• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş gebelik olabilir mi

Yolk sac ı tam nerede görmüş acaba? Ben de geçen cuma 6+2 de gittim. Doktor sadece bebek çok küçük olduğu için görünmüyor dedi. Yurt dışındayız. Dilimiz çok olmadığı için anlaşamadık da. Yolk sac ı gördü de mi öyle dedi acaba? Resimlerini paylaşayım. Bu arada kese boyutu 8.6 mm
Yolk sac benim bildiğim o içindeki beyaz nokta.Sizinde yeni oluşmuş gibi görünüyor, bir sonraki gittiğinizde Bebek ve kalp atışı görünür bence

Ben de çok bilmiyorum ama var gibi duruyor beyaz bir halka oluyor muş zaten.
Evet doktorlarda aslında çok bir şey anlatmıyorlar bence kese boyutu da güzel sizi ben beş haftalık gittiğimde kese boyutu altı dedi.
Bazen bebek geç görünüyor karından mı baktı yoksa VajinalMi
Önce karından baktı. Sonra göremeyince vajinal baktı ama aynı şekilde göründü. Ben o halkaya hiç dikkat etmemiştim. Burada resmini paylaşınca bi arkadaş yolk sac olduğunu söyledi. Çok sevindim o öyle deyince. Perşembe günü randevum var bakalım. O zaman belli olur her şey. İnşallah sağlıkla hem bebeği görüp hem de kalp atışını duyarız

Yolk sac benim bildiğim o içindeki beyaz nokta.Sizinde yeni oluşmuş gibi görünüyor, bir sonraki gittiğinizde Bebek ve kalp atışı görünür bence
Ah inşallah. Çok teşekkür ederim. Benim bundan önce 3 kaybım olunca direk boş gebelik diye bakmıştım. Burada konu açtım. Bi arkadaş o yuvarlak şeye yolk sac deyince umut oldu bana. Öyledir inşallah. Perşembe randevumuz var. O zaman duyarız kalp atışını inşallah ❣️

Önce karından baktı. Sonra göremeyince vajinal baktı ama aynı şekilde göründü. Ben o halkaya hiç dikkat etmemiştim. Burada resmini paylaşınca bi arkadaş yolk sac olduğunu söyledi. Çok sevindim o öyle deyince. Perşembe günü randevum var bakalım. O zaman belli olur her şey. İnşallah sağlıkla hem bebeği görüp hem de kalp atışını duyarız
Ben direk alttan muayene etmesini istedim çünkü karından çok küçük olduğu için görünmüyorlar genelde aslında aletlerle de alakalı iyi bir aletse bence karından da rahat görünüyor iyi hastanelerin. Evet benim de bildiğim kadarıyla o yuvarlak siyah halkın etrafındaki beyaz Çember yok kesesi deniliyor muş ben de çok bilmiyorum benim de bundan önce bir kimyasal bir normal kaybım olmuştu. O yüzden biraz tedirginim ama inşallah güzel sonuçlar alacağız güzel düşünmek lazım sizinde güzel haberleriniz olur mutlaka buradan haberleşelim

Ah inşallah. Çok teşekkür ederim. Benim bundan önce 3 kaybım olunca direk boş gebelik diye bakmıştım. Burada konu açtım. Bi arkadaş o yuvarlak şeye yolk sac deyince umut oldu bana. Öyledir inşallah. Perşembe randevumuz var. O zaman duyarız kalp atışını inşallah ❣️
Evet öyle deniliyor ❤️

Ben direk alttan muayene etmesini istedim çünkü karından çok küçük olduğu için görünmüyorlar genelde aslında aletlerle de alakalı iyi bir aletse bence karından da rahat görünüyor iyi hastanelerin. Evet benim de bildiğim kadarıyla o yuvarlak siyah halkın etrafındaki beyaz Çember yok kesesi deniliyor muş ben de çok bilmiyorum benim de bundan önce bir kimyasal bir normal kaybım olmuştu. O yüzden biraz tedirginim ama inşallah güzel sonuçlar alacağız güzel düşünmek lazım sizinde güzel haberleriniz olur mutlaka buradan haberleşelim
İnşallah. Sizin bi de ikiz. Çok güzel 😍 biz de ikiz istiyoruz ama hayırlısı neyse o olsun 😊 sizin bir sonraki randevu ne zaman

