Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

evet canım ya pzt.senin salı benim günüm olacak hayırlı haberler veririm inş. canım sende tabiii şukufen gelmi kuşum

Selam kızlar :d

kayınvalıde geldÜ

kız rahatsızım ben ya ... ıŞlerımde bırıktı eltım doĞuma gıdınce bende ıŞe gelmedım bırıkmıŞ ınanın hala toparlamaya ÇalıŞıyorum... Çabuk yoruluyorum artıkın enerjım bıtıyor yavaŞladım anlıcanız .....

Yaprak oklava yıcen bızden kg dert etme sakın ye gÜzel gÜzel......

Sınem bacım senınde az kalmıŞŞŞŞ

dıleĞım ınŞallah ıkızlerın olur kız ayyy ne gÜzel ..... Dualarımız senınle bır tanem benım........

Esterya tatlım profÖsÖr ılsu hanım baksınlar bılgı verırler bu konuda ... Am sen kendını sıkma hıÇ hayırlısı ne olursa ol olsun .....

yok sinem kuş şukufem cuma akşamı geliyor
10 gibi iniyor uçağı
c.tesi ve p.tesi beraber gidicez dr a
uğur getiricek bana güzel meleğim inş.

inş. canım uğur getirir dilekcim evet ilsum az kaldı bugünde geçti 5 gün kaldı diyim hayırlısı bakalım ilişkiya ne zaman bırakim ben

inş. canım uğur getirir dilekcim evet ilsum az kaldı bugünde geçti 5 gün kaldı diyim hayırlısı bakalım ilişkiyikaydirigubbakcemile ne zaman bırakim ben

özgülüm nasılsın canım oğlumuz nasıl yormaya başladı mı seni duanı eksik etme canım bize hamişlerin duası kabul olurmuş

ay elifim nerden çıkardın canım ya inş. bitanem umarım seninde bebişin gelişir sen dr. gittiğinde yazmıştım seni umutlandırmamak için hayırlısı olsun hakkımızda canım senin ultrason resmini görmedim nereye koydun canım ya bulamadım albümü

elif dr. buay bana çok umutlu konuştu ama ben pek ümitlenmedim adam nerdeyse hamilesin hayırlı olsun demediği kaldı yumurtamı rahim kalınlığını beğendi belki ondan olumlu konuşmuştur ama bilmiyorum yinede 10. günü gitmiştim 18 mm ama çatlatma iğnesini vurulmadım çatlayıp çatlamadığını anlamadım o yüzden fazla ihtimal vermiyorum olursa sürpriz olur bana canım yaaa ağzından bal damlıyoookaydirigubbakcemile5delikafaduldenhihoyyyt

kıslar yardım istiyorum 2 ay önce bende boş gebelik geçirdim bu ay umudum var gebelikten sonra hep 25 de hastalandım 7 gün sürer geçen ayda 25 de hastalandım 7 gün sürdü 3 de bitti geçen ay 28 sürdüğü için ben bu ay kaçında olcam yaaaa inşalhh olmamda 25 de dilmi?

kızlar sağolun ya, hepiniz ben ve bebişim için tavsiyelerde bulunmuşsunuz.

sinem canım zaten hergün yumurta mutlaka yiyorum, bazen çorbaların veya bazı yemeklerin içine koyuyorum. süt de hergün olmasa da içiyorum aslında. bundan sonra hergün içicem mecburen. ama dr um süt demir emilimini azaltır çok fazla içme dedi. zaten 1 bardak içiyorum.

ya aslında aç falan kalmıyorum, yiyorum. ama eşime göre normal yiyorum hamile gibi yemiyormuşum. ama yiyebildiğim kadar yiyorum yani kilo almıyayım, güzelliğim bozulmasın diye kendimi aç bırakmıyorum kesinlikle. ama midem o kadar alıyor. reflu problemim başladı yine o da engelliyor. çok yediğimde rahatsız ediyor, nefesim falan daralıyor. o yüzden az az sık sık yemem lazım ve biraz kuvvetli şeyler yemem lazım. ben eskiden beri biraz vejeteryan usulü beslenirim. çok etçi değilim. hatta birara vejeteryan olmaya niyetlenmiştim de eşim şiddetle karşı çıkmıştı. belki de o yüzden çok kilo almadım. ama bebeğimin kilo alması şart, o yüzden sevmesem de istemesem de herşeyden yemek zorundayım..

dilekcim canım evet ben yapım gereği de biraz evhamlıyım biliyorsun, ama bundan önceki 2 kontrolümde bebişim 400-500 gr almışken bu sefer 100-150 gr civarı almış o yüzden canım sıkıldı, artık son aylar, son haftalar zayıf doğmasını istemiyorum canım ya, endişem o yüzden. bakalım inşallah bu sefer yediklerim yarar ve kilo alır.

ilsucum, ben ayrıntılı dopler usg raporunu gösterdim kendi dr uma. gayet güzel bir sorun yok dedi. radyoloji uzmanının plesentada kireçlenme başladığını söylediğini belirttim. hayır önemli bişey değil, sorun yaratmaz çok küçük bişey niye seni strese sokmuş ki dedi. ben de plesantadaki kireçlenme bebeğe besin gitmesini engelliyor diye biliyorum dedim o da yanlış bir bilgi. önemli olan anne bebek arasındaki kordon ve kan akış hareketi ve dopler bulguları onlarda da bir sorun yok dedi. bebek rahat, suyu yeterli dedi. kilo almamasını da benim az yiyip kilo almamamdan kaynaklandığını söyledi.

canım bos gebelikte neler yasadin paylasirmisin?
ne zaman anlasildi
belirtileri nelerdi
yolk sac gozuktumu
kac haftalıkken aldılar

geçen ay 28 olduğuna göre 27-28 mart gibi olur en geç diyorum ama inşallah hastalanmazsın ve hamilesindir. bizim bu topikte boş gebelik geçirip korunmayı bıraktıktan hemen sonra hamile kalan arkadaşlar var. hatta cumartesi günü bir tane nur topu gibi prensesimiz bile dünyaya geldi. darısı sana ve diğer bekleyen arkadaşlara inşallah :CüvCüv: .

esterya canım senle ilgili gelişmeleri okudum canım, çok üzgünüm. bir türlü netleşmedi durumun canım ya. inşallah bir mucize olur da gelişir bebeğin ya da bebeklerin. Allah yardımcın olsun. ama olaki boşsa ve kürtaj olman gerekirse de korkma ve sabırlı ol. birkaç ay korunup kaldığın yerden devam edersin.

yapraknilcim bence nisanda hem zeytin hem cimbomlu hamile kalacak :)

ay inşallah canım ya. ağzın bal yesin. cimbomlum dileğim çok hakediyor ya, herkes hakediyor tabi ama o çok sabretti ve çok mücadele ediyor. Allah onun ve diğer bekleyen arkadaşların en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah.

canım sen baktınmı benim usg fotosuna profilimde albumume ekledim

kızlar minik prenses iklimsunun resmini gördüm. dilekcim sağolsun bana mail atmış. çok güzel ve çok masum bir bebek maşallah, nazar değmesin
Allah analı babalı büyütsün, uzun ömürlü ve hayırlı bir evlat olsun inşallah. darısı hepimizin başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…