Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

iLayda

su perisi
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2007
4.357
2
116
Bursa
evet arkadaşlar artık bu başlıktan devam edelim.

cimbom, iklimsu, ilsu, zeytin ve diğer kızlar.
bizler bir şekilde ilk bebeklerimizi kaybettik, sonrasında bazılarımız tekrar hamile kaldı ve anne oldu, bazılarımız da hamile kalmaya uğraşıyor.
acı tatlı birçok tecrübelerimizi paylaştık, kimi zaman ağladık, kimi zaman güldük. ama hep birbirimize destek olduk, dertlerimizi, kederlerimizi ve sevinçlerimizi paylaştık :1hug:.

boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca başlığı artık maalesef bebeğimi kaybettim bölümüne taşındı kızlar. haberi olmayan varsa onu da belirteyim.
o başlıktan şuanda boş gebelik geçiren, kürtaj aşamasında olan ve düşük yaşayan arkadaşlar paylaşım yapar diye düşünüyorum.
bizler epey yol aldık o günlerden bu güne. o yüzden burdan devam etmek istedim.
geçmiş zamanda boş gebelik geçiren yeni arkadaşları da bu başlığa bekleriz. onlar da tecrübelerini bizlerle paylaşırsa çok memnun oluruz. ve şu an 6 aylık bir kız çocuk annesi olarak yakın zamanda boş gebelik yaşayan arkadaşlara da yaşadığımız tecrübelerle moral oluruz belki diye de açmak istedim bu başlığı.
umarım güzel paylaşımlar yaparız ve birçok kişi için faydalı bir topik olur :enbuyukkk:.

zor bir hamilelik geçirmiş, bebeğini kaybetme riskiyle yüzyüze gelmiş ama bebeğini kucağına almış olan arkadaşları da bu topiğe bekliyoruzv:CüvCüv:.
boş gebelik sonrası hamile kalmaya çalışan arkadaşlara da en kısa zamanda hamile kalıp bebeklerine kavuşmalarını diliyorum :Saruboceq:.

buldum sonundakaydirigubbakcemile3topicin hayırlı olsun canım bende baya zorlu bi hamilelik süreci geçirdim ama şanslı olanlardanım galiba bebeyimi alabildim kucağıma zorda olsa kızım bunu başardı

buldum sonundakaydirigubbakcemile3topicin hayırlı olsun canım bende baya zorlu bi hamilelik süreci geçirdim ama şanslı olanlardanım galiba bebeyimi alabildim kucağıma zorda olsa kızım bunu başardı

hoş geldin canım,
evet sen de bebeğini kaybetme tehlikesiyle yüzyüze gelmişsin. ama çok şükür ki bebeğini kucağına almışsın.
artık sen de buradan bizlerle tecrübelerini paylaşırsın canım.buyrunnnnnnnnn

zeytincim, canım.
umarım sabah benden önce gelip açılışı yaparsın yine.
kaldığımız yerden devam ederiz umarım.
tabiki yeni katılımlar da bekliyoruz.
mecbuecim sağolsun aramıza katıldı.
hikayesi gerçekten üzücü ama sonu güzel bitmiş.
keltoş kızı kucağında şimdi.kaydirigubbakcemile

günaydın kızlar hayırlı olsun yeni topiğimiz
evet yaprakcım tahmin ettin ilk günaydın benden hepinize kocaman günaydınnnn

herkese günaydın,

zeytincim gelmişsin yeni topiğimize çok sevindim.
belki bu topik hepimize şans getirir.
hamile kalmak isteyen arkadaşlar en kısa zamanda hamile kalır inşallah :CüvCüv:.

diğer kızlar da gelir umarım.
yeni arkadaşları da bekleriz. buyrunnnnnnnnn

Herkese selam! Ben de yeni arkadaşlardanım a.s.
Eylül başında 7 haftalık bebeğimi kaybettim. Kalp atışlarını hiç duyamadık... Aynı günlerde kanamam da başladı ve kürtaja gerek kalmadan kendiliğinden düştü bebeğim. Çok zor günlerdi ama artık toparlandım ve yeni bir başlangıca hazırlanmak için gün sayıyorum. Haftaya düşükten sonra 2. reglimi olduktan sonra çalışmalara başlıyoruz biz de hihoyyyt
ınşallah burdan güzel haberler müjdeler paylaşırız hep birlikte kızlar opuyorumnanaktan

