Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

cimbomlu nehaber arkadaşım. düşük ve kürtajdan sonra adet gecikmesi normal canım ya ben 48 gün bekledim. ne sabırlıymışım dimi. seninkide eli kulağındadır. yoksa hamilemisin. korunmuşmuydun bu ay. istersen bir test yap. öyle birşey olsa ne güzel olur dimi canım ya. sen de benim gibi çok istiyorsun. ama çok mu takıyoruz ne. takamayanlar hemen hamile kalıyormuş o yüzden ben bu ay pek takmamaya çalışıyorum ama gerekenleri de yapıyorum tabi.

canım hoşgeldin
valla bu kadar uzamasına herkes normal diyor ama ne bileyim işte
yok hamile olamam aslında bu ay korunduk ama kaçırdığımız günler olmuştu
yok yawrus ya ben o kadar doğurgan değilim
bi de ısım düşük hamile olsaydım yüksek çıkardı
takmama konusun hiç sorma rol yapıyorum bol bol
senin adet günün ne zaman çok var mı

canim ya cok gecmis olsun iste ne yapalim cok isteyince umitlenmeden yapamiyoruz ki elde degil....ben de yasadim bu olayi cok iyi bilirim ben de gunlerce agladim aklima geldikce de aglarim ne yapayim benim de ilk bebekti hayallerim vardi ama kismet degilmis vardir bir hayir deyip sabretmekten baska birsey gelmiyor elden..insallah en kisa zamanda hamile kalirsin da unutursun canim Allah herseyin hayirlisini versin..sevgiler

canım olsun sen yinede bir test yap. olmaz diye birşey yok yani olabilir. canım ben şu an adetimin ortalarındayım. 15-20 gün daha var yani mayıs sonunda falan olmam lazım . zaten ben geç adet oluyorum. bu ay yumurtlama oldumu onu da bilmiyorum. yani arada akıntım oldu. kasıklarımda zaman zaman ağrıda oluyor ama pko dan dolayı emin olamıyorum, olmamışda olabilir . inşallah olmuştur ve bu ay tutar ya. biraz sabırsızım galiba. sen de adet olunca bu başlıktan haber verirsin. hamile kalırsak eğer yeni başlıklar açarız inşallah.

mrb arkadaşlar dilekçiğim ben bugünde olmadım bende dr aradım p.tesi ye kadar olmazsan gel dedi bakalım hayırlısı ben bir adet olsam bu ay çalışmalara başlayacağım dr iki ay demişti zaten adetimin olup bitmesi ve yumurtlama 60 gün oluyor tabii ilk ayda tutarsa geçen sefer 4.ay da hamile kalmıştım ama kısmet bakalım bu sefer o kadra çok stres yapmıyacağım sende başlayacak mısın çalışmalara canım bu ay

ilsu canım bugün 35 günüm pazar 38.günüm oluyor ya çok gerginim adet olamadığım için sanırım sen kaç günde olmuştun sen ne zaman tekrar hamile kalmayı düşünüyorsun

herkese merhabalar canlarım benim yaaa
dilekcim gülüm bende daha adet olmadım
işte ben de çrş ya kadar bekliyim diyorum ama
bu arada kesinlikle adetten sonra çalışmalara başlıcam bitanem
birbirimizi takip edelim aynı zamanlarda adet olursak yumurtlamızda denk gelebilir adetler düzenli olursa doğru zamanı beraber yakalarız inşallah

canım benim eskiden çok düzenliydi 25 günde kesin olurdum hiç gecikmedi ben bir önceki hamileleliğimde 26.gün adet olmayınca test aldım ve hamile olduğumu öğrendim yani çok düzenliydi inşallah dilekçiğim bu ay ikimizinkide tutar ne güzel olur ama canım kendim içinde burdaki herkes içinde hayırlısını diliyorum.Aslında ben korkmaya başladım neden olamıyorum diye acaba bir yapışkanlık falan mı oldu diye dr söylüyorum imkansız diyor ben seni muayene ettim yok öyle bişey diyor ama baklaım olmazsam p.tesi gitcem gerçi o çatala çıkmaktan nefret ettim artık ama bebişim için dayanacağım

canım ya daha erken ama 45. gününe kadar bekleyin bence eğer o güne kadar olmassanız gidersiniz .benim nacizane düşüncem .doktora gidip alttan muayene falan kasmayyın kendinizi. ben 32. günümde oldum 2 ay daha korunmayı düşünüyorum , tatil yapmak istiyorum hehe:) çok sorunlu bir gebelik yaşadım ya üstümdem çok atamadım.

45 gün çok uzun değil mi ilsu canım ya
gerçi bi arkadaşda bekle bakalım bi 45 gün olsun dedi ama benim adetlerim hamilelik öncesi 26 günde birdi ve düzenliydi inşallah bozulmaz ve bir kaç gün içinde adet olurum

dilekcim burdasın değilmi
yok adaşım olmadım ben daha yaaa
sen bugün dr a gidicektin değil mi
sen adet oldun mu
benim bugün 39.gün

canım benim de 38.günüm hala olmadım akşama gidecektim eşim dr aramış az önce 40 gün dolmadan gelmeyin demiş benim adet belirtileri vardı onlarda bitti ya çok acayip neden olmuyoruz anlamadım bugün bütün evi temizledim belki olurum diye yok yok çok gerginim canım ya sorma

canım benim aslında evet herkes 40-45 gün diyor
ben niye olamadım diye değil de
acaba bi problem mi var diye korkuyorum
biliyorsun adetten hemen sonra başlıyacaktım ben çalışmalara
vakit kaybetmek istemiyorum
hamileleikten önce adetim bir gün geçsin diye ne kadar dua ederdim hale bak 39 koca gün oldu yaaaa

bende dr aradığımda 41-42.gün gel demişti
sanırım normal karşılıyor dr lar bende pek anlamadım ama
ama yine de ben haftaya p.tesiye kadar beklerim heralde
p.tesi 46 gün oluyor

kızlar geçen sene mayısta aynen sizler gibi kürtaj olmuştum ondan tam 43 gün sonra adet oldum..merak etmeyin hiç bir problem olmayacak..ondan sonra 3 ay korundumbir buçuk ay sonra da hamile kaldım şu anda yaklaşık 28 haftalık gebeyim..adetinizde düzensizlik değil tersine düzelme olacak bence..bu arada çok çok geçmiş olsun diliyorum hepinize..Rabbim en kısa zamanda gönlünüzde sakladığınıza kavuştursun..

dilekçiğim bende senin gibi düşünüyorum acaba bir problem mi var diye ben kürtajdan 1 hafta sonra dr gittim herhangi bir problem yoktu dr da ondan gelme diyor ben seni gördüm problem yok diyor ama ben yinede korkuyorum canım bende çalışmalar başlayacağım adet olunca eşimde ok dedi bakalım hayırlısı
Vera çok teşekkürler sanada hem geçmiş olsun hemde hayırlı olsun bebeğini sağ salim kucağına almanı dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…