yaprağım üzülme canım yaaa boşver o insanları o topiklere uğramazsın olur biter sütün azalmasın canım
burayı ihmal etme burası senin topiğin sen açtın canım
sağlık versin allah bütün meleklere
ilsum iyiyim canım meleğin nasıl
diloşşş yine kayıp
benim hcg kontrol edilmedi cnm sadece ultrasonda kontrol etmişti dr.um parça kalmadı demişti. ne tuhaf bir olaymış bu düşük yahu 2 ay geçti etkileri hala geçmedi demek ki pufff :bbo:
sen diğer topikteki arkadaşlara hiç takma yaprakçım sen bana anlat istediğin kadar memnuniyetle dinlerim valla. hem onlara neymiş cnm hangi konuda istersen konuşursun ne rahatsızlar var yaa işleri güçleri olay çıkarmak

klava: Hiç moralini bozayım deme böyle densizlikler yüzünden canım :enbuyukkk:
sağolun kızlar ya, desteğinizi görmek, yanımda olduğunuzu bilmek beni çok rahatlatıyor gerçekten a.s.
ama işte arkadaşların canları sıkıldı sanırım, bir aksiyon olsun istediler ve gelip beni buldular. ama ben buna müsade etmem malesef kötükedihüso.
topik benim doktorumun adına açılmış bir topik zeytincim ya, birkaç arkadaşla orada sohbet ediyoruz, yaşadığımız tecrübeleri paylaşıyoruz. gelip fikrimizi soranlar var, bu arkadaşlara ne oluyorsa rahatsız oldular.
evet canım haklısın, onları takmıyorum zaten artık.
dediğin gibi bu topiği ben açtım, o yüzden bir nevi sorumluluk hissediyorum ve tamamen bırakıp gitmek istemiyorum. daha ne paylaşımlarımız olacak burada inşallah.
diloşumuz, sen ve Allegra hamile kalacak, kutlamalar yapıcaz :teytey:, sizlerle hamilelik ve doğum sonrası tecrübelerimiz paylaşıcaz. o yüzden fırsat buldukça, buralardayım yani,
imama kızıp abdest bozmamak lazım.
Allegracım, dr un usg de kontrol ettiyse bişey yoktur o zaman. ama 2 ay çok kısa bir süre canım, bunların olması normal. düşük veya kürtajdan sonra en az 3 ay korunun, rahim ancak kendini toplar diyor doktorlar o yüzden. ama ben de senin gibi sabırsızlardan olduğum için bekleyememiştim.
bu arada az önce gözümden kaçmış, ilsucum adet olmuşsun. rahatlamışsındır ne güzel. ben de ilk kez eylül ayında olmuştum. ama iklimsu ne güzel doğumdan 1 ay sonra hemen olmuştu. kişiye göre değişiyor demekki.
benim bir arkadaşım var, benden 2 gün sonra doğum yaptı, kız halen adet olmamış, geçen gün gitmiştik işte, hatta çok uzamış dedim. olsun olmayayım böyle daha iyi falan dedi de. öyle deme, sıkıntı yapar sana, bir sorun falan olmasın git bir muayne ol falan demiştim de. kız pek umursamadı açıkçası. herkes bizim gibi takmıyor işte. böyle kafayı bişeye takmayanlara hayranım ya nasıl beceriyorlar valla.
ama demek yapı meselesi kaydirigubbakcemile2.