Herkese selam! Ben de yeni arkadaşlardanım a.s.
Eylül başında 7 haftalık bebeğimi kaybettim. Kalp atışlarını hiç duyamadık... Aynı günlerde kanamam da başladı ve kürtaja gerek kalmadan kendiliğinden düştü bebeğim. Çok zor günlerdi ama artık toparlandım ve yeni bir başlangıca hazırlanmak için gün sayıyorum. Haftaya düşükten sonra 2. reglimi olduktan sonra çalışmalara başlıyoruz biz de hihoyyyt
İnşallah burdan güzel haberler müjdeler paylaşırız hep birlikte kızlar opuyorumnanaktan

Aramıza hoş geldin Allegracım,

ben 2008 mart ayında kaybetmiştim bebeğimi.
benimde yaklaşık 7 haftalıktı. keseyi görmüştük fakat kalp atışları duyulmadı.
dr 1 hafta daha bekliyelim demişti. ama gerek kalmadı ve kanamam başladı ve ben de senin gibi kürtaja gerek kalmadan düşük yapmıştım.
çok zor bir süreçti. ama geçti çok şükür.

düşükten 5 ay kadar sonra tekrar hamile kaldım ve geçtiğimiz mayıs ayında kızım ilayda dünyaya geldi çok şükür.
umarım sen de en kısa zamanda hamile kalıp bizlere buradan müjdeli haberi verirsin canım.

yaprakcım ellerine sağlık yeni konu için .bugun msg ı görünce sasırdım .pek kk takılmıyorudıum son günlerde .farkına varmamışım .

boş gebelik düşük yapan bebeğini kaybeden annelerimize geçmiş olsun. inş en yakın zamanda hamiş kalıp bebeklerini kucaklarına alacaklar .

yaprakcım ellerine sağlık yeni konu için .bugun msg ı görünce sasırdım .pek kk takılmıyorudıum son günlerde .farkına varmamışım .

evet canım, eski topik artık miyadını doldurmuştu aslında.
oradan yakın dönemde boş gebelik yaşayan ve kürtaj aşamasında olan arkadaşlar devam eder belki. bizler artık anne bile olduk.
ama hem bizler kaldığımız yerden devam ederiz hem de yeni arkadaşlara da moral oluruz diye düşündüm.

boş gebelik düşük yapan bebeğini kaybeden annelerimize geçmiş olsun. inş en yakın zamanda hamiş kalıp bebeklerini kucaklarına alacaklar .

evet canım, boş gebelik yaşayanlara çok geçmiş olsun. umarım birdaha yaşamazlar böyle acı bir tecrübe. ve en kısa zamanda tekrar hamile kalıp, bebeklerini kucaklarına alırlar inşallah.

ılayda nasıl canım?

ıklimsu nasıl acaba evini yerleştirdi mi ?

ay iklimsuyu ben de merak ediyorum ya,
ne kadar uzun sürdü net bağlanması. özledim ya, biran önce gelir inşallah.
diloşla ikisine de measj yolladım, yeni topiği haber verdim. umarım en kısa zamanda dönerler aramıza a.s..

ilayda iyi canım, bu akşam 6 gibi doktor kontrolümüz var.
aslında cmtsi idi ama doktorumuz şehir dışında kongrede olacakmış o yüzden biz de bugün götürücez bakalım. tekrar tahlil falan ister belki. enfeksiyon durumu ne alemde.

ilayda da emekleme çabaları var, daha erken tabi ama sürünerek ilerlemeye çalışıyor. ona evde salonda geniş bir yer yaptım battaniye falan yaydım halının üzerine, kullanmadığım bir yatak örtüm var onu da üzerine yaydım. etrafa da oyuncaklarını koydum gamyoncuiremsu yuvarlanıp duruyor orada :emir_bebek:.

cumartesi dışarı çıktık, bursada kültür park var, oraya gittik. lunaparka götürdük onu. hava güzeldi ve epey insan vardı, bağırış çağırış cümbüş curcuna
çok şaşırdı. hoşuna gitti hihoyyyt.
atlı karıncaya bile bindik kızımla. fotolar var birara gönderirim hepinize.

tuanadan ne haber,
geçen gün eski topikte okumuştum ama cevap yazamadım. 6 kg olmuş sanırım.
maşallah ya valla ablalarını sollayacak desene.
bizimkini bir bizimle sofraya oturtup normal yemek yedirmediğim kaldı yani. ne bulursam tıkıştırıyorum çocuğa yiyebileceği şeyleri tabi. ama işte kilo durumları çok iç açıcı değil. en fazla 7 kg olmuştur. bakalım bu akşam ölçer dr amcası. ama boy sırık maşallah. 70 cm ölçtük biz ama evde yanıltıcı olabiliyor. 1-2 cam oynamıştır en fazla bakalım onu da görücez buakşam inşallah.

