- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #7.101
inş. canım uğur getirir dilekcim evet ilsum az kaldı bugünde geçti 5 gün kaldı diyim hayırlısı bakalım ilişkiyikaydirigubbakcemile ne zaman bırakim ben
günaydın kızlar nasılsınız yaprakçım takıntı yapma kiloları bol bol süt iç yumurta ye zaten kaç ayın kalmış çurda ye ki bebişin azıcık tombişlerşsin canım geri verirsin bebeğin koşturmasından merak etme canım allah sağlık versin sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin tüm hamişlere bizede hamiş olmayı nasip etsin hayırlısıyla
elif günaydın bugün dr. gidiyosun kürtajı ne zaman yapacak haber ver bize canım merak ederiz ok
merhaba fıstıklar
yaprakcığım sopa geliyor ac kalmak yok sebze meyva ceviz fındık fıstık bolca ye canım
plasentanda kireçlenme baslamıştı o da etkileyebiliyor dr una hatırlat onu
iklimsunun resmini doğum yaptığı hastanenin web adresinden bulduk:)
çok şeker bir görsen
angelina jolie gibi dudakları:))))))
yaprakcım bu arada sana mailde yazdım yazıcağımı
çok kızıyorum çokkkkkkkkk
üzme prensesimimi d bizi de
bu gerginlik endişe ne yaaaa
söylemesi kolay diyeceksin biliyorum ama
keyfini çıkar be gülüm
meleğin allaha emanet
Selam kızlar :d
kayınvalİde geldÜ
kız rahatsızım ben ya ... İŞlerİmde bİrİktİ eltİm doĞuma gİdİnce bende İŞe gelmedİm bİrİkmİŞ İnanın hala toparlamaya ÇalıŞıyorum... Çabuk yoruluyorum artıkın enerjİm bİtİyor yavaŞladım anlıcanız .....
Yaprak oklava yİcen bİzden kg dert etme sakın ye gÜzel gÜzel......
Sİnem bacım senİnde az kalmıŞŞŞŞ
dİleĞİm İnŞallah İkİzlerİn olur kız ayyy ne gÜzel ..... Dualarımız senİnle bİr tanem benİm........
Esterya tatlım profÖsÖr İlsu hanım baksınlar bİlgİ verİrler bu konuda ... Am sen kendİnİ sıkma hİÇ hayırlısı ne olursa ol olsun .....
kıslar yardım istiyorum 2 ay önce bende boş gebelik geçirdim bu ay umudum var gebelikten sonra hep 25 de hastalandım 7 gün sürer geçen ayda 25 de hastalandım 7 gün sürdü 3 de bitti geçen ay 28 sürdüğü için ben bu ay kaçında olcam yaaaa inşalhh olmamda 25 de dilmi?
kıslar yardım istiyorum 2 ay önce bende boş gebelik geçirdim bu ay umudum var gebelikten sonra hep 25 de hastalandım 7 gün sürer geçen ayda 25 de hastalandım 7 gün sürdü 3 de bitti geçen ay 28 sürdüğü için ben bu ay kaçında olcam yaaaa inşalhh olmamda 25 de dilmi?
yapraknilcim bence nisanda hem zeytin hem cimbomlu hamile kalacak :)
esterya canım senle ilgili gelişmeleri okudum canım, çok üzgünüm. bir türlü netleşmedi durumun canım ya. inşallah bir mucize olur da gelişir bebeğin ya da bebeklerin. Allah yardımcın olsun. ama olaki boşsa ve kürtaj olman gerekirse de korkma ve sabırlı ol. birkaç ay korunup kaldığın yerden devam edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?