Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

hoşbuldum canım nasılsın görüşmeyeli yarın mı gidecektin canım dr. yanlış mı hatırlıyorum
elifcim kaç yıllık evlisin canım kaç aydır bebiş için uğraşıyosun

hoşbuldum canım nasılsın görüşmeyeli yarın mı gidecektin canım dr. yanlış mı hatırlıyorum
elifcim kaç yıllık evlisin canım kaç aydır bebiş için uğraşıyosun

evet canim yarin gidicem
guzelim ben 36 yasindayim ilk evliligimden 94 aralik dogumlu oglum var
2007 de tekrar evlendim. korunmayi biraktik 2. ayinda hamile kaldim ama bosmus :)

sevgili iklimsu bende dün öğrendim böyle birşeyi,ilk gebeliğim,doktorum korkutmamak için tam açıklama yapmadı bebek 8 haftalık çıktı ultrasyonda kalp atışını duyamadı,,daha sonra alttan baktı kalp atışı 120 dedi..ama 160-180 olması gerekiyormuş,,bana aspirin ve progestan verdi kanama falan olmazsa 2 hafta sonra tekrar gel dedi..kızlar ben çok korkmaya başladım bu progesta normalde düşük yapmak için kullanılmıyor mu?

hayir canim o ilac dusugu onlemek icin kullaniliyor

cemilecim hoşgeldin cnm
cnm yaa oalıntı yaptığın mesaj bende okuyunca şaşırdım
iklimsu arkadaşımız c.tesi yeni ve sağlıklı bi meleği oldu
gülüm benim durumum biras daha farklıydı tam bilemicem şimdi ama
progestanı düşük olmasın ve işte rahmi güçlendirsin diye veriyorlar sanırım
aslında o hormonun eksik olduğu durumlarda kullanılmalı ama çok amaçlı sanırım bu ilaç

teşekkür ederim canım yaa ben bu olayı ilk dün doktorumdan öğrendim oyüzden netten bi araştırayım dedim..diğer sayfaları okumadan yazdım biraz tedirgin oldumda ..çok sevindim arkadaşımız adına..

cemilecim inş. bebeğin seni bırakmaz allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım
dilekk karşılaşamadık yaaa yine nereye kayboldun kardeşinin kontrolü nasıl geçti kız mı olacak oğlan mı canım

yalnız canım kürtajdan sonra 2 hafta korun çünkü mikrop kapma ihtimalin var ondan sonra başla çalışmalara canım kaydirigubbakcemile

selam kızlar, 2-3 gündür giremedim.
bugün doktor kontrolüm vardı. ilk defa nst ye bağlandım. 2-3 gündür bebeğin hareketlerinde azalma vardı, moralim çok bozuktu. çok endişe içinde gittim doktora. çok şükür önemli bişey yokmuş. benim ve bebeğin 2 hafta öncesine göre kilo alımı azmış sadece. bebek 2 kiloyu biraz geçmiş. ben de 800 gr almışım. ona biraz canım sıkıldı. doktorum biraz yeme içmeyi arttırmamı ve kilo takıntısı yapmamamı söyledi. ben de biraz fazla yiyeceğim bundan sonra. ama çok düşük değil kilosu bir problem yok dedi.

dilekcim canım yıkama ütüleme falan yapmıyorum henüz canım. nisan gibi başlayacağım. havalar biraz daha ısınsın.

esra doğum yapmış, çok sevindim. hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün. darısı başımıza inşallah.

iklimsunun bebişini nerde gördünüz ya, ben de görmek istiyorum. msn de mi gördünüz. iklimsu canım ben de görmek istiyorum.

kızlar daha sonra daha ayrıntılı yazarım. şimdilik bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…