Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

tama güzeller görüşürüz öpün mavişlerinizi bakalım benim ve sinem teyzeleri için
yarın inş. yine böyle denk geliriz sağol yaprakcım
bende özlemişim gerçekten
bu kadar özlemin acısın çıkarmak kolay mı
dur bak daha ne muhabbetler edicez
dilekcim de gelir yarın inş.
onu da dürtmek lazım

sinem ve yaprakcım geç oldu ama
başlık açma konusunda yok açmayın yaaa
utanırım ben yaaaa
sizlerin bilmesi yeterli benim için
gerisi boş

gece kuşundan iyi geceler ,
ohhhhhhhhhhhh ohhhhhhh maşallah ne güzel kaynatmışınız kızlar ya 15 dk okuyorum bitmedi vallahi kaçırmışım sizi misafirim vardı ondan yoksaöğlen bir ara gelecektim tam iklim uynadı denk gelmedi neyse artık başka sefere hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın iklim uyuyor bende uyuyayım

günaydın canlarım nasılsınız kızlar
ben iyiyim bir yaramazlık yok iklim nasılsın canım dünkü sohbeti kaçırdın keşke sende olsaydın canım
diloş deryoş yaprak hepinize günaydın kızlar

selam canlar,
mavişimi uyutup ancak geldim
inşallah dünkü gibi güzel uyur da kaynatırız yine
iklimsu da gelip gitmiş gece kuşu

diloş kızım ne varmış utanacak saçmalama yani :kedi:
ne güzel işte bu topik haricindeki arkadaşların da öğrenmiş olur minik mucizenin gelişini

ama ben açmam, ağzım yandı valla. geçen sefer nazar değdi :nazar:
ama sinem kuş sana anlatayım ben özelden de sen aç tamammı canım vereliniortak

eeee nerelerdesiniz hatunlar :sm_confused:
hadi gelin buralardayız diyorsunuz ama yoksunuz

yaprak cnm bak hatrlattığın iyi oldu
sana fırça atcaktım
ne nazarı be kızım yaaaa
o benim kadersizliğim
asla öyle düşünme dün yazıcaktım ama bak unutmuşum

kızlar akşam saat 10 da ölü gibi uyuyorum var yaa
dizikolik olarak sonlarını göremiyorum
normal heralde di mi
başlarda böyle olması

diloşum kaçırdım seni canım ya
evet canım uykunun gelmesi normal canım tadını çıkar kuşum haftaya özetinde görürsün dizilerin sonunu sempatiksalakcinni

ben öyle yapıyorum uykum gelince yatıyorum eşim ya seyrediyo yada gelecek hafta izliyorum

yaprak cnm bak hatrlattığın iyi oldu
sana fırça atcaktım
ne nazarı be kızım yaaaa
o benim kadersizliğim
asla öyle düşünme dün yazıcaktım ama bak unutmuşum

bilmiyorum canım ya
o zaman çok üzülmüştüm
şimdi de cesaretim yok açıkçası
ama böyle güzel bir haberin de duyulması lazım yani

ne fırçası atıcan kızım bana
sen bana fırça falan atamazsın
atarsan da cevabını kdv si ile alırsın :mymeka:
biliyorsun dimi :roflol::roflol:

ama kıyamamki ben sana
sana değil de meleğine kıyamam :1hug:
kızlar akşam saat 10 da ölü gibi uyuyorum var yaa
dizikolik olarak sonlarını göremiyorum
normal heralde di mi
başlarda böyle olması

çok normal canım
akşam 9 da yatıp sabah 9 da kalktığım günleri bilirim
ama şimdi nerde, gece 1 bazen 2 de yatış
sabah 4-5 de uyanma sonra tekrar yatış sonra 7-8 arası tekrar uyanma kafamçokkarıştı
şansım varsa tekrar yatarım heleki diş döenmiyse vaya gazı varsa
saat başı uynaırım yani bebiş olunca böyle malesef -tatlicadiarzu-
sen nihalden bilirsin gerçi :kahve:

mrb kızlar ben anca gelebiliyorum ya iklim biraz huysuz yine bu ara onla uğraşıyorum yeni bir diş gelecek herhalde ama bakalım biraz zorlayacak bizi bugün hava güzeldi kızımla biraz gezdik iyi geldi onada banada az önce yatırdım inşallah sabah kadar uyanmaz bende yatarım temiz hava uyku yapar herhalde ,
bacım ya sayfayı açıp senin yazdıklarını görmek çok güzel hamileliğinin tadını çıkar doğum sonrası ay keşke içimde kalsaydı diyeceksin ne kadar çok isterdim öyle akşam 10 gibi uyumayı nerde bol bol uyu dinlen yürüyüşe çık gez toz kendine vakit ayır sonra bugünlerini çok ararsın ben bileydim varya 9 ay eve uğramazdım ,,,,,minik kuzuma iyi bak bu arada

yaprakçığım canım sen nasılsın mavi boncuğum nasıl neler yapıyor benim minik penguşum çok özledim ya yok mu yeni videosu resmi falan arada yolla tatlım ya seni arayacaktım bugün aaaa bir baktım ev telefonu çalışmıyor iklim sabah yere attı bozulmuş tel.kulağına götürüp aloyyyy benzeri bişey diyor gülmekten ölürsün aynen anası tel.konuşmayı seviyor görüşmesi bitincede fırlatıyor biraz haşin neyse eşim halledecek inşallah ,

zeytin canım biz iyiyiz herşey yolunda sayılır iklimle uğraşıyorum tüm gün zaman nasıl geçiyor pek anlamıyorum sen nasılsın canım , nasıl gidiyor

hepinizi çok öpüyorum en çokta yiğenlerimi yarın gündüz bir ara uğramaya çalışırım sizi yakalamak için

günaydın hatunlarrr
ben iyiyim çalışmalara başladık buay dr. işi kalacak sanırım eşimin pasaportunu almışlar ayın 15 gidebilirlermiş gelince gideyin diyorum yarım kalacak yoksa
dr. gidecem 5 gün sonra kocam gidecek bir işe yaramaz ki
hayırlısı artık ne yapalım meleğim biraz daha bekler
eşim geldikten sonra gidersem daha iyi olur bence ay ne yapacağıma karar veremedim yaw
neyse kızlar gelince sizlerinde fikirlerinizi alayım
öpüldünüz kuşalr iklim yaprak diloş derya

Back
X