Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

kürtsj olunca herşey bitmiyormuş bazı piskolojik etkiler ve vücudun hazırlanması oluyormuş biz kürtaj olsa bilek vücut hormonlardan dolayı kendini hamile sanıyor ve rezerve olan yumurtayı yumurtalıklara ulaştırmıyormuş yani normal 12-14-16 yumurtlama günün bile olsa ilk bir iki ay farklı oluyor o sebepten dolayı biraz sarkma veya öne gelme olabiliyrmuş yumurta taki ile ilk aylarda tutma olasılığı artıyor

kesinlikle kürtaj olunca vucut bi süre kendini hamile sanıyor , benim yeni yeni geçti diyebilirim. hiç yüzümde sivilce çıkmazdı hormonların etkisiyle çıktı..

yok ya ilsu bütün evi temizledim dün köşe bucak belki olurum diye ama yok dr normal diyor ama 33 gün ben normalde 25 günde oluyordum çok düzenliydi adetim 8 gün geçti yok bişey hala hiçbir şey fayda etmiyor

canım çok normal olmaman , 40-45 gün diyorlar kürtajdan sonra .
Bende normalde 29 günde bi oluyodum , 32. gün oldum.Ama baya kanamam oldu bu adetimde.
İstanbuldayım canım, Medicana Camlıcaya gidiordum ama bi kere de Ayfer Çelik diye bir doktora gittim özel muayene. Ayfer Çelik anladı zaten benim sorunumu da. Hastanede kalp atışına bakıp yolluyorlardı malesef , açıklama yapmadan. Sen hangı hast. gıdıosun?

o hastaneyi biliyorum bende orda bi kere muayene olmuştum dr adını hatırlamıyorum ama yeşil gözlü kısa boylu bir bayandı ben mennun kalmadım gerçi hamile olmadan gitmiştim ama
ben ümraniyede hisar intercontinental hastanesine gittim ARZU KARA diye bir dr ondan dan hiç memenun kalmadım ya bayan dr kadın piskolojisinden anlamıyor yada ben çok hasastım bebeğimin kabinin durduğunu bu dr öğrendim ama pek inanmadım eşimin bir dr arkadaşı vardı karşıda kürtajımı özel gazi osmanpaşa hastanesinde yaptım çok mennun kaldım dr bir daha hamile kalırsam yine ona gideceğim iyi bir dr erkek ama olsun ben ataşehirde oturuyorum burda iyi bir dr bulamadım

Canım ayni doktora gitmişisiz benimkide o idi . Ya karnına ultrasyonu bakıp çekiyolar inceleme falan , acıklama yok yallah:) ve birsürü para alıyorlar . Ben kürtajımı Medicanada oldum yine ,ondan memnun kaldım ama baya ilgilendiler .Sanirim bu işten erkekler daha ii anlıyor ...

Canlarım ben basarısız bir mikroenjeksiyon denemesinden sonra kendi kendime gebe kaldım ve 7 haftalıkken kabi birden durdu ve aldırmak zorunda kaldık. Kürtajdan tam 45 gün sonra adet oldum. Ama kürtajdan 3 gün sonra parca parca kan dokulmesi cok oldu.Ödüm koptu ama doktorum normal dedi, uzun uzun banyo yapmamamı söyledi.
Ve ondan sonra 2 ay içinde iki kez bebek kaybetmek bana ağır geldi. uzun bir psikolojik tedavi sonrası kendime yani geldim ve su anda ikizlerime hamileyim.
Allahım bekleyen tüm kuakları neşeyle doldursun,
Hepinize bol şanslar

Canlarım ben basarısız bir mikroenjeksiyon denemesinden sonra kendi kendime gebe kaldım ve 7 haftalıkken kabi birden durdu ve aldırmak zorunda kaldık. Kürtajdan tam 45 gün sonra adet oldum. Ama kürtajdan 3 gün sonra parca parca kan dokulmesi cok oldu.Ödüm koptu ama doktorum normal dedi, uzun uzun banyo yapmamamı söyledi.
Ve ondan sonra 2 ay içinde iki kez bebek kaybetmek bana ağır geldi. uzun bir psikolojik tedavi sonrası kendime yani geldim ve su anda ikizlerime hamileyim.
Allahım bekleyen tüm kucakları neşeyle doldursun,
Hepinize bol şanslar

uzucu olaylardan sonra super bak ıkısını tekrar kazanmışsın
kac aylık hamılesın canım

ilsu mrb fıstık
bi tek sen kalmışsın galiba
benim de biras işim vardı giremedim
adaşım dilek de sormuş ama ben daha adet olmadım
dilek de olmamış sanırım o benden bir gün sonra kürtaj olmuştu
dr umu aradım bir hafta içinde olmazsan gel dedi
inşallah olurum ya
öncesinde 26 günde oluyordum

Canım cok tesekkur ederim,
3 ayın dolmasına 4 gün kaldı Allahımın izniyle.

canım ya yaşadıkların gerçekten çok üzücü ve zor
ama allah sabrının karşılığı hediyelerini vermiş baksana hemde 2 tane
aman da aman yerim ben onları
darısı başımıza inşallah:1hug:

Dilekcim,
Bencede Biras Daha Bekle Erken Daha Nezaman Olacağim Diye Düşündüğünden Dolayida Olmayabilir Ya..
Sen Caliişyor Musun Bi Işte

aslında strest yapmıyorum pek ama
olurum heralde ya
canım bizim mağazamız var
bende mağazadayım işte
sen çalışıyormusun

mrb canım dilekçiğim demek sende daha adet olmadın bende olmazsam haftaya gideceğim dr gel dedi bakalım benim ağrımda var ama senin ağrın var mı

canımmmmmmmmm
hoşgeldin
yok dilekcim bende adet olmadım
ama benim ağrım yok ya
bwnde dün dr aradım
1 hafta daha bekle olmazsan gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…