• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş Gebelik sebebi nedir ??

Arzu_12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2017
144
51
98
38
Bjrtane sağlıklı çocuğum var şükürler olsun....
Ama ondan sonra iki kez boş gebelik yüzünden kürtaj oldum doktorlar sebebini bilmiyor cok fazla olduğu icin araştırmıyorlar da,3.kez denemeden de araştırılmasını istiyorum neden olduğunu bilmek istiyorum!!!ama ancak 3.kez olursa genetik test yapılıyormuş..
Kolay hamile kalıyorum ama kese oluşuyor embriyo yanı bebek oluşmuyor sizce sorun bende mi eşimde mi???sizce 3.kez boş gebelik yaşarmayın??
Lütfen boş gebelik yaşayanlar yardım edin belki sizin doktorunuz nedenini söylemiştir size

Ilk hamileliğin boş gebelikti. Sebebi yumurta kalitesizliği diyen de var genetik olabilir diyen de. Sorunun kimde olduğu neden bukadar önemli?

Akademik vaka olursanız araştılır

Demek sıradan bir vakasınız

Diyet, coğrafi konum vs size komik ve alakasız gelecek bir çok sebep

Bir çok sebebi olabilir genetik de olabilir tek düşükle gen testine yollayan doktorlar da var isterseniz araştırın ben tek düşükle gen testi yaptırdım sonra iki hamilelik daha geçirdim ikisinde de kan sulandırıcı iğne kullandım bir kızım bir oğlum var Allah bağışlarsa

Ilk hamileliğin boş gebelikti. Sebebi yumurta kalitesizliği diyen de var genetik olabilir diyen de. Sorunun kimde olduğu neden bukadar önemli?
Herşey allahtan bendede eşimdede olabilir bir sorun sonradan çıkmış olabilir sonuçta eşimle bir çocuğumuz var şükürler olsun rabbime,Ama ben sadece sebebi ne olabilir onu merak ediyorum ben yırt dışında yasıyorum ve Burda 3.kez olmadığı surece araştırılmıyor

Bir çok sebebi olabilir genetik de olabilir tek düşükle gen testine yollayan doktorlar da var isterseniz araştırın ben tek düşükle gen testi yaptırdım sonra iki hamilelik daha geçirdim ikisinde de kan sulandırıcı iğne kullandım bir kızım bir oğlum var Allah bağışlarsa

Ay ne güzel maşallah böyle seyler duyunca İnan'ın bana cok iyi geliyor Allah bana da nasip eder inşallah 3 doktora gittim
Hepsi de ayni göndermiyorlar teste falan cok sık olabiliyor boş gebelikler nedeni de bilinmiyor diyorlar sebebini bilmediğim içinde endişe ediyor insan ister istemez sebeb arıyor yanı

Sizde boş gebelik yaşamışsınız,daha sonra hamile kaldınız mi boş gebelikten sonra ?
Tr de de 3. De araştırma yapılıyor. Sebebi genel bir sebep de olabilir bireysel de olabilir. Dr ve tahliller söyleyebilir bunu size
Evet kaldım çok şükür.

sebebi degisir bos gebelik sonra si iki cocuk dogurqn arkadasim car uzulme ins olur

Tr de de 3. De araştırma yapılıyor. Sebebi genel bir sebep de olabilir bireysel de olabilir. Dr ve tahliller söyleyebilir bunu size
Evet kaldım çok şükür.

Hamile kalmada sorun olmuyor bende ama sonuç boş gebelik oldu ikisinde de inşallah birdaha basıma gelmez, ama cok şükür ki bjrtane var birtane çocuğum allahım ona sağlıklı omur versin
Herşey bir sınav Buda bizim sınavımız

ins yurtdisindada vardir tedavisi. ama turkiye dzha iyi sanki. turkiyeye gelip gorun bide bence.
Buradakiler de iyidi eskiden ama simdi hasteneye gidince hic ilgilenmiyorlar helede yabancı olduğunu bilince dediğiniz gibi belki bir kaç günlüğüne İstanbul'a gidebilirim

Ay ne güzel maşallah böyle seyler duyunca İnan'ın bana cok iyi geliyor Allah bana da nasip eder inşallah 3 doktora gittim
Hepsi de ayni göndermiyorlar teste falan cok sık olabiliyor boş gebelikler nedeni de bilinmiyor diyorlar sebebini bilmediğim içinde endişe ediyor insan ister istemez sebeb arıyor yanı

Kolay mı 3 kere kürtaj olmak? Doktorlara kolay geliyor herhalde 3 kere düşük yap öyle araştıralım..

Rabbim bir daha yaşatmasın hayırlısıyla evlat sahibi olun siz de inşallah

Artık doktorlar bir şey çıkmasa da tedbir amaçlı kan sulandırıcı iğne veriyorlar

Bjrtane sağlıklı çocuğum var şükürler olsun....
Ama ondan sonra iki kez boş gebelik yüzünden kürtaj oldum doktorlar sebebini bilmiyor cok fazla olduğu icin araştırmıyorlar da,3.kez denemeden de araştırılmasını istiyorum neden olduğunu bilmek istiyorum!!!ama ancak 3.kez olursa genetik test yapılıyormuş..
Kolay hamile kalıyorum ama kese oluşuyor embriyo yanı bebek oluşmuyor sizce sorun bende mi eşimde mi???sizce 3.kez boş gebelik yaşarmayın??
Lütfen boş gebelik yaşayanlar yardım edin belki sizin doktorunuz nedenini söylemiştir size
Merhaba,yazinizi okudum ve ben bir arti olarak iki boş gebelikten once mol gebelik geçirdim benmde ilk gebeligim sağlıklı gecti,ama ikinci ucuncu ve dördüncü skntili oldu,siz ne durumdasiniz,lütfen yazin.banada arastirmaya gerek yok diolar

Back
X