Son düzenleme:
artık bebeklikten çıktı maviş yatmaktan bıkmıştı dimi annesi yerlere indi sürünmeler basladı, darısı basımıza..
6. aya mı girdiniz canım siz simdi ?
inş bgn kontrolunuzde iyi çıkar herşey yolundadır.
eve hapis etmemek lazım gerçekten de dışarı çok seviyorlar bebekler .
resimlerinide bekliyoruz cnım cimcimenin

tuanada 3 ayını oldudurdu .geçen hafta muayenemi vardi 6 kg-63 cm çıkmış.ama buaydan sonra 1 kg almazmış çoğu bebek .4. ayımızda da bakalım nasıl olacak

artık bebeklikten çıktı maviş yatmaktan bıkmıştı dimi annesi yerlere indi sürünmeler basladı, darısı basımıza..
6. aya mı girdiniz canım siz simdi ?
inş bgn kontrolunuzde iyi çıkar herşey yolundadır.
eve hapis etmemek lazım gerçekten de dışarı çok seviyorlar bebekler .
resimlerinide bekliyoruz cnım cimcimenin

canım evet biz şuan takvimde de görüldüğü gibi 5 ay 3 hafta 1 günlüküz sanırım.
yani 4 kasımda 6. ayımız dolacak 7. aydan gün alıcaz.
evet çok sıkıntılı. devamlı benimle oynamak istiyor. işte ben de bazen oynuyorum, bazen iş güç bazen de buralara takılıyorum. o da kendi kendine oynuyor garibim.

evet canım bizim bütün yazımız eşimin işleri nedeniyle evde geçti sen de biliyorsun. gerçi ilayda da çok küçüktü o zaman ama vakit de olmadı pek çıkmak için.
şu aralar daha iyi vakit açısından ama havalar serinliyor artık. kış geliyor.
artık önümüzdeki yaz acısını çıkarıcaz inşallah.
fotoları maile yollarım canım, ben de varım yanında çünkü. video falan da var ama onu nasıl göndericeğimi bilmiyorum. teknoloji özürlüyüm de biraz.mafoldumben

tuanada 3 ayını oldudurdu .geçen hafta muayenemi vardi 6 kg-63 cm çıkmış.ama buaydan sonra 1 kg almazmış çoğu bebek .4. ayımızda da bakalım nasıl olacak

evet canım gittikçe kilo alım hızı yavaşlıyor. ama seninki çok iyi maşallah. bizimki ilk 2 ay 1 kilodan biraz fazla aldı sonra 700-800 şu aralar 500-600 e düştü. giderek de düşecek sanırım. ay ne kötü ya, tombiş yapamadım kızçemi ama sırık gibi bişey oluyor. gerçi görenler zayıf değil diyor. özellikle şapka falan giydirince yüzü toparlak çıkıyor ortaya. cmtsi arabanın içinde fotolar çekmiştim. 2 tane de albüme koydum bakarsınız.

hemen bakıyorum canım resimlerine
kız benimkide zayıf duruyor ,boşver böyle omaları daha ii nasıl tasırdık yoksa kucağımızda .
birde mama ağırlıklı besleniyor tuana ona rağmen çok üst seviyelerde değil.
dediğin gibi sapka takınca yüzüne toparlak gibi görünüyor hehe:)))

hemen bakıyorum canım resimlerine
kız benimkide zayıf duruyor ,boşver böyle omaları daha ii nasıl tasırdık yoksa kucağımızda .
birde mama ağırlıklı besleniyor tuana ona rağmen çok üst seviyelerde değil.
dediğin gibi sapka takınca yüzüne toparlak gibi görünüyor hehe:)))

evet canım eşim de öyle diyor, çok kilolu olması iyi değil.
birçok aktiviteyi geç yapar sonra diyor. poposunu kaldıramaz diyor.
ama hareketler başlayınca zaten istesek de alamıyorlar fazla kilo.
çok hareketli olan bebekler kilo bile veriyormuş.
şapkayla nasıl ama, artık dışarı çıkarken şapka giydiriyoruz mavişe.

resimleriniz çok güzel canım
göz rengininde değiseceğini hiç sanmıyorum çok güzel bir kız olacak belli
kırmızıda çok yakşımış yani masallah

Back
X