aslında o hormonun eksik olduğu durumlarda kullanılmalı ama çok amaçlı sanırım bu ilaç
ooo canım o zaman sen çabuk hamiş kalırsın gene allah bağışlasın bir çocuğun varmış
ya elif öyle deme ama inş. diğer gebeliğin sağlıklı olur canım :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?