Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

cimbomlu bende 29 martta oldum kürtaji 32. gün adet oldum .gerçi kulaktan dolma bilgi benimkide ağrı kesicilerin azalttığı ama ...

dilekçiğim evet ben 1 ay daha bekleyeceğim bu adetten sonra 1 ay daha ben geçen sefer 4.ayda hamile kaldım doktora gitmeden ama şimdi daha kolay olabilir düşükten sonra çabuk hamile kalınıyor dr dedim rahim temizleniyormuş.Apranaxsı ağrım için verdi.bende söyledim adetimi engeller diye yok dedi böyle bişey yok ağrı kesici adeti azaltmazmış sadece ağrıyı kesermiş.antibiyotikler kesermiş kanamayı dedi.Vallahi benim çok ağrım var olmamak sorun deilde ağrı kötü
İnşallah beraber hamile kalırız ben çok istiyorum bebek allah gerçi hayırlı ise nasip etsin herkese

ilsu benimde 32.günüm ama olacak gibi deilim ağrım var ama daha şidetli iken olmadım bu ağrılarım onlara göre az bende olsam keşke bide çok gerginim

dilekçiğim benim hamile olma olasılığım hiç yok çünkü biz bu ay beraber olmadık dr.enfeksiyon riski için 1 ay beraber olmayın dedi ilk adetten sonra dedi

cimbomlu ve iklimsu arkadaşlar sizin yaşadıklarınızı çok iyi anlıyorum.cimbomlu eğer hatırlarsan geçenlerde hamileyim ama içimde bir korku var diye yazmıştım.doktora gittiğimde gebelik kesesi bozulmuş dedi.eve geldim kanamam başladı.yani yine düşük yaptım.sizi o kadar iyi anlıyorum ki bu benim ikinci düşüğüm oldu.ama 18 haftalıkken yaptığım düşük beni çok ama çok etkiledi. içinde bir can taşıdığını bilmek,bebişimin kalp seslerini duymak,onun hareketlerini izlemek,doktordan çok sağlıklı olduğunu öğrendiğim gün hatta doktor bir kızınız olacak dediği gün meleğimi kaybettim şuan bunları yazarken bile ağlıyorum.biliyormusunuz doğduğunda bile kalbi atıyordu.bu bebeği gömmelisiniz diye elimize verdikleri o anı hiç unutamıyorum.zaten biran olsun aklımdan gitmiyor ki...

Nehircim çok geçimş olsun ,senin durumun daha da acı....ne diyeceğimi bilemiyorum.
iklimsu 45. güne kadar olmassan söktürücü iğne vurulursun çok kasma kendini ...

İlsu dr sordum adet sökücü alim mi diye yok dedi.
Nehir -Naz ne olur üzme kendini emin ol seni çok iyi anlıyorum ama demekki hayırlısı buymuş ya doğup sakat olsaydı o zman daha çok kahrolacaktın hayatının sonuna kadar o acıyı yaşamak daha zor emin ol canım . benimhamileliğimdi benimde bebeğimin kalbi atıyordu ama zayıftı okumuşsundur daha önce yazdıklarımı tabiiki çok büyük acı senin daha büyükmüş ama umudunu kırma bak kaç kişi yazmış 2 hatta 3 düşük yaptım şimdi 2 çocuğum var diye herşeyde bir hayır aramalıyız belki kendimizi böyle avutuyoruz ama doğrusu bu KADINLAR ZAYIFTIR AMA ANNELER GÜÇLÜDÜR.güçlü olmak zorundayız hepimiz doktorum bana ilk söylediğinde çok üzülmüştüm ama bana dediki önemli olan senin hamile kalıyor olabilmen dedi kaç kişinin bu şansının olmadığını duymak bile istemezsin dedi ve çok haklı

ayyyy nehir-naz çok güzelim bitanem yaaaa
kesen bozulmuş ha
ayy ne diyeyim ben sana şimdi ya
kelin ilacı olsa başına sürermiş
ama sen bunu da atlatıcaksın
hayırlısı buymuş demek ki cnm ya

cimbomlu nehaber arkadaşım, bu konuyla ilgili yazdıklarını görünce birde benden bahsettiğin için yazmadan edemedim. birkaç gündür pek oturamadım bilgisayar başına bugün vaktim var bakayım dedim. merak ettim seni ne oldu adet oldunmu? olursun canım ya çok sıkıntı yapma kendine düşük veya kürtajdan sonra gecikmesi normal. benim 48 gün sonra gelmişti düşünsene ne kadar sabırla bekledim. başka birinin 60 gün sonra olmuş. düşük veya kürtajdan sonra metabolizma tamamen değişiyor. mesela benim bu ilk adetim eski adetlerime göre daha farklıydı, daha yoğun daha sancılı ve ufak ufak pıhtılar geldi doktorumu arayıp sordum düşük sonrası normal olduğunu söyledi ve yumurtlama ile ilgili olan yapışkan akıntı adetin 11. günü geldi ben geç adet olan birisi olarak tabi eğer o gördüğüm yumurtlama akıntısı ise erkenmiş gibi geldi. inşallah yumurtlama olmuşturda bu ay tuttururum. inşallah bizler gibi dört gözle bebeğini bekleyenlere Allah en kısa zamanda bebek nasip eder. en önemlisi de sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip eder.

