mrb kızlar ben anca gelebiliyorum ya iklim biraz huysuz yine bu ara onla uğraşıyorum yeni bir diş gelecek herhalde ama bakalım biraz zorlayacak bizi bugün hava güzeldi kızımla biraz gezdik iyi geldi onada banada az önce yatırdım inşallah sabah kadar uyanmaz bende yatarım temiz hava uyku yapar herhalde ,
bacım ya sayfayı açıp senin yazdıklarını görmek çok güzel hamileliğinin tadını çıkar doğum sonrası ay keşke içimde kalsaydı diyeceksin ne kadar çok isterdim öyle akşam 10 gibi uyumayı nerde bol bol uyu dinlen yürüyüşe çık gez toz kendine vakit ayır sonra bugünlerini çok ararsın ben bileydim varya 9 ay eve uğramazdım ,,,,,minik kuzuma iyi bak bu arada
yaprakçığım canım sen nasılsın mavi boncuğum nasıl neler yapıyor benim minik penguşum çok özledim ya yok mu yeni videosu resmi falan arada yolla tatlım ya seni arayacaktım bugün aaaa bir baktım ev telefonu çalışmıyor iklim sabah yere attı bozulmuş tel.kulağına götürüp aloyyyy benzeri bişey diyor gülmekten ölürsün aynen anası tel.konuşmayı seviyor görüşmesi bitincede fırlatıyor biraz haşin neyse eşim halledecek inşallah ,
zeytin canım biz iyiyiz herşey yolunda sayılır iklimle uğraşıyorum tüm gün zaman nasıl geçiyor pek anlamıyorum sen nasılsın canım , nasıl gidiyor
hepinizi çok öpüyorum en çokta yiğenlerimi yarın gündüz bir ara uğramaya çalışırım sizi yakalamak için