Amin Allah razı olsun ❤️ hersey yolunda olsun diye çok araştırıyoruz aslında hiç iyi bir durum değil. İnsan yıpranıyor.
Ben işte bu cuma günü gideceğim. 6+2 oluyor umarım diğer kese de güzelce büyümüştür. Bende doktora sordum Yolk sac var mı gözüküyor mu diye evet var dedi. Ama ultrason kağıdından bir şey anlamadım sanırım kesenin etrafını saran beyaz tabaka demek. Atayım resmini
Evet o beyazlık 🥰🥰 hayırlı olsun sağlıkla büyüsün kucağınıza alın inşallah 🥰 ikiz zor ama çok güzel 🥰

Çok şükür ❤️
Peki siz şu an kaç haftalıksınız benim diğer kese küçük dedi doktor sizce büyür mü
Benim ikizlerim doğdu 16 aylıklar şuan 😊 bu konuyu sürpriz bir gebeliğim olmuştu onun için açmıştım kürtaj oldum maalesef gelişmedi hayırlısı Allah iki evladıma sağlık versin 🙏🏽 benim de ikizlerde hep biri geriden geldi doğuma kadar canınızı sıkmayın bence ebuyur 😊

Evet evet var canım 🥰🥰 benim de öyle gözüküyordu ikizlerde 😊
Bide benim genelde böyle alt taraflarıma doğru ağrım oluyor adet sancısı gibi ara da oluyor ama. Korkuyorum kanama lekelenme yok ama yine de bakıyorum netten. Herkes normal olduğunu 2-3 aylık olana kadar devam edeceğini yazmış sizde de var mı aynı şey 😒

Benim ikizlerim doğdu 16 aylıklar şuan 😊 bu konuyu sürpriz bir gebeliğim olmuştu onun için açmıştım kürtaj oldum maalesef gelişmedi hayırlısı Allah iki evladıma sağlık versin 🙏🏽 benim de ikizlerde hep biri geriden geldi doğuma kadar canınızı sıkmayın bence ebuyur 😊
Yaaa çok sevindim 🥲
Allah bizlere de isteyen herkese de nasip etsin inşallah ❤️

Yaaa çok sevindim 🥲
Allah bizlere de isteyen herkese de nasip etsin inşallah ❤️
Aminn inşallah 🙏🏽🙏🏽🌸 ağrı konusunda da olur canım benim de oldu bebekler büyüyor çok normal kanama olmadığı sürece hiç korkma 🙏🏽

Aminn inşallah 🙏🏽🙏🏽🌸 ağrı konusunda da olur canım benim de oldu bebekler büyüyor çok normal kanama olmadığı sürece hiç korkma 🙏🏽
Bende sürekli kendimi dinliyorum. Çünkü bir şey olmasından korkuyorum. Tabi her şey Allah’ın elinde. Bizler elimizden geleni yaptık. Ama benimle aynı durumda olup ikiz gebeliği olanların nasıl olmuş merak ettiğimden sürekli buralar dayım 😀😀🥰

Aynen öyle. Hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah. Güzel haberlerini duyalım ❣️
Bugün gidip göründüm devlet hastanesine ama. Önceki özeldi. Çok şükür diğer kese de büyümüş ve yolk sac daha net göründü çok mutlu oldum 💜🫶🏻
4 gün önceye göre büyümüş ikisi de

Bugün gidip göründüm devlet hastanesine ama. Önceki özeldi. Çok şükür diğer kese de büyümüş ve yolk sac daha net göründü çok mutlu oldum 💜🫶🏻
4 gün önceye göre büyümüş ikisi de
Ay iyi çok şükür 😍😍 Sevindim sizin adınıza. Ultrason görüntüsü var mı acaba? Yolk sac nasıl görünüyor merak ettim de 😊

Back
X