canım arkadaşım benim
gözüm seni arıyordu valla fıstıkım
nasılsın iyimisin
48 gün mü ayyy dayanamam ben inşallah o kadar sürmez benim ki yaa
bi de inşallah tutturmuşsundur canım bu ay
ama sanki bizim tekrardan hamile kalmamız çok kolay olucak gibi geliyor bana
psikolojik bilmiyorum ama
mesela hemen hemen aynı şeyleri yaşayan bi adaşım var iklimsu,ilsu,sen yok yok biz hemrn hamiş kalıcaz ve sağlıklı bi gebelik geçiricez hayırlısıyla

canım benim ya ağzından bal damlıyor valla içimi açtın. inşallah tutmuştur. düşüğün ayağı içerdedir diye bir laf var. düşükten sonra insanlar daha kolay hamile kalıyorlarmış. hayırlısı tabi. çok fazla takıntı yapmak ve strese girmek istemiyorum bazen bu siteye bile girmiyorum hatta. kafamı başka şeylerle meşgul etmek istiyorum ama insan ister istemez düşünüyor, düşünmeden olmuyor. sende çok stres yapma yakında adet olursun. sabır gerek biraz. inşallah en kısa zamanda hamileleik haberlerimizi veririz birbirimize. Allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

az kaldı az
bak yazda geldi geliyor
valla fıstıkım ne biliyimya bende sıyırdım heralde
züğürt tesellisi işte benimkisi
hani düşüğün veya kürtajın arkasından hemen hamile kalınır der ya büyüklerimiz bi de güzel rüyalar görüyorum bugünlerde bi yaz geliyor bol güneşli günler yani
karamsar kara yağmurlu puslu günler geride kaldı sanırım
bi de şöyle düşünüyorum fıstık
her geçen gün daha çok yaklaşıyoruz minik meleklerimize
her gece başımı yastığa koyduğumda şükrediyorum allahım az kaldı 1 gün daha bitti 1 gün daha yaklaştım ona diye
bence sende öyle ay
sen bu ay hamile kal ki bana öncülük yap
bende önümüzdeki ay inşallah tabi
ya bu adaşım da nerde kaldı yaaaaa
yok yapraknil bence sitedende bizleren de çok uzak kalma hatta hiç uzak kalma dertler paylaştıkça azalıyor biliyorsun
ben bu sitede umudu ve sabrı öğrendim bitanesiiiiiiii

keşke ben de hamile olsam....

canım böyle umutlu ve pozitif olman çok güzel sıyırdım da ne demek olur mu hiç öyle şey. hamile kalmak için zaten böyle bir ruh halinde olmak gerek doktorlar da söylemiyorlarmı zaten hep. umutlu olun pozitif olun, stres yapmayın diye. ben çoğu zaman karamsar ve endişeliyim canım yaşadıklarım nedeniyle olsa gerek ama bazen de özellikle güneşli havalarda daha bir umutlu ve pozitif oluyorum. sen ne kadar güzel düşünceler içindesin canım ya bir gün daha geçince yaklaştığını düşünmek ne kadar güzel ben de bundan sonra öyle düşüneceğim canım. inşallah canım temenni ettiğin gibi bu ay hamile kalabilirim ve hemen arkamdan da sen ve diğer arkadaşlar gelir ne güzel olur ya. ama işte benim şu pko ve yumurtlama problemi olması düşündürüyor. eşimin değerleri düzeliyor sanırım. hemen her akşam keçiboynuzu kürü yapıyorum. sen de yap canım eşine. problem olmasa bile spermlerin aktifliğini arttırıyormuş. ben bunu denediğim ilk ay hamile kalmıştım. canım siteden ve sizlerden istesem de uzak kalamıyorum zaten. merak etme buralardayım.

sende olcan sendeeeeeeeeeeee
pozitif düşünün ne olur
neyi düşünüp çağırırsak o gelir inanın
umut ve sabır tek dileğim şu an için

hm... reiki kanunları :))) çoook doğruuuu!!!!
kürtaj sonrası hamile kalmak için bi yazını okudum bir ay yeter demişsin.
acaba ben de sana mı uysam yaaa. zaten kürtaj sonrası hiç bi yasağa uymadım :)))
dün ilk kontrole gittim. çok iyi dedi parça anf. vs yok dedi, e benim de kanamam ağrım vs yok. e nolcak şimdi :))))

iNŞ KIZLAR YA HEMENCİCİK HAMİLE KALIRIZ TABİKİ SAĞLIKLI SORUNSUZ Bİ ŞEKİLDE BEBEKLERİMİZE KAVUŞURUZ...

mrb arkadaşlar ben hala adet olmadım dilek sende olmamışın çok ağrım var ama bişey yok
dilek bende sana uyacağım adetim olup bittiğinde eşimide ikna edersem deniyeceğim zaten ilk adetten
sonraki ay yumurtlama biraz farklı olıyormuş ama hayırlısı belki tutar tabiii hayırlıysa allahım nasip etsin inşallah

nasıl farklı oluyormuş canım ilk yumurtlama anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…